Aşk İlişkileri Meral Akşener'e aşık oldum. 😍 Ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben 19 yaşındayım. Meral akşener ise 66 yaşında. Ama aşık oldum. Ne olacak şimdi?Ama kusura bakma Meral mommy yine de Zafer partisine oy vermek zorunda kalacağım 😞 Meral Akşener'e aşık oldum. 😍 Ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hasan01aydin Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl Kadındaki öz güven ve liderlik ruhuna ben de aşığım arkadaş... Birimiz fazla kjsdfnk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Amca sen çık aradan Yorumla hasan01aydin +1 yıl 39 yaşındaki adama amca deyip, 60 yaşındaki kadına aşık olmak da... Bilemedim şimdi. Yorumla
DenizOturak Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Gerçekten çok güzel ve zarif bir hanımefendi. Çok da değerli görüşleri var. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok güzelmiş gençken. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 66 yaşındaki hali de güzel xd Yorumla primadonna_girl +1 yıl Evet hala hoş kadın. Yaşını göstermiyor. Daha genç duruyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ama gençlik hali gerçekten çok güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 66 yaşındaki hali de güzel xd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadındaki öz güven ve liderlik ruhuna ben de aşığım arkadaş... Birimiz fazla kjsdfnk
Amca sen çık aradan
39 yaşındaki adama amca deyip, 60 yaşındaki kadına aşık olmak da... Bilemedim şimdi.
Gerçekten çok güzel ve zarif bir hanımefendi. Çok da değerli görüşleri var.
Çok güzelmiş gençken.
66 yaşındaki hali de güzel xd
Evet hala hoş kadın. Yaşını göstermiyor. Daha genç duruyor.
Ama gençlik hali gerçekten çok güzel
66 yaşındaki hali de güzel xd
gencligi guzelmis
Boşsun