Tartışmadan sıkıldım dedi terk etti. Daha önce ben ayrılıp dönmüştüm ilk defa o ayrıldı.
Ben de kabullenip ekli olan her yerden sildim. şu an o beni görmüyor ben de onu. Acaba numarasını geri eklesem mi? 😒
Tartışmadan sıkıldım dedi terk etti. Daha önce ben ayrılıp dönmüştüm ilk defa o ayrıldı.
Ben de kabullenip ekli olan her yerden sildim. şu an o beni görmüyor ben de onu. Acaba numarasını geri eklesem mi? 😒
Erkekler kadınlar gibi değil ya. Bitirdi mi tam bitiriyorlar. Sadece çok sevdikleri kişiye karşı geri dönme durumları oluyor. Onun için önemli biri isen ve seni gerçekten seviyorsa geri dönecektir. Aksi bir durum varsa asla geri dönmeyecek hatta yeni birini bulacaktır. Ayrılık süreci içerisinde asla iletişime geçme. Zihnini meşgul edecek aktivitelerle ilgilen ve kesinlikle kendini üzülüyor gibi gösterme. Standart hayatına devam ediyormuş gibi göster. Araya zaman girdikçe seni özleyecektir. Özlem de onu geri dönmeye itecektir.
Böyle sürekli ayrıl Barış olan ilişkiler ekle çıkar olan ilişkiler bana hiç samimi gelmiyor zaten böyle ilişkiler uzun sürmüyor uzun sürse de sağlıklı olmuyor benim sana tavsiyem madem ortada bir ayrılık var daha fazla uzatmanın bir gereği yok ayrılmıştınız o zaman ayrı kalın hayatınızı birbirinizden ayrı şekilde devam edin hayır ben istiyorum diyorsan da o zaman sorun her neyse onu çözüp öyle devam edin çünkü nedensiz ayrılmışsınız bunun bir sebebi var aynı şekilde tekrar devam ederseniz bu sebep ortadan kalkmış olmayacak yine ayrılacaksınız büyük ihtimalle dediğim gibi siz sorunu çözün sonra devam edersiniz
Teşekkürler. Ama kendi ayrıldı ve mesaj da atmıyor.
Merhaba, geri dönebilir de dönmeyebilir de. Eğer geri dönerse eskisi gibi olabileceğinize olan inancı artmıştır ve sizinle aradaki buzları tamamen eritmek üzere bir konuşma yapmak istiyordur ama sizden tamamen umudu kesmişse ve birtakım şeylerin düzeleceğine hiçbir şekilde inanmıyorsa o zaman pişman olup dönmez. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
2Cevap
Senin gibiler kaldimi ya sildiysen sildin bı yaptığınızn arkasında durun ulaşmak isterse ulaşır zaten. Dramatige bağlayıp ay eklesemmi ay geri donermi ay çok seviyom ayyyy su erkekler su durumlarinizi okadar hissediyor ki sizide küçük görüyor. Zaten ben ayrılsam beni bekler ya da mesaj atsam geri döner diye dusunduruyorsunuz
Off napayım seviyorum ilk defa ciddi ayrıldık
Herkes birini seviyor, ben sevdiğim adamı engellemek zorunda kaldım ki 5 yılımız oldu. O engeli hiçbir zaman kaldırmadim çünku bu benim kararim ben yaptım. Ama o napti birsekilde döndü ama çok uğraştı bazen insanlar duygularını arka plana atmalı aci çekmek güzeldir bu arada
😢 yani o beni seviyorsa onu silmemi sorun etmez illa döner diyorsun dimi? şu an hiçbir yerden beni görmüyor
Görmemesi daha iyi. İmali gönderiler atma ve hep sessiz kalma göndermeler paylaşma sessizlik adama merak uyandirir
Yok takipleşmiyoruz instagramdan o ayrılınca sinirlenip sildim hep :(
Giden geri dönmez dönse de gittiği gibi dönmez bence
Dönmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?