Eski sevgilim engelleri kaldırdı Instagram tiwtter felan belki bir umut diye yazdım bana dedi ben bisey hissetmiyorum sana karşı dedi vuruldum be bildiğin ne yapmam gerekiyor kafayı yedim bildiğin ne kadar üzülüyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Engel aticaksin ve yoluna bakacaksın
Dönme ihtimali yok mu diyorsun
Yok olsa öyle konuşmazdi ki sevgisi bitmiş ki bitti demiş snaa
İyi de ben buna diyorum tamam madem öyle çıkmam yoluna görmezsin beni diyorum bu seferde bana diyor işte sen böylesin yok deyince ee ne yapayım abi sevmiyorum diyorsun
O zaman ne dediğini bilmiyor peşinden koş istiyor sanırım bir sorun mu oldu aranizda nedne öyle davranıyor sana sorun senle ilgili ise çözmeye çalış değilse sen engel at uğraşma bile
Yaa kuzen bununla unide sevgiliydik memleketine giderken ayrıldı benden bizden olmaz mesafe felan filan sonra ben zorlayinca kabul etmedi bende dedim heryerden engelle beni engelledi iki sonra başkasıyla konuşmaya başladı onunla da bir hafta içinde konuşmayı kesince baktım benim engeller kalkmış tekrar yazdım işte sonuç bu peşinden koşturuyor gibime geliyor benim en yakın arkadaşlarımla konuşuyor devamli ben simdi okula gidince onlarla takilacam bu da gelecek biliyorum madem o kadar istemiyorsun ortamıma neden gelecen degil mi
Ya sen hala başkasıyla konuştuğunu bile bile nasıl kızın peşinden koşuyorsun kız baktı o çocuk yüz vermedi sana yol yapıyor işte ve sende hala bu kıza isteğini veriyorsun kız seni sevmiyor sevse sendne hemennn sonra başkasiyla konuşur mu
Beni kullanmaya mi çalışıyor diyorsun
E yani seven insan bekler ne olursa olsun hemen başkasıyla konuşmaz hatta hemen senden sonra biriyle konuştuysa emin ol sen varken de sonlara doğru konuşuyordu yoksa bir insan bir haftada nasıl birini bulsun konuşsun
Peki o çocuktan hemen sonra engel kaldırması numaramı silememesine ne diyorsun
Sence sen birine geri dönmek istersen ne yaparsın engellerini kaldırırsın ilk eğer hala seni takip ediyorsa o kişi de engelni kaldırdığını görür ve sana ilk fırsatta yazar sende amacına ulaşırsın o da bunu yaptı ve sende yazdın amacına ulaştı o da ayrıca sana yeşil ışık yakıp yakın arkadaşınla konuşması da sence mantıklı mi ilk ona yakın olacak onla olmazsa sana yürüyecek işte tamamen
Benim yakın arkadaşımla konuşması benden dolayı olabilir çünkü ben devamli onunla takılıyorum beni görmek isterse onunla arasini iyi tutar
Sence tutmuyor mu?
Tutuyor beni istemeyen insan bana karşı biseyler hissetmeyen insan benim 7\24 takıldığım insanlarla devamli hergun arar konuşur mu birde ben tanıştırdım onları arkadaşım fazla yüz vermiyor hiç aramıyor yazmıyor o hergun onu arıyor yazıyor
Yani bir den sen böyle biri için hala döner mi diyorsun ya ben ayrılınca kimseyle tek kelime konuşmadım bu kız nasıl yakın samimi kış çocuğa bırak şu kızı ya
Kuzen şimdi ben kıza diyorum ki senin ortamına girmem görmezsin beni diyorum o da diyor sen böylesin işte yüz vermeyince hemen değişiyorsun ne alaka
Bu da benim kafamı karıştırıyor peşinde mi koşturmaya çalişıyor
Daraldım iyice 20 gün sonra ben bunu devamli göreceğim en yakın arkadaşlarımla otururken felan
Peşinden koş istiyor köpek pl istiyor çünkü senin ilginle ego kasıyor başka bir sebebi yok
Gerçekten istemeyen insan benim mesajlarıma cevap vermez engel kaldırmaz bence sence
Offf cidden ben burada iki saattir uzun uzun boşuna laf anlatıyorum git yaz kıza kör kütük aşık olmuş snaa o yüzden sen hariç her erkekle yakın hadi koş bı daha da bu konuda görüş yazmiycak iyi günler
Ya kuzen kimseye anlatamıyorum daraldım iyice ne yapayim