Tecavüz edildim korkuyorum?

Arkadaşlar ben 1 hafta önce arkadaşım vasıtası ile benden 2 yaş büyük birisiyle tanıştım konuştuk çıkma teklifi etti hoşlandm kabul ettim amacını bilmiyordum sonra bu gün bana, benim evin önüne gelir misin birlikte dışarı çıkalım dedi olur dedim gittim yukarı gelir misin hazırlanıyorum bekletmiym seni dedi ne kadar itiraz etsemde gittim sonra baktım kapı sonuna kadar açık ama kendisi yok korktum seslendim gelmedi sonra geldi üstü ç*plaktı sadece pantolonla duruyordu içeri gel dedi istemedim kendisinin gelmesini istedim zorla içeri aldı kapıyı kilitledi duvara yasladı öpmeye çalıştı iğrendim bağırmak istedim ağzımı kapattı zorla yatırdı kıyafetlerimi indirmeye çalıştı ben bağırdım bırak beni gitmek istiyorum dedim, kızlığını bozmadan olmaz dedi sonra kalkmaya çalıştım olayın nereye gidiceğini anlamıştım sonra telefonu çaldı bıraktı beni kalktım hızla kapıyı açmaya çalıştım geldi sonra kolumdan tutup duvara yasladı bı şekilde kurtulmaya çalıştım sonra abim aradı beni gitmek istediğimi söyledim yarın yine bulusucaz dedi seni bırakıcam gel dedi istemedim gitmem için zorladı bileğimi sıktı sonra yolda giderken tenha bir yerde kucağına alıp öpmeye çalıştı bağırdım duyan olmadı tamam ne bağırıyorsun bişey yapmadık dedi hadi sen gidersin dedi eve giderken çok ağladım elim ayağım titriyordu bayılıcak gibiydim sonra eve gittim aileme belli etmemeye çalıştım kendisi sürekli bana mesaj attı yarın seni dağa götürüp s*kicem diyor evimin yerini biliyor çünkü beni takip etmişti ve bana kendisi söyledi sürekli tehdit ediyor geliceksin diyor çok korkuyorum gelmezsen babana kızın benimle birlikte oldu derim diyor çok kötü tehdit ediyor ve artık korkmaya başladım uyuyamıyorum acaba dağa götürüp tecavüz edip öldürmek mi istiyor bilmiyorum elim ayağım titriyor zaman hızla geçiyor yarın napicam bilmiyorum aileme asla söyleyemem bana inanmazlar babam döver belkide cahil birisi asla bana güvenmedi yanımda olmadı kaçıp başka biryere mı gitsem bilmiyorum lütfen yardımcı olun fikirlerinizi paylaşın çok korkuyorum lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Yahu neden insanın hâlinden anlamak yerine inandırıcı değil vesaire diyorsunuz gerçekten insanlardan artık nefret ediyorum tamam silicem soruyu ama ileride haber izlerken tecavüz edilip öldürüldü diye görürseniz aklınızda bulunsun benim yaşadıklarımı Allah biliyor birde o şerefsiz adam ben sadece açık bir şekilde yaşadığımı anlattım ve yardım istedim en azından bı fikir neyse arkadaşlar teşekkür ediyorum insanlık bitmiş
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme anlattım üstü kapalı bir şekilde tepki verir diye korkmuştum ama aksine arkamda oldu gösterdim mesajları polise gittik yardımcı oldular gitme biz gerekeni yapıcaz dediler destek veren herkese teşekkür ederim 😔
Tecavüz edildim korkuyorum?