Elim ayagıma dolaştı artık?

Arkadaşlar ben eşmden ayrıldım hala boşanma aşamasındayım. 2 cocuk annesiyim 26 yaşındayım yaklaşık 8 9 aydır bir sevgilim var ben ondan ayrılmak istedigimde bana tehditler savuruyor.. Bugun sabahtan akşama kadar telefonda kavga ettk biz normalde gizli aşk yaşıyoruz laf olmayayım diye ama beni tehdit etti bugun instagrama resmimizi koymuş profile lstendeki herkesi ekleyecem dyor her iki kelimesinden biri şrfsiz örsp.. Bu lafları edior sabrım kalmadı ayrılmak istiyorum evimin etrafına geliyor çık lan dışarı dior ckmyascsm dedm silah sıkıyor havaya... Şkayetci de olamıyorum eski eşim polis cünkü ona avantaj sağlar bu yaptıkları ne yapacam ben bununla nasıl ayrılacam?

Güncellemeler
+1 yıl
Ondan önceki ayrılmak istedigim dede annemle ablama msjlar atmıştı kapılarına gidip zil çalmıştı onlarda bana kızmıştı ama eline bir şey geçmedi geri barıştım ailemle.. Kendiyle de barışmak zorunda kaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birde evimin ihtiyacını da sağlıyor ihtiyaçlarını alıyor fakat geçen gün yogurt almştı kapagı falan açıktı yogurt sallanıyordu resmen su gibi olmuş dedm nye böyle aldın marka almadın falan değiştiririz dedi yok degiştirmede alma da dedm beni arabanın içinde dövdü burnuma vurdu kafama indirdi iki tne..
Elim ayagıma dolaştı artık?