İlk buluşmada ne gibi kazalar sizce rezilliktir?

İlk buluşmada ne gibi kazalar sizce rezilliktir?
Yani eğer o anda yapabileceğim bir şey varsa elimden gelen her şeyi yaparım ilk önce bir terzi ya da bir mağaza ararım pantolon almak veyahut pantolon yaptırmak amaçlı
Cevap
30Cevap
Benim genelde fermuar açık kalıyor, hiç bozulma yaşamadım.
Çaktırmadan çekiyorum yukarı.
Gidip pantolon alırım.
Sorun yapmazdım
Yiğidin malı meydanda olur der durumu espriye vururum. Kötü espri olduğu için ikinci buluşma olmaz.
Bozuldugunu anlayana kadar çaktırmam sonrasına bır kulp bulurum ya da en kotu bır cengellı ıgne ıle olayı cozerım.
Kemeri de yok sayıyoruz o zaman 🤪 tutmasam düşer 🫣
Yok 🙃 çıkar ayakkabıyı çıplak yürü 😯
Elit kadın ne yapar peki 🙃
🤦🏻♂️ Düşsün sonra 🙃
Fermuar bozuksa o günü kafe, sinema v. s yerlerde oturarak geçirmeyi isterdim. Hareket edince ayaktayken topluma malzeme olmaya niyetim yok. 😄
Ön taraf açık diye soran olursa yeni moda derim. Medeniyetten geri kalmıyoruz falan filan. 😆
idare ederim genelde üzerimize dökülen yiyecek içecek dışında aksilikler olmuyor olursada yedek kıyafet ya da ayakkabım her zaman yanımda olur benim
arabam da duruyor genelde arabayla her yere gidince öyle oluyor mesela geçen hafta 1200 km Ankara 'ya gittim kız arkadaşımin yanına terlik vardı araba sürerken ama yedek ayakkabı yedek pantolon yedek çorap bile var arabamda bu yüzden buluşmalarda buna dikkat ederim
yok yok öyle bir kız değil ona olan sevdam 9 senelik bir şey ayrıca ben tek gitsemde o beni bırakmaz oda gelir 🤣🤣 ama geçen arkadaş arabamdan parfümü mü çaldı 😡😡 bir kere sıktım daha yeni aldım işin yoksa bir sonraki buluşmada gene parfüm alacam
Açık renkli bir pantalon, ardına fermuarlı bolgeye dökülen sıvı ve ani gelen erekte üçlüsü en tehlikeli şey sjssjsj
Ya hepimizin başına gelebilecek durumlar bunlar insanız sonuçta böyle bir şey olursa çözüm yolu arastiririz
Fermuarım bozuksa baya utanırım, gömleğimi dışarı çıkarırım…
🙂✌🏻
Eşimin topuklu ayakkabısını taşırım. Ya da düşenr kadar sırtımda😃bana olursa da bir çengelli iğne bulurum, biçok yolu var
İkisi de kötü bi surum ama fermuar daha kötü ama söylerim yani birlikte gider pantolon alırız ne yapalım yani
İkisi de rezillik değildir.
İncir yaprağıyla kapatırım.
İlk buluşmada fermuarım bozulsa fenaaa rezillik yani :)
Evet yaaa :)
Yavrum, benim fermuar bozulmuş. Şuradaki mağazaya girelim derim. Net kuracağım cümle.
Bir yerden ambalaj lastiği bulursam kısa süreli çözüm olur bana. 😂
Napalım durumu açıklardım kendisine ve bu konuda anlayışlı yardımcı olmasını isterdim
Topuk kırılmasıyla mahreminin açılması aynı şey mi yaa. İzin isteyip en yakın terziye giderim.
Gider Bi pantolon alır değiştiririm, çok umursamam
Valla yakın bir yerde. mağazaya girip bir pantolon bakıcaz mecbur. 15 dakka müsade isterdim
Hemen yenisini alırdım
Akşam restaurantta yemek yiyorsunuz birden hadi kalk inci kapanmadan taksiye atlayıp ayakkabı mı alalım dicek sin yemeğin ortasında 🤪
O zaman diğer topuğumu da kırarım başka seçenek bırakmadın bana.
Ama fermuari bozulan erkeklerin durumu vahim bu durumda 👁️
Ben sekerek gitmiştim çaktırmadan asssddffg
Diğerini de kırarım
Dükkan açık gezicez fark etmesek:))
Fermuar en kötü şey . dd
Avmye gider pantolon alırım
Rahatsız edici ve aynı zamanda komik olurdu.
gider bir çift ayakkabı alırım ne var bunda
Önemli değil olabilir
Kırılamaz
Yeni trend bu bilmiyormusun demiştim
Gizlerim bir şey olmaz
Fermuara sıkışmasından daha kötü ne olabilirki
İnsani durumlarda sorun cikarmam
fermuar açık gezerim :D
Olsun bişi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?