Ben inanmıyorum. Burdan bir insanla tanışıp sevgili olmak çöle gül dikip çiçek açmasını beklemek gibi. Sitede herkese göstere göstere sürekli mıç mıç vıcık vıcık ilişki yaşayan arkadaşların da sevgisini samimi bulmuyorum

Ben inanmıyorum. Burdan bir insanla tanışıp sevgili olmak çöle gül dikip çiçek açmasını beklemek gibi. Sitede herkese göstere göstere sürekli mıç mıç vıcık vıcık ilişki yaşayan arkadaşların da sevgisini samimi bulmuyorum

Siteden tanışılır, arkadaşlık sosyal hayata geçer bir aşk başlar buna bir şey diyemem. Ama Bir haftada tanışıp sevgili olup tüm sorularda görüşlerde aşkımdan ölüyorum, bitiyorum sana kıvamına gelmek tamamen komedi
Bize mıç mıç gösterseler ne olur, göstermeseler meraktan çatlarız sjhdjshdhs
Sonra bi de ayrılıyorlar da birbirlerine sorularla gönderme yapıyorlar ya oohhh severiz hshdhshshsh
İnanmıyorum, dostluğa dahi inanmıyorum ki normalde de inanmayan biriydim ve haklı olduğumu ispatlayan şahıslar oldu. Ben bir şey kaybetmedim onlar kaybetti.
Cevap
6Cevap
İnanıyorum yeter ki arada samimiyet ve bağ olmalı. Emin ol gerisi gelecektir.
Aşkın hiç bir haline inanmıyorum da, boş boş oturacaklarına insanlar bir süre birşeyler yaşıyor. Eğlenceli oluyor.
Olabilir neden olmasın bir elin parmakları bile aynı değil illa var iyi dürüst insanlar
1,5 senedir beraber olduğundan buradan biriyle inanıyorum ama hepsine dğeil elbette
Burdan bi insanla tanıştım çok sevdim buluştum sonra bu böyle olmaz dedim evlendim onunla hala güzel ilerliyor
Evlenen var.😅
Aşka değil paraya olan aşka inaniyorum
İnanmıyorum
inanmıyrprum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?