Ekledim bugün görmemesi imkansız istek gönderildi diye duruyor, silmemişte sordum neden kabul etmiyosun diye, görmedimki niye böyle imalı imalı konusuyosun, dedi bende imalı değil normal sordum dedim sen niye hep imalı konustuğumu saniyosun dedim bu guven kirıcı davranışlarından sıkıldım güvenmiyosan hic baslamayalım dedi yani niye hep ben bişey sorunca geciştiriyosun veya geriliyosun dedim sen arayınca mesaj atınca sormuyo musun bende sordum ne var bunda dedim sadece bunları yapman bile güven kırıcı dedim ben bunları yazarken wpde çevrimiçi oldugu halde cevap vermedi bekledim vermedi bende korkak yazıp engelledim sizce haksız mıyım Allah için instaya girdiğimde onun sayfasına istek atmaya girdim önerilenlerde 2 kız vardı baktım onları takip ediyor hic tanimadığım bilmediğim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence takip ettiklerini gormeni istemedigi için yapiyordu. Bende sana soru sorcam. İlgisizliği, değersizliği ve bulusma günü beni hic bisey demeden ektiği için uzun mesaj atip engellemiştim. Storylerini gördüğümü bilmiyor sizce bu storyler ne anlama geliyor pişman mı?
https://imgyukle.com/i/nI9Oof
https://imgyukle.com/i/nI9L8I
Eklediğim gün wpden mesaj attı bana bende instadan istek attım niye kabul etmiyosundedim görmedim ki niye böule imalı imalı konusuyorsun dedi bende imalı deģil sordum sadece dedim sen niye imalı anlıyosun dedim oda şüpheci davranışlarından sıkıldım güvenmiyorsan hiç başlamayalım dedi
Niye ekmişki acaba pek pişman gibi gelmedi
Direk baskici başladigin için olabilir
Ya en son ben barismak istedim kabul etmedi istemedi vs hep asagliayici konustu ben arayi duzeltmek istememe ragmen sonrada bulusma günü böyle yapinca ben engelledim. Sence storyler ne anlama geliyor?
Bu adam benim eski sevgilimdi 1 senedir peşimde sürekli yazıyor arıyor sevgili olmaya uğraşıyor uzak mesafeyiz birde çok ısrar etti git dedim sevmiyorum seni başkalarını bul dedim sevgilim var benim dedim inanmadı 1 senedir böyle yazdı aradı bende hep reddettim en son kabul ettim bana ilgisizsin dedi daha çok ilgi gösterdim bu seferde o ilgisizleşi düşünmek istediğini söyledi 3 hafta sonra yine geldi ömrünü ömrüme kat olacaksa bir şeuler aramızda olsun artık senle birlikte olmak istiyorum diyerekten en son bu Instagram kavgasından dolayı konusmuyoruz
boş ver onu ya kendi kendine ne tribine girdi kim bilir hem seni küçük düşürücü konuşuyormuş birde gelmemiş yani storylerden pişman olmuş gibi değilde olduğu durumu dalgaya almış gibi
Ne burcu bu adam
4 yildir sevgiliyiz ya şu an her yerden engelli sence hatasini anlar mi daha önceleri o ayrilip dönmüştü 3 hafta olmadan
Boğa burcu
4 yıllık birde eğer daha öncede hatasını anlayıp döndüyse bunda da o hatalı zaten anlayacaktır
Yanibseninki umursamazlik seviyor elde edince hevesi kaçiyo vazgeçiyor ilgilenme umursama o yazar
Yani dhaa önceleri o ayrilip engelleyip 3 hafta içinde geri dönmüştü en son ayrildiginda 3 haftayi gecti dayanamayip ben yazdim kapisina gittim vs boyle oldu sonra o umursamaz aşagilayici olunca ben uzun mesaj atip emgelledim Ben ayrilsam bile o hatali oldugu icin o dönmeli dimi yoksa ben mi adim atmaliyim
Hayır tabiki o dönmeli saçmalamış yani hadi yeni sevgili olsanız neyse 4 senelikmiş seni tanıyo sende onu tanıyosun daha önceden de yapmış zaten yine yazar o
İnşallah ya
İnstagramdan takip etmediğin adam senin sevgilin mi
Eklediğim gün wpden mesaj attı bana bende instadan istek attım niye kabul etmiyosundedim görmedim ki niye böule imalı imalı konusuyorsun dedi bende imalı deģil sordum sadece dedim sen niye imalı anlıyosun dedim oda şüpheci davranışlarından sıkıldım güvenmiyorsan hiç başlamayalım dedi
Var bişey onda
Bu adam benim eski sevgilimdi 1 senedir peşimde sürekli yazıyor arıyor sevgili olmaya uğraşıyor uzak mesafeyiz birde çok ısrar etti git dedim sevmiyorum seni başkalarını bul dedim sevgilim var benim dedim inanmadı 1 senedir böyle yazdı aradı bende hep reddettim en son kabul ettim bana ilgisizsin dedi daha çok ilgi gösterdim bu seferde o ilgisizleşi düşünmek istediğini söyledi 3 hafta sonra yine geldi ömrünü ömrüme kat olacaksa bir şeuler aramızda olsun artık senle birlikte olmak istiyorum diyerekten en son bu Instagram kavgasından dolayı konusmuyoruz
Kankam zor biri ya sal gitsin
Salıyorum gerçekten kaç kere saldım böyle oluyor 2 3 hafta sonra yine yazıyor arıyor 1 senedir böyle taktı bana ilgi gösterince ilgisini azaltıyor
Gtüm arada, Bi geliyor sen onu pohpohluyorsun sonra yinr başkalatına
Pohpohlamıyorum sadece bu en sonkinde öyle oldu diğerlerinde hep reddediyordum git istemiyorum seni sevmiyorum diye ama yine geliyirdu
Aranız da bişey oldu mu
Sadece ayrıldıktan sonra buluşmak istemiştim 1 sene önce işte hemen gelmişti o zaman biraz yakınlaşma oldu ama öptü sadece sarıldık biraz dokunmaya çalıştı izin vermedim korkuyorum diye kalktım yanından korkacağın bi adam değilim dedi ama bozuldu yere bakıyordu sürekli onu istemediğimi düşündüğünden de biz görüşmeyelim bence dedi işte o zamandan beri sürekli arıyor yazıyor ilk aradığında ilgi görmek istiyo gibiydi se*ting falan yapmaya çalıďtı nude istedi bende kızıp azarladım sürekli engelledim her yerden yeni hesap açıp yazdı özür diledi baya o zamandan sonra işte aşık oldum ben sana annemede anlattım ciddi bir şeyler olsun istiyorum ilkin oldum sonun olarak kalmak istiyorum dedi
Ya kankam kusura bakma da o iş yaş
Niye
Adamın derdi belli be kankam akıllı ol lütfen
Sırf onun için 1 sene uğraşır mı
Ara, sıra seni yokluyor işde full konuşmuyor ki
Konuşmak istiyordu ben reddettim
Valla ben ne desem kabul etmeyeceksin sen bilirsin kankam
Mesela bu sefer gelecekti yaşadığım yere şey dedi sne bilirsin oraları bana bi otel ayarla bana numarasını at bende rezervasyon yapayım dedi gece bincem sabaha gelirim birazda dinlenmiş olurum hemen kafeye gitmeyiz sabah sende gelirsin otele kahvaltı yaparız birlikte çıkarız dedi bunu deyince bi tedirgin oldum
Yazsana bana
Tamam
Baş tarafı okudum kabul etmiyorsa başka biri vardir
Ekledim bugün görmemesi imkansız istek gönderildi diye duruyor silmemişte sordum neden kabul etmiyosun diye görmedimkii niye böyle imalı imalı konusuyosun dedi bende imalı değil normal sordum dedim sen niye hep imalı konustuğumu saniyosun dedim bu guven kirıcı davranışlarından sıkıldım güvenmiyorsan hiç baslamayalım dedi yani niye hep ben bişey sorunca geciştiriyosun veya geriliyosun dedim sen arayınca mesaj atınca sormuyo musun bende sordum ne var bunda dedim sadece bunları yapman bile güven kırıcı dedim ben bunları yazarken wpde çevrimiçi oldugu halde cevap vermedi bekledim vermedi bende korkak yazıp engelledim sizce haksız mıyım Allah için instaya girdiğimde onun sayfasına istek atmaya girdim önerilenlerde 2 kız vardı baktım onları takip ediyor hic tanimadığım bilmediğim
Neden acaba gormenei istemedigi seyler var
Tamam canim seni kafasinda bitirmis. Yoklugun koymaz ona
Bana soracak olursan anlasamazsiniz
O boğa burcu ben koç sence nasıl bi tip böyle işte ne eksik ne fazla
Bende Boğa burcuyum ve eski konustugum bayan koc burcuydu. Hayatimin dersini aldim ondan. Bana oyle bir kazjk attiki hayatim boyunca unutamayacagim bir kazik.
Bence eski sevgilin
Bugun senin fbn olucam tm
Ne nasıl yani😄
Gel bkliyorum
Kocandan korkuyo