Arkadaşlar sanaldan falan tanışmadım aynı iş yerindeyiz daha doğrusu o beni seviyor daha tanışalı 1 ay bile olmadan benimle konuştu hoslandigini evlenmek istediğini falan söyledi ama ben onu sevmiyorum en ufak bir ilgim bile yok sürekli etrafımda dolanıyor ve bana güç gösterisi falan yapıyor işte her istediğimi yapıyor evlenirsek paramı veririm araba alırım bulaşıkları yıkarım yemek yaparım falan herseyi diyor surekli bana yarım etmeye çalışıyor cidden neye uğradığımı şaşırdım daha benimle tanışalı 1 ay olmadı bile ne ara beni sevdi aşık oldu birde evlenmek istiyor arkadaşlar aklım almıyor sizce napmaya çalışıyor bu hala kafam karışık
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1 ay ne abi bu nasıl abazanlık? en az 2 sene beraber geçirmeden insanlar evlenmemeli
Iste bende onu diyom ondan aklım almadı neye uğradığımı şaşırdım zaten sevgili bile değiliz bu bana evleniriz falan diyo
bu seni gerçekten tanıyıp emin olup evlenme peşinde değil bir an önce birini bulayım da evleneyim kafası bu. Başka birisi olsa ona da 1 ayda evlenme teklifi eder.
Aynen bende ona bunu diyorum açık açık zaten birinin hemen sevip evlenmek istemesi mümkün değil anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor sürekli etrafımda takti kafayı evlenirsek şunu alırım bunu yaparım deyip duruyor
valla bu kafada bir insan seni mutlu edemez ben söyleyeyim. Evlenince 180 derece değişir bu tipler. Yok evlenelim her şeyi yaparım seni şöyle mutlu ederim böyle konuşuyorsa evlenince tam tersi olur her şeyi batırır
Ya zaten ben bunun karakterini de hiç sevmedim çok dengesiz biri saçma sapan bana uymayan düşünceleri var en ufak birsey hissetmiyorum da o kafayı yemiş hergun yeni bir şoka uğratıyor beni
e sen niye muhattap oluyon bunla da kestirip at görüşmeyelim konuşmayalım de geç. olmadı engelle kendinden soğut
Ayni iş yerindeyiz diyorum nasıl görüşmeyeyim mecbur görmek zorundayım onun yüzünden işten çıkamam
sıkıntılı durum. Soğutmaya çalış bir şekilde. Aynı iş yerinde zor her gün görmek felan...
sen bu adamı sevmediğine göre sevgili değilsiniz
eee evlikij muhabbeti nasıl açiyor bu adam sevgili olmadan anlayamadım
Evet değiliz hicbirsey değiliz işte benimle konuştu sevgili olmak istediğini evlenmek istediğini falan söyledi valla bende o yüzden sordum soruyu millet kaç yıllık sevgilisiyle konuşamıyor ayak üstü 2 3 haftadır tanıdığım birinden evlilik teklifi aldım neye uğradığımı şaşırdım
sen ne dedin
İstemediğimi söyledim böyle birsey düşünmediğimi onu sevmediğimi söyledim ama ısrar ediyor zamanla seversin sonra evleniriz falan diyor
bu işler ısrarla olmaz
düzgünce anlat
peşini bırakmazsa tehtid et
seni şikayet ederim de
Cinsellik yaşamak için her yolu dener bazıları yol yakınken bas tekmeyi
Ya tekme bascak bir durum yok ben zaten onu reddettim ama sürekli peşimde dolanıyor herseye yardım etmeye çalışıyor sürekli peşimde evlilik falan deyip duruyor yemeğe falan götürmeye çalışıyor takti kafayı bana evlenelim deyip deyip duruyo
Demekki anlamamış iyice reddet iyice suratına bak ve seni istemiyorum sssalakkk herif de bunu yaparkende somurt sonra arkana bakmadan uzaklaş yanından
Cidden baya ağır konuştuğum zaman da oldu yani hakaret etmedim ama gerçekten 100 defa onu sevmediğimi söyledim kaç defa git dedim rahatsız oluyorum dedim ama anlamıyor beyni basmıyor yani yüzsüz müdür nedir bilmiyorum napayim aşırı kötü konuşup kalbinide kırmak istemiyorum gerçekten
İşin yaş istediğini almadan bırakmaz mecbur onunla bir defa cinsellik yaşayacaksın yoksa bırakmaz bu yakanı
Bir git ya Saçma sapan konuşma
Sana çözüm yolu söylüyorum yoksa kesinlikle bu maall bırakmaz yakanı
Çözüm yolu ne lafla diyorsan bu laftan anlamıyor kaç kişi uyardı haberin var mı ama anlamıyor yine geliyor yanima
Madem öyle O zaman bi tane inşaat küreği bulup adamın suratına yapıştıracaksın
Hiç zaman kaybetme evlen
Ne evlenmesi be
Sevgilin mi var
Ben onu sevmiyorum niye evleneyim
Yine gözüm Yükseklerde
Bak sinirli bir sekilde
Ney
Sana sahip olmak istiyor
e ebesinin @mı
Öyle valla
Öyle bir hata yapma. Evlilik yaparsan çocuk yapma.
Abazanın teki
Öylede niye bana böyle vaatlerde bulunuyor hemen evlenmek çocuk oyuncagimj
Abaza diyorum yeterli değil mi