Canım ben de burada boşa durmuyorum lisans yapıyorum ahahahhshabsbsbsb Beni boş beleş zengin koca avcısı zannettin galiba. Umarım sen de bir gün bu imkanlara sahip olursun☺️
Ortasıyım bence. Daha önce Fransız ve bir de almanla flört ettim ama sadece flört iste. Ve bir tane Sırp çocuk vardı buraya gelip tanışmak istedi ama ailem Sırpa izin vermez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
tam olarak erkekte aradığın nedir? erasmus yapsan büssürü deneyim elde edersin tabiki kaç kişi ile ilişkin olur bilmem. bu arada doğulu musun?
Doguluyum ve ailem Erasmusa izin vermez. Baskı yok hani bosansan bile saygı içinde ve bence melez çocuklar daha şanslı
:)))) uzun ve meşakkatli bir yol olcak.
İngilizce öğrenip verecek tanıştına artık hangisi olursa
Öğreniyorum
Afferin
suriyeli çok memlekette :D istersen afganda var
Aşkım onların Türklerden farkı yokki. Yabancı değiller
AHHASASAQASREA aynen
sen bilirsin yabancı kontenjanında onlarda var :D
Yabancı değil onlar işte
Şu an Kore'deyim ve sırf birisiyle tanışmak için taşındım. Benim de Koreli erkeklere zaafım var.
Vay be. Bende eğitim için gidip öyle biriyle tanışmak isterim ama ailem başka bir şehire üniversiteye bile izin vermeyen insanlar bu yüzden imkansiz
Canım ben de burada boşa durmuyorum lisans yapıyorum ahahahhshabsbsbsb Beni boş beleş zengin koca avcısı zannettin galiba. Umarım sen de bir gün bu imkanlara sahip olursun☺️
Yok be yanlis anladın. Ben de öyle gitmek isterdim ama işte ailem 🤷
Keşke aileler bu konularda daha bilinçli olsalar
Ah keşke ah 😔
Ben yabancı çok uçurdum bu yıl deseydin de ayarlarım sana
Sünnetsiz mi istiyorsun, veya sünnetli olup yabancı olur mu? Suriyeli yabancı sayılır mi?
Arap istemiyorum çünkü zaten farkı yok ve özgürlük yok yine baskı var
Hımmmm italyan uyar mi sana?
Önce dil öğrenmelisin
Öğreniyorum
Yurtdışına çıkabilirsen daha iyi olur ve daha kolay bulabilirsin
yabanci kocanin daha iyi olacagina emin misin
Her yerin iyisi kötüsü var. Zaten zengin felan istemiyorum karakteri güzel işinde bir adam olması yeterli
karakteri guzel olan birisini bulmak zor ama imkansiz degil iyi sanslar umarim istedigin olur
Teşekkürler
rica ederim
valla bilemicem ki nerdedir
Dil öğren önce
Öğreniyorum
Wer bistt Du
Kraliçen 💁
Peki benim bundan haberim var mı :)
şu an öğrendin 😂
Ee ne zaman evleniyoruz o zaman 😂
Ne zaman istersen 😂
Hmmm nerede olsun düğünümüz 😄
Gel hollandaya
Vayyy ordamisin
Evett
Ee anlat
Ne anlatayim?
Nasıl bir yer erkekler nasıl kızlarla evlenir
Bos bir yer kim kimi goturduyse burada
e takıl evlenme
Hayır takılmayı sevmiyorum. Ben düzen seven biriyim
hmm git yurt dışında yaşa biraz
Ailem izin verse Erasmus için giderim ama ailem uniyi farklı bir şehirde okumama bile izin vermedi
nerelisin sen ailen bu kadar baskıcı
Doğulu ailem tahmin etmek zor değil
doğulu kızlar ya çok çirkin oluyor ya çok güzel hiç ortası yok
Ortasıyım bence. Daha önce Fransız ve bir de almanla flört ettim ama sadece flört iste. Ve bir tane Sırp çocuk vardı buraya gelip tanışmak istedi ama ailem Sırpa izin vermez
merak ettim tipini
Napcan tipini türk istemiyorum zaten 😂
istiyorsun demiyorum sadece yorumlucam :D