Tıp okuyanlar ya da doktor kişiler neden bu kadar egoist oluyor?

Ben eczacılık okuyorum. 2 aydır tıp öğrencisi bir çocukla konuşuyordum. Ben kimseye öyle mesaj atacak bir kız değilim beğensem bile istek dahi atmam. Bu çocuk 4 ay önce bana yazdı tersledim sonra 2 ay geçti tekrar yazdı. En başta istememiştim ama çok düzgün biri gibi tanıtınca kendini konuşayım dedim. Ama 2 ay içinde çok tripli havalı bir yüzünü gösterdi bana. Ben de zamanında Tıp istemiştim olmamıştı sürekli bu konudan bahsedip duruyor. Biz doktorlar toplumdan farklıyız falan diyor. Kendini kat kat yükseklerde görüyor. Ayrıca benim okuduğum bölüm için de önüne gelen kazanıyor eczacılık mezunları işsiz falan diye konuştu. Ben de sinirlendim konuşmak istemiyorum dedim. Sosyal medyadan falan engelledim ama başka hesaplar açıp yazyor. Ben sana aşık oldum yanlış anladın söylediklerimi yazmış. Bunda yanlış anlaşılacak ne var? Ayrıca ben ciddiyet insanıyım ona bir şans verdiysem 2 gün konuşup sevgili olup eğlenmek için değildi. Böyle biriyle ömür geçmez. Ailede de 3 doktor var onlar da böyleler. Tanıdığım doktorlar hep havalı neden böyleler?

Tıp okuyanlar ya da doktor kişiler neden bu kadar egoist oluyor?