Kız arkadaşımla ayrılma rattesine geldik en sona bana kısasın ve kasların var iyice kısa gözüküyorsun dedi açıkçası umurunda olmadı pek öyle mi acaba, metro da falan ortalamanın üstünde duruyordum hep acaba can yakmsk için mi dedi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim erkek arkadaşım 1.65 aynı boydayız onun da kasları var seviyorum onu her şeyiyle seven insan bunlara tskılmaz şimdiki kızlarda yenş moda boy takıntısı akıl fikir ihsan eylesim rabbim
Ckkfkfkfkkf eyw
153 kız kısa demişti bana 178im 180 üsstü erkek istiyormuş
@H0KAGE bişey demek istemiyorum ama cidden olmaz yakışmaz 10 cm fark olmalı en baba 15
ya ben pek takmak 155 kızlada çıkarımda onlar bile artık 180 üstü istiyor ne alaka onu sormaya çalışıyorum kendime
@H0KAGE tiktokdan etkileniyorlar yok190 altı kendine erkek demesin cart curt o zamana kadar böyle konu bile yoktu ayrıca bende olurum zaten kendiis 160ti
bende onu diyecektim yeni nesil çöp ya
Ya senin zihniyetle kızın aynıymış zaten baba ne soruyosun zaten bulmuşsun kendin gibi birini ağlıyodun burada cücük gibiyim diye dbdbd
Sen bence burada ego tatmini yapıyosun kısasın diye fake soru
SS atılsa atarım niye yalan atayım işim gücüm mu yok ayrıca ben yakışma için dedim
Aslında haklısın kb de dün gece 160 boyuyla laf sokunca böyle sinir yaptım ama bence gayet iyiyim yani fizik ve tip olarak ve istersen konuşmaları atarım ing twiiter falan var
Bı de 178 böyle neyin tatmini dkdkdjdjt 183 olsam eyw da
Yani 1.78 kısa kalıyor benim boy takıntım yok ama eski sevgililerim 190 falandı hep ben uzun boya takılmam ama sanırım benden başka herkes boya takılıyormuş sen de dahil o yüzden sen kriterlere göre kısa kalıyorsun sanırım
Maalesef öyle galiba illa tabanlık alıp 85 olacağız fkdfkfkfkf benim de yoktu ama bu olay düşünmeme yol açtı biraz ondan
Bilemiyorum Altan jdjs kabullen geçer
Espirisine diyorum ya boyum bence iyi djdjfkfksllssl
Bilemiyorum göreceli
Yapma yanarım dkdkdjdjt metroda falan milletin üstünde oluyorum genelde 🥹😞
Kız bı daha yazdı özür dilerim ayağına falan engelledim
İyi yapmışsın
Benim gibi 7/24 öven enayi bulamadı tabi fkfktfkfkkf
Barıştınız mı
Evet sinirden öyle dedim cart curt dedi düzelttik arayı
Malım galiba babamın dediği gibi KCfkdkkd
Sal boş ver bu mantıktan hayır gelmez
kimle kıyasladığına bağlı da salla gitsin, bunlar memnuniyet duygusu taşımıyor😅
şu an burada onun bunun lafına bakarak herseyi kendi kafana yer edersin bakma sen o kızın öyle dedigine kendisi 150 yer cücesidir hemcinslerimin böyle yapması üzücü 👀
Ben takmam kafaya ztn sadece merak ettik ama sağol destek için
Herzamannnnnnn sporcu abimm
😌😌🥹😎
Abi deme 😌😌
Ne deyim gizli sporcu bey mi diyeyim 😅
Olurr😌
Hayır kısa değil benim boyum mesela 1.64 bende 1.75-1.80 arası erkekleri tercih ediyorum senin kız arkadaşın sanki Adriana Lima mı bence fazla g*tünu kaldırmışsın kendini bir b*k sanmış
Önemli olan boyu değil işlevi sjsjsj
@charmming arkadaş boyum kısa mı diye sormuş bende ona göre görüş yazdım benim fikrimce kısa değil zaten
Ee ne bağırıyorsun😂
Evet kaldırdım maalesef çok ovuyordum, zaten kızlara ters tepitor galiba fazla övmek hala tam anlamadım
Moralini bozmak için söylemiş adama sorarlar madem beğenmiyordum neden sevgili oldun diye
Kendinden daha iyi olduğum için heralde fiziğim tipim 8/10 skkfkfklsslks
Lan bir de türkiyede kızlar bunu çıkardı sırf erkeklere baskı yapmak için ahhahah kezolar ya öyle kızla neden beraber oldun büyük ihtimalle canısı
Güzel kızdı ya kötü oldu dkdkdjdjt
Tek derdimiz kaslar olsaydı bazı kızlara aklım ermiyor gerçekten
Yalan olmasın en başından berrii diyordu kas sevmiyorum diye
Sevmiyosa kassız göbekli bulsaydı kardeşim bunun icin tartışılır mı
Bişeyden memnun değildi ztn öyle birisi bulur kaslı olsaydın keşke der bu sefer de dkdkdjdjt
Çok ovdum zamanında böyle oldu
Hic takma kafana dün attım bende nişanı 20 gun arayip sormadi nasılsın diye sırf altınları alamam ben ayirlirsam demiştir bende bitsin dedim vermedim hicbişeyini iyi yaptm
En basedi valla helal olsun
Hakedene hakkettiği deger verilir bundan sonraki felsefem budur
Değil ortalama üzeri
bende 178im ziktir et uzununa gitsin
78-83 ideal boy arası ztn bence de neyse
moralini bozmak için söylemiş bende vücut çalışıyorum sahilde deli oluyorlar bakarken içleri gidyor kalıplı durmak seni kısa değil aksine daha iri cüsseli gösterir
Zaten öyle ağa kas sevmiyorum falan diyordu dkdkdjdjt
Onun boyu kaç ki
60
Mal bu kız yol ver
İlk engeli ben attim ztn 😎😎😌
Hayır
Teşekkürler
Evet kısasın
senin boy kaç
1.70
sende kısasın
@H0KAGE kızla erkek arasında 10 cm fark olmalı bi nevi doğru dior
Adam kısa değil. 170-180 arası erkekte normal boydur hatta adam uzuna yakın. 1.70'ten kısa olan erkekler kısadır yani siz kızlar bunu kabul edin. Fakat "1.78 boy benim kriterime göre kısa" derseniz olur; o zaman siz kızlara kimse bir şey diyemez!
@mutsuzben47 içimden geçeni dedin ağam 175 üstü paçayı kurtarmış demektir
Yok ben 1.75 boyundayım ve hayatım bitti çünkü artık kızlar en az 1.85 boyunda erkek istiyorlar; 1.80'den aşağısını erkek hatta insan yerine koymuyorlar. Böyle diyorum ama sen şanslısın çünkü neredeyse 1.80 boyundasın yani şu anki ilişkin olmadıysa başka ilişkinde illa ki gerçekten sevileceksin ve mutlu olacaksın.
@mutsuzben47 ağam zaten sende tabanlık al ayağına 5 cm kadar artırıyor hatta 7 olan bile var ama 5 ideal ayakkabı da 3 cmnden gelse 182 olursun
bi kaşarın lafına bakıp kendinii kandırmaz insan gerek yok
Öyle kandırık işlerle uğraşmam çünkü bana çok saçma geliyor. Zaten diğer güzellik algılarına da uymuyorum yani hayatım başlamadan bitti.
Tamam; insan gerçekten sevmek ve sevilmek istiyor ama kızlar için değmez yani o kadar da önemli varlıklar değiller. Nasıl kızlara göre erkekler 💩 ise benim için de kızlar 💩
Ben kısa mıyım skskdksz
Tamam sensin
Sana tahmini söyledim belki de daha uzunum çevremdekiler uzunsun der
Doğal olarak erkekte bu boyu kısa bulmam normal.
bencede kadında 170 kısa ortalama 168 kadınlarda çünkü
1.70 tahmini söyledim diyorum nerenden okuyorsun?
1.78 erkek arkadaşım vardı ama arkadaşımdı gayette kısaydı
178le bi ilgisi yok ben sana kısasun dedim sadece
Yoo hiçte değilim dldlslskdk
Sen küçük eniştesin gelip buraya ağlıyorsun
Ayrıca kaşarr lafını sana yuttururum akıllı ol önce
Kısasınız işte 1.80 altı olanlar kısadır şunu kabullenin artık ya
tmam sende kısasın neden zoruna gidiyor
Ulan yan yana gelelim seninle yanında topuklu giyemem hala ne diyorsun tahmini boy dedim yine devam ediyorsun bana uzunsun diyorlar zaten bir sus ya
Adamın boy 1.78 gelmiş bana kısasın diyor hahaha
178 ile 80 arasında fark yok bu arada
@mekaninsahibihande 1.80'den kısa erkekler yani 1.70-1.80 arası erkekler kısa değildir; erkeklere göre normal boydur. Sen durduk yere kısa diyemezsin! Kısa olan erkekler 1.70'ten kısalardır ve mantıken bu böyledir yani senin isteğine göre değil. Mesela de ki "1.80'den kısa erkekler benim kriterime göre kısa" o zaman Eyvallah; kimse sana bir şey diyemez ama sen büyük ihtimalle anlamak istemeyeceksin!
Sen de bana göre kısasın o halde. 1.70 boy kadında uzun değil artık yeni nesile göre, ki erkekte de 1.80 boy uzun değil ancak kısa da değil 1.70 kadına göre. Ben 1.90’dan fazlayım yani ayakkabıyla 2 metreye yakınım ve yanımda 1.70’lik bir kadın olsa ve topuklu giyse dahi kısa kalır. Kadın ve erkeğin ideal boy farkı bana göre eğer uyum olacaksa 15 santimetreyi geçmemeli yoksa komik duruyor.
15 santimetre diye kendin söylüyorsun amca.
Ben zaten 1.92 erkek istemiyorum 1.85-86 kafi. Boş konuşuyorsunuz harbi
Buna göre neymiş 1.78 bana göre kısaymış.
Sana göre yani kriterine göre kısa desen kimse sana hiçbir şey diyemez ama durduk yere kısa olmayan birine kısa diyorsunuz siz kızlar.
@mutsuzben47 tiktokdan etkileniyorlar abi bide Türkiye ort hala 174 falan bunlar neyin tribi anladım
Anlamazlar. Bundan sonra böyle maalesef. Özellikle günümüz Türk kızları yakışıklı ve boylu poslu olmayan erkekleri erkek yerine hatta insan yerine koymuyor; koymayacak da!
Çok kısa
Süleyman Çakır> Polat Alemdar abi o zmn kdkdtdkkdd
Seni o derinliğe gömerim
Kb abi pala > polatcık djdjfkfksllssl
Kısa değilsin
Jddktkdkslks teşekkürlerrr
192 yim kısa
Bence 78-85 ideadl altı üstü zarar bana sorsalar 183-84 isterdim
Normal