AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bazi sartlarda gerekli olabilir ve iyi de olabilir
ne anlamda
Niye kötü olsun ki sevgisiz bir evde büyümekten daha iyidir
haklısın hele daha mutlu olacaklarsa
Sevginin nefrete dönüşmesi daha kolaydır evlilik adı altında zorla beraberlik varsa o kişiler birbirlerine daha çok zarar vermeye meyilli olurlar ayrı mutlu olacaklarsa ayrı olmaları gerekir
aynen öyle katılıyorum özellikle annem soğuktu zaten son zamanlarda boşandıktan sonra daha mutlu yüzü güler neşeli bi kadın oldu
Ne güzel önemli olan da bu zaten mutsuz bir evlilik hem çiftleri hem de çocukları yıpratır
aynen öyle valla bi açıdan düşününce benim içinde iyi oldu artı yönleri çok daha rahatım , herşeye güler yüzlü espiri yapan birisi var daha ne 😂 mutluluk önemli şey cidden
Evet ne güzel insanın annesini mutlu görmesi kadar güzel bir şey var mı ama maalesef toplumumuzda bazı tabular boşanma olunca çok düşüncesiz davranıyorlar
hano tabuları düşünce tarzını biliyorum dediğin gibi çok ama millete bakarak değil kendi mutluluğumuza göre yaşamak lazım o mutlu olsun hiç önemli olmaz o tabular
Tabi ki elalem ne der diye yaşanır mı hiç bitmez elalemin dedikleri kendi hayatımızı kendimiz belirlemeliyiz yoksa mutlu olamayız
oluyor mesela geçen hafta bizim uzaktan bi komşu apartmanda dışarı çıkarken buda boşandıktan sonra pek gezmeye başladı cıvıl cıvıl oldu dediler hiç umursamayıp güldü geçti
Zaten onların odak merkezi sürekli başkalarının hayatını eleştirmek toksik insanlar uzak durmak gerek onlardan o zamanlarda yanında olmak yerine anca moral bozmaya yararlar
öyle zaten çokta sevilmiyolar annemde gezersem geziyorum iyi yapıyorum diyip güldü geçti takmıyor gibi çok
En iyisi
evet senide sıktım kusura bakma yorum için sağoll 😂
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
teşekkürlerr oldun peki son bi soru annem biriyle evlenmek isterse sence nasıl yaklaşmalıyım
Bence annen doğru bir karar olduğuna inanıyorumsa ve gerçekten iyi bir insan olacaksa desteklemelisin sende
bi süredir biriyle görüşüyor bi kez tanışmıştım iyi gibi ama bilemedim zaman gerekiyor gibi
Biraz zaman tanırsınız tanımak için
evet öyle aman mutlu olsunda ben hep desteklerim
Bence de olması gereken bu bakış açın en doğrusu
sen çok anlayışlı birisin ya valla muhabbetin sarıyor 😂 ara sıra konuşsak olur mu mesajdan falan istersen tabi
merak ettiğinde istediğini sorabilirsin müsait oldukça dönerim
teşekkürler
Rica ederim
hoş bir şey degil ben boşanmak istiyen kişi kimse onu silerdim hayatımdan
yani bencede çok hoş değil ama hayatımdanda silemem gibi ya
İyi bir şey çünkü birlikte yaşayınca mutsuz oluyorlar
hakkaten doğru şu an çok daha mutlular
Ben bunu acı bir şekilde öğrendim
ve genelde bi taraf daha mutlu oluyor gibi
Yani evet öyle
peki annede kalmakmı babada kalmakmı daha iyi sence
Yani değişir ama annede kalmak da çok stresli oluyor ben baba diyorum
bu konuda kararsızım ya bizde annem daha kafa dengi , rahat karışmıyor babam tam tersi gitmiyorum diye adamda üzülüyor 😂
Normalde tam tersi olur
valla biz istisnayız sanırsam
Baba kafa dengi olur anne üzülür
Evet Türk aile yapılarına ters bir durum sizinkisi
o kadarda değil ya var gene böyle olan
Sanmıyorum ama bende tersim merak etme
annem hep öyleydi daha konuşkan güleryüzlü muhabbeti falan sever babam daha sıkıcı 😂
Evet bu yönden normalsin
yani sıkılacağıma bu taraf daha iyi
Tabii ama babanada uğra adamın gönlünü al
haklısın ara sıra gitmek lazım
Yas 15 herhalde
nerden çıkardın
Değil
değil tabi