Aşk İlişkileri Birini en fazla kaç yıl unutamadınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birini en fazla kaç yıl unutamadınız? Güncellemeler+1 yıl Güncel Birini en fazla kaç yıl unutamadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Unutamadığım kimse yok. 1 0 Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Valla öyle uzun süreli unutamadığım olmadı yaa.. hatta benim kafamın takılı kaldığı yeni biten ilişkim hariç kimse olmadı 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yıl mı..Oha.. O kadar uzun sürmesi imaknsız.. 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 25 ve 17 yıl unutamayanlar varmış :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Manyak onlar.. 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen git baska erkek bul inan zırlarsin veletler gibi bak. gor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış soruya yorum atmışsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendininakillisanakezban Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evdekalincagorursunsadecebekle Yorumla Soran +1 yıl Bir ara burada bir deli vardı herkese saldıran ve küfreden sendin galiba :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He tabi tabi o erkegi baska kizla gorursun inss gorurum o egonu o zmn bekle bakalim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aslan burcuyum ertesi gün hayatima hic girmemis gibi devam ederim 1 0 Yorumla
Korays01 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. 25 yol 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Yorumla Korays01 +1 yıl Evet çok sevdim Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne? Yorumla Korays01 +1 yıl Kova Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla Korays01 +1 yıl Senin yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla Korays01 +1 yıl En guzel. yaşlar hayatta Yorumla
Gamsızzbey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl 17 yıl 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne? Yorumla Gamsızzbey +1 yıl Yengeç Yorumla Gamsızzbey +1 yıl Noldu Yorumla Soran +1 yıl Tahmin etmiştim :D Yorumla Soran +1 yıl İlk aşkın mıydı peki? Yorumla Gamsızzbey +1 yıl Ekle Yorumla Gamsızzbey +1 yıl Evet Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Anında unuturum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Unutamadığım kimse yok.
Valla öyle uzun süreli unutamadığım olmadı yaa.. hatta benim kafamın takılı kaldığı yeni biten ilişkim hariç kimse olmadı
Yıl mı..
Oha.. O kadar uzun sürmesi imaknsız.. 😄
25 ve 17 yıl unutamayanlar varmış :D
Manyak onlar.. 😄
Sen git baska erkek bul inan zırlarsin veletler gibi bak. gor
Yanlış soruya yorum atmışsın
Kendininakillisanakezban
Evdekalincagorursunsadecebekle
Bir ara burada bir deli vardı herkese saldıran ve küfreden sendin galiba :D
He tabi tabi o erkegi baska kizla gorursun inss gorurum o egonu o zmn bekle bakalim
Aslan burcuyum ertesi gün hayatima hic girmemis gibi devam ederim
25 yol
Gerçekten mi?
Evet çok sevdim
Burcun ne?
Kova
Teşekkürler :)
Senin yaş kaç
21
En guzel. yaşlar hayatta
17 yıl
Burcun ne?