Gerçekten seven kişi bunu söyler miydi?

Merhaba, kısaca mevzuyu özet geçeyim. Tecrübeli birilerinden fikir almak istiyorum. Ben yaklaşık 1 senedir birisiyle konuşuyordum. Sevgili olduk. Ve gerçekten çok seviyordum onu. Onun da beni çok sevdiğine emindim. Ama canlı hiç görüşemedik, ben şehir dışına taşındım falan. Ama gelicekti benim olduğum yere. Herşeyi seninle yapmak istiyorum diyordu. Zaman ilerledikçe cinsel bişeyler yaşamak istedi kendisi. Se. xting gibi. Başlarda istemedim ama se. xtingi kabul ettim. Artık fotoğraf da istemeye başladı. Görmeden dayanamıyorum, seni çok istiyorum dedi. Kabul etmedim, kendimi açıkladım. Evlenmeden beni görmesini istemiyorum. Bunu doğru bulmuyorum. Bana 1 hafta soğuk yaptı. En sonunda ben yazdım, niye böyleyiz, eski samimiyet yok diye. Sorun yok filan diyor, geçiştirmeli cevaplar veriyor. Ben onunla aramızın soğuk olmasına dayanamıyorum, zaafım gibiydi ve bunu biliyordu hatta çok da hoşuna gidiyordu. Konuşup çözmek istiyodum, eskisi gibi olalım diye... Sonra konuşuruz diye konuyu geçiştirdi. Ben çok ısrar edince, " bunu başkasıyla yapabilirm gizli saklı yapmamak için söylüyorum" dedi. Ciddi olup olmadığını sordum 2 kere. Emin değilmiş dayanmak çok zormuş. Ben de bitirelim o zaman dedim. Nasıl istersen dedi. Ve ayrıldık. Ama çok seviyordum başka sorunumuz yoktu, Onun fikrine hep saygı duydum, hiç terslemedim. Onun da benim düşünceme saygı duyması gerekmez miydi? Bir erkek gözüyle baktığınızda gerçekten seven kişi ne yapardı bu durumda?
sizce doğru yapmış mıyım?
Gerçekten seven kişi bunu söyler miydi?