Ben biriyle konuşuyorum kendisi ilk yazmaya başladı. Yaş mevzusu hiç açılmadı ama 29 yaşındayım, kendi 25 ya da 26 yaşında sanırım konuştuğumuz konulardan dolayı öyle anladım ve o da benim yaşımı bilmiyor henüz. Eğer konuşmalar uyarsa böyle bir ilişkide sorun olur mu özellikle erkekler cevaplarsa sevinirim :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok uygundur 5 yaşa kadar idealdir kadının 5 yaş büyük olması bir şey ifade etmez sizin aranızda 3-4 yaş var yüz yüze görüştüğün birisi olsun ama öyle sanaldan sevgili olup yüz yüze gelmeyin dışarıda aşık ol ona
029 Yorumla
Soran+1 yılaşık falan değilim de daha çok yeni konusuyoruz surekli mesaj atıyor yarın bulusucaz kendi istedi bulusmak bakalım nasıl olur belki istemiycez ama burdan da sormak istedim erkek sorun eder mi diye :)
Soran+1 yılboyum tipim biraz minyon yasımı gostermiyorum herkes oyle diyor belki beni kucuk sanmıstır
- +1 yıl
ben etmem nereden tanışıyorsunuz
- +1 yıl
Nereden tanışıyorsunuz?
Soran+1 yılokuldan bazı ortak arkadaşlarımız çıktı beni ekledi öyle konuşmaya başladık, tesadüfen de hemen hemen meslektaş çıktık o şeklide bi muhabbet sardı
- +1 yıl
yüz yüze görüştüğün birisi mi?
Soran+1 yılyok bu hafta goruscez iste
- +1 yıl
yüz yüze görüşmeden buna karar verme
Soran+1 yıltamam zaten bir seye karar vermedim henuz ama hic daha once bence kucuk biriyle konusmadıgım icin durumun ne kadar tuhaf ya da erkekler ne dusunuyor onu merak ettim. bu arada buna karar verme derken anlasamayabilirsiniz mi demek istedin? :D
- +1 yıl
Hayır karar verme derken yüz yüze görüş ondan sonra buna karar ver resmine bakarak aldanma sanaldan sevgili olunmaz yüz yüze görüş ondan sonra buna karar ver illa sevgili olacağız diye kendini şartlama bir de sanaldan buna karar verdin diyelim hayal kırıklığı uğrama olasılığın yüksek karşı tarafa boş vaat vermiş olursun aynı şekilde o da sana boş vaat vermiş olur o yüzden derin nefes al ve sakin ol yüz yüze geldiğinde zaten hoşlana da bilirsin hoşlanmaya da bilirsin bu o anki atmosefere kalmış bir şey ama hoşlanırsan o da senden hoşlanırsa ve sürekli devamlı olarak yüz yüze görüşebilecekseniz bir şans tanı derim yaş olayına da çok kafaya takma kadınla erkek arasında ki yaş olasılığı 5 yaşa kadar ideal olandır 10 yaş biraz fazladır ama dediğim gibi 5 yaş en ideal olanıdır
Soran+1 yılMerhaba biz bu kisiyle iki kez gorustuk. Ilkinde kafede sohbet ettik sonra ertesi gun aksam bizim evin oraya geldi hadi goruselim diye ben uygun degildim cikamadim ama mesajda iltifat edip durdu tatlisin diye ikinci gorusmeye de dun yine kafede oturduk sonra ne yapalim dedik gittik birseyler ictik biraz benim kafam guzel oldu hafiften iste bana hic asik olup olmadigimi hic iliskim olup olmadigini sordu Benim de olmamisti soyledim sonra birden opusmeye basladik yani kimse yoktu orada karanlikti zaten iste sonra sarilarak sacimi yuzumu boynumu opup durdu bacagimi oksadi surekli cok guzelsin cok tatlisin diye diye anlamadim cok sacma bir Hal aldi birden ben de optum onu dumduz durmamak icin ama birden gelisti sence de sacma mi biraz hizli mi oldu ben tuhaf hissettim cunku biraz
- +1 yıl
Oğlan cinsel dürtülerine sahip çıkamamış 2nci buluşma için çok erken bir davranış seni içirip cinsel ilişkiye girip girmediğini öğrenip seninle sevişmiş önceden planlı bir davranış bu yaşadığın olaydan pişmanlık duyma kesinlikle ama sana şunu söyleyim bu kişiyle saf ve temiz bir arkadaşlık aşk yaşayamazsın sevgili olamazsın ancak seninle cinsel bir hayat yaşar başka bir şey olmaz bu adamdan
Soran+1 yılBana da oyle gibi geldi ama kesin yargilamamak icin sana da sormak istedim. Aslinda soyle gelisti biz icki ictik sonra sise cevirmece oynayalim dedi sonra iste sordu ne zaman opustun ne zaman sevistin en sonunda seni opsem ne dusunursun dedi ben de bilmem dedim birden sasirdim iyi mi dusunursun kotu mu dedi ben de iyi herkes opulmekten hoslanir dedim o da geldi optu ama yani baya optu cok cok uzun elleri surekli bacagimda yuzumde sirtimda oksaya oksaya bitmedi Ben opse de bi kez oper cekilir diye dusunmustum bu biraz fazla oldu ama itmek de istemedim biraz cekimser kaldim sen benden kaciyosun dedi ben de yo niye kaciyim dedim. O da surekli geri gidiyosun dedi sonra ciktik arabaya geldik orada da optu durdu Eli yine bacagimda pamuk gibisin opebilirmiyim dedi ben de opuyosun ya zaten dedim o da gitti bacagimi optu bikac kere ben de artik gidelim dedim sen beni sevmedinmi dedi ben de buna nasil karar veryim hemen tanirsam sevebilirim sen de her seyi soruyisun bu ne merak dedim o da insan begendigini merak eder sen uzak duruyodu biz sevgili olamiycaz mu gibilerinden bisey dedi cevap veremedim bi kaldim Yani o kadar tuhafti ki sonra eve birakti yanagindan optum iyi geceler dedim arabadan Inerken o da niye dudagimdan opmedin dedi optum ya iste dedim boyle asiri yapisti birden eve ciktim yarim saat sonra eve gidince uyudunmu yazmis cevap vermeden uyudum valla sence ne yapmaliyim :/
- +1 yıl
Aradığın ilişki saf ve temiz bir ilişkiyse bu kişiyle kesinlikle olmaz yargılamak değil amacımız doğruyu bulmak kişi cinsel dürtülerini kontrol edemeyen bir insan 2nci buluşmada böyle bir öpüşme olamaz seni saf ve temiz bir şekilde seven birisi böyle bir yaklaşımda bulunamaz bundan sonrası için bu kişiyle kesinlikle iletişime geçme başta tavrın nasıl olursa o hep öyle gider kesin bir şekilde iletişime geçmezsen duruşun olur ve üzülmezsin ama duygusal düşünürsen ikilemde kalırsın geldiğinde gidersin sonra tekrar trip atarsın yine gönlünü alır yine kendi isteklerini gerçekleştirmiş olur o yüzden dediğim gibi kesinlikle saf ve temiz bir aşk ilişkisi yaşayamazsın bu insanla kesinlikle ama kesinlikle iletişimini kes bu insanla duruşunu bozma kesin ve net ol bu yaşadıklarından da pişmanlık duyma kendini sorgulama güzel bir anı olarak hatırla.
Soran+1 yılEvet dedigin gibi saf duzgun net bir iliski istiyorum karakter olarak oyleyim yani ben de hata yapabilirim ama karakter olarak net yasamak isteyen biriyim karsimdakinin de oyle olmasini isterim. Bu cocuk dun keske birlikte uyusak dedi ben de eve gitmem gerek dedim ara ara tekrar etti benden hoslandigini falan guldum gectim bir sey demedim ama bana fazla basit geldi. Cocuk tip olarak cok yakisikli boyu saci falan ama bu durumdan dolayi biraz sogudum ya da ne yapacagimi bilemedim. Yani biraz da alkolun etkisiyle bi de opucukle ben de gidip uyumak isterdim belki ama dogru degildi yani tarzima ters bi durum. Bu opusme de normal opusmeden cok fazlaydi cok uzundu. Ama dedigin gibi oyle pisman degilim ama tekrarlamak istemiyorum aynisini bu kisiyle. Iletisimi nasil kesiyim? Yani mesaj atarsa bulusalim mi bugun ya da hangi gun goruselim falan derse? Kirmadan yapmak istiyorum bir de birkac tanidik ortak arkadas cikabilir arada karsilasma ihtimalimiz var
- +1 yıl
Uyumak istiyorum demesi falan hep bahane seninle cinsel ilişkiye girmek istiyor aslında bundan sonra yapman gerekenleri söyledim tanıdık ortak arkadaşlarla da karşılaşsanız bile duruşunu bozmayacaksın sana mesaj atarsa hayır görüşmek istemiyorum diyeceksin amacı sadece cinsellik bunu aklından çıkarma bir kere taviz verirsen devamı gelir soğuk olacaksın hatta mesajına cevap bile verme ararsa açma
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim bazen insan durumun içindeyken farkedemiyor doğruyu yanlışı. Ararsa acmam o tamam ama mesajina gorusmek istemiyorum dersem neden diyecek ya ne demeliyim? Yani madem istemiyosun dun niye karsilik verdn istemiyorum deseydin derse? :/
- +1 yıl
En büyük cevap sessizliktir görüşmek istemiyorum dersin o da neden derse cevap vermezsin hatta en başta sana mesaj atarsa hiç cevap vermezsin ararsa da açmazsın ama engellemezsin de sadece cevap vermezsin bu da ona en büyük cevap olur
Soran+1 yılYa bilmiyorum ben mi çok safım acaba ama kimseyi kırmak istemiyorum. Bu kişi tam üstünde konuşmadık ama yakın zamanda kız kardşini kaybetms o yüzden kaba olmak istemiyorum. Bir açıklama yapsam daha uygun olmaz mı?
Soran+1 yılYani sanırım ilişkiden beklentimiz biraz farklı benim istedigim boyle hizli bi ilski degil yinede tanıştığmıza memnun oldum desem?
- +1 yıl
Kız kardeşini kaybetmiş olabilir konumuzun onun kız kardeşini kaybetmesiyle bir alakası yok sen burada duygusal düşünüyorsun duygularınla konuşuyorsun aklın olduğu yerde duygu olmaz burada senin aklınla hareket etmen lazım açıklama yapma açıklamayı karşı taraf anlamaz kendi bildiği gibi algılar konuşmalar cevapları uzatır en büyük cevap ise sessizliktir dediğim gibi aklınla hareket edeceksin ve sessiz kalacaksın yoksa üzülen sen olacaksın onunla cinsel bir birliktelik yaşamak ister misin istemezsin o yüzden baştan tavrını koyacaksın tamam bir kere öpüştünüz bundan sonrası için artık sen ipleri eline alacaksın ve daha fazla ileriye gitmeyeceksin karşına da çıkarsa ileri de duruşunu bozmayacaksın fazla diyaloğa girmeden gözden ayrılacaksın
Soran+1 yılPeki az önce dediğim kısa açıklamayı yaptıktan sonra tamamen sessiz kalsam? Kendimi sanırım daha rahat hissedicem öteki türlü ortadan bir anda kaybolan bir tip gibi olmak istemiyorum. Ama yok dersen senin dediğin gibi yaparım?
- +1 yıl
Hayır hayır kesinlikle ama kesinlikle o açıklamayı yapma dediğim gibi açıklamalar cevapları uzatır sen kesin ve net bir cevap vereceksin verdiğin cevapla bir şeylere elde edeceksin öbür türlü açıklama yaptığında soyut bir şey elde edeceksin çünkü bu sefer oğlan sana dil dökecek bir daha olmayacak özür dilerim gibi kelimeler söyleyecek sende ona inanarak tekrar arkadaş olacaksınız ama insan değişmez ilerleyen günler de yine aynı olayla karşılaşacaksın o yüzden benim dediğimi yap kesin ve net ol ve somut bir şeyler elde edeceksin benim dediğimi yaparsan kesinlikle ama kesinlikle cevap vermiyorsun karşılaştığında da kesin ve net oluyorsun çok konuşmuyorsun sert bir mizaç sergiliyorsun yoluna devam ediyorsun
Soran+1 yılO dil dökme kısmına gelirse eğer asla cevap vermeyeceğim ki ondan eminim yani yanıtlamam hatta açıklamamı yaptıktan sonra numarasını da silerim o kendimi rahatlatmak için yaptığım bir şey olacak, hem ortak cevre oldugu icin kestirip atıp nefret etmesindense insancıl bi sekilde bitirmis olacagım yoksa ne dil dokerse doksun yazımı yazdıktan hemen sonra sıfır iletişim olacak
- +1 yıl
Sen nasıl kendini daha iyi hissedeceksen onu yap derim ama şunu da söylemek istiyorum iyiliğin için fazla duygusal düşünüyorsun kendi içinden konuşacaksan açıklamayı yap ve bir daha da cevap verme hatta ilerleyen günler de bana da anlatabilirsin ne olup bittiğini yine böyle konuşup dertleşiriz
Soran+1 yılYa evet bu duruma uyuz oluyorum ama birilerini kırmak beni çok üzüyor rahatsız ediyor elimde değil hem şikayetçiyim hem de elimde olmadan yapıveriyorum😣 peki tamam o şekilde yapıcam bir kere derim eğer sorarsa neden görüşmediğimi sonra da devam ettirmem kapatırım çok teşekkür ederim. Bir durum olursa ben yine sana yazarım o zaman☺️☺️
- +1 yıl
dm den de yazabilirsin buradan çok fazla yorum oluyor gün gün konuşabiliriz
Soran+1 yılTamam dur bekle yazıyorum o zaman
- +1 yıl
tamam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıleski erkek arkadasım benden 3 yas küçük normalde yas farkı olan iliskiler sevmem ama sende sorun etmedim bana göre fark az demişti. bende ayni şekilde öyle kendimden küçükle olmaz diyordum ama çok olgun biriydi. yanı dene şansını
04 Yorumla
Soran+1 yılanladımbu yorum iyi geldi belki olmaz ama yine de deneyecegim dediğin gibi :) sizin neden olmadı bitti peki?
Cevap sahibi+1 yılbaska ülkeye gitti. uzaktan yapamadık :/
Soran+1 yılaa kotu olmus ya uzuldum umarım daha iyisini bulursun :/
Cevap sahibi+1 yılyıllar oldu unutamadım. hiç cikmiyor içimden ama hayırlısı :/
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılsiz sorun etmediğiniz sürece erkek pek sorun etmez
her ne kadar yaşınızı bilmiyorsa da bir tahmini vardır sanki07 Yorumla
Soran+1 yılYani genel olarak guzel lik acisindan iltifat ediyor minyon oldugum icin bence kucuk saniyor olabilir
- +1 yıl
Söyle o halde bu mesele cözulsun :)
Soran+1 yılbiz bu kisiyle iki kez gorustuk. Ilkinde kafede sohbet ettik sonra ertesi gun aksam bizim evin oraya geldi hadi goruselim diye ben uygun degildim cikamadim ama mesajda iltifat edip durdu tatlisin diye ikinci gorusmeye de dun yine kafede oturduk sonra ne yapalim dedik gittik birseyler ictik biraz benim kafam guzel oldu hafiften iste bana hic asik olup olmadigimi hic iliskim olup olmadigini sordu Benim de olmamisti soyledim sonra seni opsem ne dusunursun gibi bisey dedi ben de bilmem dedim o da kotu mu yani dedi ben de yok dedim sonra geldi opmeye basladi. kimse yoktu orada karanlikti zaten sonra sarilarak sacimi yuzumu boynumu opup durdu bacagimi oksadi surekli cok guzelsin cok tatlisin diye diye anlamadim cok sacma bir Hal aldi birden ben de optum onu dumduz durmamak icin ama birden gelisti sence de sacma mi biraz hizli mi oldu ben tuhaf hissettim cunku biraz
- +1 yıl
Tuhaf olmus gibi
Soran+1 yılYani ikinci gorusmede bu sekilde olmasi biraz soguttu beni sence ne yapmaliyim
- +1 yıl
görüşmeyi kesebilirsin
Soran+1 yıldun soguk davrandım diye aksam gelicem dedi ben de istemedim eve gitmem gerek dedim o da yine emrivaki gibi geldi evimin oraya niye soguk yapıyorsun diye ben de acıkca bu biraz hızlı gidiyo ben bu sekilde bi iliski istemiyorum tanımadan etmeden dedim o da nasıl istiyorsan oyle devam ederiz dun birden oyle gelisti ben senden hoslndım acıkca ama sen tamamen gorusmeyi kesmk istiyorsun dedi ben de bir kere oyle baslayınca oyle gider gibi bisey dedm arkadas olarak da kalmak istemiyosun dedi ben de arkadas oluruz ama arkadasınla da surekli gorusmek icin gelmezsin zaten dedim eve bıraktı oyle bitirdik yani sence dogruyu mu yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Erkek sorun etmezse soeun olmaz. Ben kendi adıma rahatsız olmazdım.
011 Yorumla
Soran+1 yılciddi bir ilişki için mi yoksa öylesine takılmak için mi
Soran+1 yılaa tamam peki o zaman buna dikkat edicem belki ilk başta sormaz ama sonraları sorması gerekir diyorsun. bir de minyon bir tip oldugum icin beni oldugumdan hep 5 yas kucuk falan sanıyorlar gecen gun birileri 22 23 gibi duruyorsun sok gecirdik dediler yine iş içinde tanıştığım kişilerde aynı seyi soyledi belki kucuk sanıyor beni ondan henuz konu acılmadı
Soran+1 yılanladım tesekkur ederim bilgilerin icin. daha cok yeni tanıstık hemen hemen meslektas da cıktık gorusmek istedi olur dedim goruscez bir bakalım o zaman :)
Soran+1 yıltasarımla ilgili cizim programları kullanıyoruz
Soran+1 yılİki kez görüştük biz bu kişiyle ama olur mu olmaz mı mechul biraz farklı gelişti
Soran+1 yılbiz bu kisiyle iki kez gorustuk. Ilkindekafede sohbet ettik sonra ertesi gun aksam bizim evin oraya geldi hadi goruselim diye ben uygun degildim cikamadim ama mesajda iltifat edip durdu tatlisin diye ikinci gorusmeye de dun yine kafede oturduk sonra ne yapalim dedik gittik birseyler ictik biraz benim kafam guzel oldu hafiften iste bana hic asik olup olmadigimi hic iliskim olup olmadigini sordu Benim de olmamisti soyledim sonra birden opusmeye basladik yani kimse yoktu orada karanlikti zaten iste sonra sarilarak sacimi yuzumu boynumu opup durdu bacagimi oksadi surekli cok guzelsin cok tatlisin diye diye anlamadim cok sacma bir Hal aldi birden ben de optum onu dumduz durmamak icin ama birden gelisti sence de sacma mi biraz hizli mi oldu ben tuhaf hissettim cunku biraz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalpler bir olsun usta
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence olmaz ben istemem
06 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
Soran+1 yılaçıklamayı da okudun mu
Cevap sahibi+1 yılYaşça benden büyük istemiyorum sonra kadın çocukta olunca daha çabuk yaşlanıyor
Soran+1 yılsenin için sormadım ama genel olarak bakarsan etrafına falan da boye durumlarda erkek buyuk olcam tribine girer mi hic
Cevap sahibi+1 yılGirebilir aile baskısı toplum baskısı da var
Soran+1 yılanladım pekala :)
Memnun etmen lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl niye memnun etmeyim ki
Soran+1 yılcinsel acıdan mı demek istiyorsun yani
Soran+1 yılyani yasından dolayı degil normal sartlarda da karsılıklı memnun etmek gerekir o konuda sorun olmaz diye dusunuyorum ama yas mevzusu ciddi iliskiyi engeller mi onum merak ettim
+1 yılBen benden büyük olsun isterim küçük olmasın da
04 Yorumla
Soran+1 yılpekala ciddi ilişkide sorun olur mu
- +1 yıl
Evlenmek için isterim ben bunu zaten çünkü güvenin olur ev bakabilir çocuk bakabilir ne bileyim sadakatli olabilir
Soran+1 yılsadakat tamamen karakterle yetiştigi aileyle alakalı ama oyle de dusunebilir. belki minyon bir tip oldugum icin kucuk zannediyor beni yasımı ogrense istemeyebilir mi diye dusunuyorum da
- +1 yıl
Ben alırım seni
+1 yılKafalar uyussun
03 Yorumla
Soran+1 yılciddi ilişki olur mu yani
- +1 yıl
Neden olmasın
Soran+1 yılpekala :)
+1 yılsadece seni * için birlikte
buna hazırı msıın05 Yorumla
Soran+1 yılpek sanmıyorum ama olabilir de bilemem sadece minyon biri oldugum icin yasımı belli etmiyorum pek
- +1 yıl
yaşlı bir kadını neden alsın genç erkek!
Soran+1 yılya ne yaşlısı hsdjajj birkaç yaş ama erkek ben büyük olucam tribine girer mi onu soruyorum
- +1 yıl
olayın bitmiş abla
memen sarkmış
Soran+1 yılcok sacmaladın sana soru yok :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sorun olmaz
00 YorumlaSorsana yaşını :D
13 Yorumla
Soran+1 yılbir görüşelim de sorcam sürekli görüşelim diyor da bir şey çıktı bu hafta görüşeceğiz :D
Soran+1 yıliste o sormayınca ben de sormadım konusma zamanında simdi bunun icin yazmak istemiyorum hsdja zaten goruscez bir iki gune :D
+1 yılSorun olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılkac yastan sonrası sorun olur peki
- +1 yıl
Valla 10 yaştan sonra baya bir problem olur
Soran+1 yılha bu o kadar degil 3-4tur en fazla
Yok be
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz mıı
+1 yılOlgun ve dolgun
01 Yorumla
Soran+1 yılacıklamayı okudun muu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadının birkaç yaş büyük olduğu bir ilişki nasıl olur okuyabilir misiniz lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler