Aşk İlişkileri Gobek bana neden cekıcı gelıyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Beylr erkeklerde gobek bnş nedn adıeıyor ya düz karındansa çıkık gobek tecihm🫣😬😘 Güncellemeler+1 yıl A. zdırıcııııııı Güncellemeler+1 yıl Gobekli bi erkek beni çöktürüp s kso cektirince fena oluyorum Gobek bana neden cekıcı gelıyo? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben de özellikle yaşlı ve kıllılarsa çok fena oluyorum 2 15 Yorumla Soran +1 yıl Yok yaslı degıl genç ve kllı Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Yaşlılara düşüyorlar mı öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kozlktzkaz evet Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Sen neyine düşüyorsun acaba kılları kadayıf olmuş penisi çökmüş ne bileyim fantazin var gerçi nadirde olsa kaç kişi yaşlı fantazisi gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kozlktzkaz hoşuma gidiyo Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Yaşlı adamlarla seks yapmak hoşuna gidiyor sevgi eksikliğin yoksa fantezi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kozlktzkaz fantezi Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Diyelim ki yaşlı biri sana denk geldi gidip onla yatar mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kozlktzkaz daha önce oldu birlikteliğim Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Gerçekten mi yaşı kaçtı özelse kutuma yaz diyeceğim de abazan diyecektin gelmezsin şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kozlktzkaz ben 19ken o 51di Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl 60 falan zannettim nasıl güvendin ki neler yaptın ki önden mi yaptın zevk aldın mı Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Hahaha ben sana dedim özele yaz diye anlatmadın bak profilime bakabilirsin abazan sapık değilim rahat ol yine de sen bilirsin zorlayamam Yorumla Yusuf1348 +1 yıl Ne kadar yasli Yorumla hakann000007 +1 yıl Tüm manyak sevilecekler burada 😍 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Entresan, düz fit göbekli biriyim bence göbek yakışmıyor erkeğe 0 0 Yorumla
KatırKuturÇatırÇutur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok çok ilginç geldi şu an bu soru troll değilse eğer seni feciiii merak ettim bu arada göbekliyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öyle demeyin sonra göbekli ve kıllı dolanıyorlar ve kendilerine de angelina jolie gibi kadın arıyorlar sanki kendileri bret pit 1 6 Yorumla Yusuf1348 +1 yıl Kıllı arıyorum😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal sana be yusufi kıllı erkek isteyen kız buldun mu onu havada kap muhtemelen o da kıllıdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅😅😅😅 Yorumla Yusuf1348 +1 yıl Senide kapayim mi ama yerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahh ben o kervanlardan değilim be şansına küs 😅😅 kıllı bakımsız yusufiler ve türevleri benden uzak dursunlar mümkünse Yorumla Yusuf1348 +1 yıl Müsait misin 😍😍😍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimki nasıl acaba yorumlamanı istesem ne dersin? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yas kac canem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 32 canım :)uzun boylu iri yapılı kumralım Yorumla Soran +1 yıl Gobek Li misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet :) Yorumla
eliz12346694847 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Kesinliklee göbekliiii❤️☺️😘 3 4 Yorumla eliz12346694847 +1 yıl Burcun nedir merak ettim:) Yorumla hakann000007 +1 yıl Ekle beni göbegimi sevv 🤗😂 Yorumla hakann000007 +1 yıl Aslan Yorumla proofstriker38 +1 yıl Sendemi göbekli seversin Allah Allah gel sev Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Göbek nedir harbiden ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevıyorum Yorumla
JigolataSedat Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl gözün aydın o zaman :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neee nerde Yorumla JigolataSedat +1 yıl burada tam karşında istersen dm at Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beyin bedava usta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Imm😍 Yorumla
Quashlax Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl banada çekici geliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kadında mı Yorumla Quashlax +1 yıl evet Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Hemen göbeğimizi atıyoruz 😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Atma yerim😘 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl İşte bitmesin kadınıma kalsın diye atmayacsm😃 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. herkesin kendi zevki. 0 0 Yorumla
asikpasa1063 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kendin de şiskosun da ondan 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah 48 kıloyum🥰😘 Yorumla asikpasa1063 +1 yıl 148 diyecektin herhalde 🤩 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah Allah korusun Yorumla asikpasa1063 +1 yıl 48 kilo ne ya bir de göbekli istiuon altında ölmek mi istiyon a*k Yorumla Soran +1 yıl Hııı hiçte ölmedim😝 Yorumla asikpasa1063 +1 yıl Yakında ölürsün bu gidisle Yorumla Soran +1 yıl Hıı hiçteee 😋 Yorumla asikpasa1063 +1 yıl Bence normal dene Yorumla Soran +1 yıl Normal de denedimm Yorumla asikpasa1063 +1 yıl Anladım yolun açık olsun ne diyeyum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uzun kel göbekli daha bı güzel olmaz mı 🤔 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kel deneyimlemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda benden olsun bari 😋😋😋 Yorumla Soran +1 yıl Yas kac😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 31 😋😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl 20😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uhuuuv çıtır Yorumla Soran +1 yıl Oyleyimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni yerim ama ben 😋😋😋 Yorumla
tıpdoktoru123 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hafif zengin göbeği demek istedin herhalde? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Biraz daha üstü de😉 Yorumla tıpdoktoru123 +1 yıl Üstü derken kilolu şey yapamaz ki ama? Yorumla Soran +1 yıl Balık etli😝 Yorumla tıpdoktoru123 +1 yıl Hmmm gel sen dm ye bakalım 😋 Yorumla Soran +1 yıl İğne mi yapacaksın🤨 Yorumla tıpdoktoru123 +1 yıl Evet popodan:)) korkar mısın? Yorumla Soran +1 yıl Korkmam;) Yorumla tıpdoktoru123 +1 yıl Haydi gel bekliyorum dm ye:) toton inşallah dolgundur:) Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sende göbekliysen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha 48 kilo bir çitayım 😘 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Pek zayıf ya 😐 Yorumla Soran +1 yıl Ele avuca gelıyorum😊😌 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne bilelim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Imm sende de var hafif😉 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Ben eritmeye çalışıyorum canim 😃 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Karın kası yapıcam Yorumla Soran +1 yıl Eritmee 😋 Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Ondan sonra hamile kadın gibi ortada dolaşayım 😃 Yorumla Soran +1 yıl Hamıle kdr da degıl canım çıkıntı olacak kdr Yorumla
Bgdytenliadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Erkeğe yakışıyor ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saplarken ozellıkle Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Ne? Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. göbek ne ya 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl O zaman guzel 0 1 Yorumla emrecn34 +1 yıl O zaman gell baby Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende var göbek çekici mi ya gerçekten :) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Az duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir kaç fotoğraf atsam yorumlar mısın beni yüzümü ve sadece göbeğimi :D Yorumla Soran +1 yıl Yas kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 yaşıma giricem Yorumla Soran +1 yıl Gobegını at bakimmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzümüde atim :) Yorumla Soran +1 yıl Gobekkkkk once Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tm sorunu beğendim mesaj at ismim Samet Yorumla
Kozlktzkaz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Göbekli misin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yooo Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Göbekli fantazin var Yorumla Soran +1 yıl Olmasın mı😗🤗 Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Hahahsgsd onlar penisi küçük Yorumla Soran +1 yıl Hiçte ağlattı bi tanesi🫣 Yorumla
Bsnialrsin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Baklava olmaz mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gobek Li baklavalı da a z dırıcı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ben de özellikle yaşlı ve kıllılarsa çok fena oluyorum
Yok yaslı degıl genç ve kllı
Yaşlılara düşüyorlar mı öyle
@Kozlktzkaz evet
Sen neyine düşüyorsun acaba kılları kadayıf olmuş penisi çökmüş ne bileyim fantazin var gerçi nadirde olsa kaç kişi yaşlı fantazisi gördüm
@Kozlktzkaz hoşuma gidiyo
Yaşlı adamlarla seks yapmak hoşuna gidiyor sevgi eksikliğin yoksa fantezi mi
@Kozlktzkaz fantezi
Diyelim ki yaşlı biri sana denk geldi gidip onla yatar mısın
@Kozlktzkaz daha önce oldu birlikteliğim
Gerçekten mi yaşı kaçtı özelse kutuma yaz diyeceğim de abazan diyecektin gelmezsin şimdi
@Kozlktzkaz ben 19ken o 51di
60 falan zannettim nasıl güvendin ki neler yaptın ki önden mi yaptın zevk aldın mı
Hahaha ben sana dedim özele yaz diye anlatmadın bak profilime bakabilirsin abazan sapık değilim rahat ol yine de sen bilirsin zorlayamam
Ne kadar yasli
Tüm manyak sevilecekler burada 😍
Entresan, düz fit göbekli biriyim bence göbek yakışmıyor erkeğe
Çok çok ilginç geldi şu an bu soru troll değilse eğer seni feciiii merak ettim bu arada göbekliyim
Öyle demeyin sonra göbekli ve kıllı dolanıyorlar ve kendilerine de angelina jolie gibi kadın arıyorlar sanki kendileri bret pit
Kıllı arıyorum😂😂
Helal sana be yusufi kıllı erkek isteyen kız buldun mu onu havada kap muhtemelen o da kıllıdır
😅😅😅😅😅
Senide kapayim mi ama yerde
Ahh ben o kervanlardan değilim be şansına küs 😅😅 kıllı bakımsız yusufiler ve türevleri benden uzak dursunlar mümkünse
Müsait misin 😍😍😍
Benimki nasıl acaba yorumlamanı istesem ne dersin?
Yas kac canem
32 canım :)
uzun boylu iri yapılı kumralım
Gobek Li misin
evet :)
Kesinliklee göbekliiii❤️☺️😘
Burcun nedir merak ettim:)
Ekle beni göbegimi sevv 🤗😂
Aslan
Sendemi göbekli seversin Allah Allah gel sev
Göbek nedir harbiden ya
Sevıyorum
gözün aydın o zaman :D
Neee nerde
burada tam karşında istersen dm at
Beyin bedava usta
Imm😍
banada çekici geliyor
Kadında mı
evet
Hemen göbeğimizi atıyoruz 😃
Atma yerim😘
İşte bitmesin kadınıma kalsın diye atmayacsm😃
herkesin kendi zevki.
Kendin de şiskosun da ondan
Ahahahah 48 kıloyum🥰😘
148 diyecektin herhalde 🤩
Ahahah Allah korusun
48 kilo ne ya bir de göbekli istiuon altında ölmek mi istiyon a*k
Hııı hiçte ölmedim😝
Yakında ölürsün bu gidisle
Hıı hiçteee 😋
Bence normal dene
Normal de denedimm
Anladım yolun açık olsun ne diyeyum
Uzun kel göbekli daha bı güzel olmaz mı 🤔
Kel deneyimlemedim
Oda benden olsun bari 😋😋😋
Yas kac😀
31 😋😉
Sen?
20😉
Uhuuuv çıtır
Oyleyimm
Seni yerim ama ben 😋😋😋
Hafif zengin göbeği demek istedin herhalde?
Biraz daha üstü de😉
Üstü derken kilolu şey yapamaz ki ama?
Balık etli😝
Hmmm gel sen dm ye bakalım 😋
İğne mi yapacaksın🤨
Evet popodan:)) korkar mısın?
Korkmam;)
Haydi gel bekliyorum dm ye:) toton inşallah dolgundur:)
Sende göbekliysen
Ahahaha 48 kilo bir çitayım 😘
Pek zayıf ya 😐
Ele avuca gelıyorum😊😌
Ben elendim beyler..
Ne bilelim
Imm sende de var hafif😉
Ben eritmeye çalışıyorum canim 😃
Karın kası yapıcam
Eritmee 😋
Ondan sonra hamile kadın gibi ortada dolaşayım 😃
Hamıle kdr da degıl canım çıkıntı olacak kdr
Erkeğe yakışıyor ya
Saplarken ozellıkle
Ne?
Gerçekten mi ya
göbek ne ya
Sakin ol yavru
Elendım ben o zaman by
O zaman guzel
O zaman gell baby
Bende var göbek çekici mi ya gerçekten :)
Az duruyor
Bir kaç fotoğraf atsam yorumlar mısın beni yüzümü ve sadece göbeğimi :D
Yas kac
25 yaşıma giricem
Gobegını at bakimmmm
Yüzümüde atim :)
Gobekkkkk once
Tm sorunu beğendim mesaj at ismim Samet
Vay şaşordım aradıgım kadınlar burdaymış 🤗
Göbekli misin
Yooo
Göbekli fantazin var