Selâmm 🧚🏻
Birlikte yaşlanmayı düşlediğiniz biri var mı? Platonik bile olsa…

Selâmm 🧚🏻
Birlikte yaşlanmayı düşlediğiniz biri var mı? Platonik bile olsa…

Günümüzde kadınların buna uygun bir karaktere sahip olmadıklarını düşünüyorum. Ya boşanma heveslisi ya para avcısı. Gerçekten ölümüne kadar eşimle olmak istiyorum diyen ve bunda tutarlı davranan bir kadın görürsem eşek gibi anıracağım şehrin ortasında. Bu derece iddialıyım.
Sizin bu önyargılarınız beni öldürecek ya
Düşmanca
Düşmanca tavır sergilerseniz dışardan da bu görülür bunda abes bir şey yok ki. Ben sizin ne psikoloğunuzum ne de dostunuz, içinizi bilmeme imkân var mı şu durumda? Elbette hayır. Hâliyle ne sergiliyorsanız insanlar bunu görür.
Bazen insan konuşmadan da haykırır sözlerini. Bazen bir kelime katil eder ya da hukukta idam sehpasından alır. Neyi anlattığım kadar neyi anladığınızın da önemi var. Ben yazımı tekrar okudum. Şöyle anladım. Ya kadınlar çok değiştiniz, çok bozuldunuz, evliliğe dair dikkat çekmiyorsunuz. Artık evlilik için dikkat çekin uyarısı gibi geldi bana. Benim de anladığım bu.
Kadınları değiştiren etkenler olarak hemcinslerinize de bir ara bakın bir zahmet. Tek taraflı tenkit ettiğinizi de görürsünüz o zaman. Bunun düşmanca olduğunu da anlarsınız. “Bozuldunuz” tabirini de ayrıca yakışıksız buluyorum.
Bozulmak fiili aslını yitirmek olarak güzel bir tabir. Çünkü bizim o geleneklere ait kadınlar yok, yerinde popüler kültür ile değişmiş, aslını yitirmiş yani bozulmuş bir kadın kitlesi var. Namusuna, edebine, ahlakına sahip çıkan bir erkek olarak diğer erkeklerin ne yaptığı umurumda değil. Çünkü ben bozulmadan kaldıysam kadın da kalmalıydı. Peki şöyle düşünelim. Bu bizim üçüncü görüş altı yorum alışverişi. Size ne şekilde düşmanca davrandım, ya da daha güzeli ne zaman haddimi aştım? Ki siz kolay kolay görüş altı yorum yazmayan birisiniz. Bizim birlikte yaptınız yorum sohbeti ise sayfalar dolusu oldu bugüne kadar. Düşman mıyım yine de?
Ben bu düşmanlığı şahsım adına görmedim ki. Kişiselleştirmedim yani. Tüm kadınları dahil ettiğiniz için ben de dahili oldum. Beni tenzih etseydiniz de kadınlara yönelik bu düşmanca söylerinize üzülürdüm
Bunun yerine kadınları tenkit ettiğiniz kadar hemcinslerinizi de edin. En azından bir cinse düşman değil, adil olursunuz.
Yok umarım da aklımı karıştırıp servetimi tokatlamaz. Asla evlenmem demiyorum çünkü afet-i devran hatunlar kafa karıştırmak konusunda kalifiye uzmanlar. Bir gün biri de beni parmağında oynatıp mal varlığımın yarısına çökebilir :(
Tamam bütün paragöz üyeler senin tamam
Tamam
Yok alistik yalnizliga artik olmasada olur
Vardı.. Gerçekten birlikte yaşlanacağız sanmıştım.. Ama şu an başkasıyla yaşlanıyor ajsndasd
Cevap
46Cevap
Yok, direkt yaşlanmak istemiyorum ben :D teşekkürler
Evet var ama olmayacak biliyorum😊
Maalesef yok.
şu an yok ama istiyorum…Özellikle zorluk çekmiş hayatın ne demek olduğunu bilen biriyle öyle el bebek gül bebek büyümüş biriyle yapamam asla.. Bi ayağımda kundura diğerine spor giyersem tökezlerim mutlaka bir yerde.. Ömrüm diyeceğim biri olmalı insanın hayatınında..
Kendinizi buna şartlandırırsanız hayat sizi tam da istemediğiniz biriyle sınar
Anlamaz beni ondan ikimizde aynı olursak birbirimizi anlarız.. Nasrettin hoca misali eşşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar.. Ben hayatımı adıyacam hayatımı paylaşacağım sonuçta o insanla.. Görüşlerimiz hayata bakışımız aynı olmalı.. Müzik tarzı bile insanı ele verir.. Aynı duyguları paylaşmam lazım.. Can yoldaşı olacak bu çünkü anne baba çocuk evlat herkes göçüp gider eş kalır sadece insana ben öyle düşünüyorum
Evliyim ama eşim aldattı, ailesine erdirdi, vurmuslugu da var. Artık bu durum beni hasta ediyor. Yaptıklarını hatırladıkça uzuluyorum
Yani daha ne kadar katlanabilir bilmiyorum. Birlikte yaşlanmak zor geliyor onunla
Niye boşanmıyorsun?
Niye bosanmiyorum. ? canım bir bağımlılık oluyor. Ne vazgecebiliyorsun, ne düzgün bir evlilik oluyor... dul olmakta kolay değil.
Yani bu devirde gerçekten çok zor ve olmasında istemiyoruz Tabii ki haliyle
Evet var. @Yukimirai ile birlikte yaşlanmak isterim.
Allah mesut etsin
Bu konuda ben çok aç gözlüyüm maalesef. Platonik olarak çok var, hemde bu yaşta.

Meselâ birisi bu...
Yok..
Uzaktan bile çekilmiyorlar.. Yakından hiç katlanamam..
Tüm insanlar için cevaplıyorum. "Beyin." Lütfen o beyni kullanın arkadaşlar. Boşuna mı duruyor orada.
yalnız yaşamak daha keyifli insan kendini özgür hissediyor sanki herşeye sahipmişsin ve ya herşeyi yapa bilirsinmiş gibi hissedersin
Tek başıma yaşlanmak istemediğimden eminim ama yaşlanmak isteyeceğim birisiylede tanışamadık henüz 😔
Var tabiki.. :)
4gözle o günü bekliyorum.. "HAYIRLISI"
Hayat arkadaşım olsun birlikte yaşlanalım isterim ama aklımda öyle bir kişi yok henüz
Hayır yok. Ailem dışında yaşlanmak istediğim biri yok
Evet var umarım çıkar karşıma öyle biri her şey sabır yani..
Zihnimde canlandırdığım bir karakter var. O gerçek olursa onunla yaşlanmak isterim.
çıtır kalacağım bir kere ben! cevabım: şu an yok.
Şu an ruh halim bunu düşünmek bile istemiyor. Önceliklerim var, onlara odak kesildim.
Önceden vardi ama simdi kimseyi istemiyorum sadece hoş sohbet insanlar olsun çevremde yeter.
Emin değilim bundan iyi birisi ama aşık değilim sevgilime
Evet birlikte yaşlanmak istediğim biri vardı ama beni aldatarak başkasını seçti artık o gençleşiyor ben içten içe yaşlanıyorum ama kimse bunun farkında değil
Mansur Yavaş bu dakikadan sonra ekonomiyi düzeltecek başka adam yok
Hayalimdeki zengin koca profiline uyan birini bulamadım hala 😢
Hayatta fazlasıyla gerekisz var. Yalnızlıktan güzeli yoktur be kuzum
Ben yaşlanmam çünkü benim canlarım benle (kedilerşm, köpeğim, ve kuşlarımla) hep onlarla musmutlu yaşayacağız❤❤❤❤
Ben yaşlanmayacağım
Peki bundan bedeninin haberi var mı?
Vardı ama o bana abla dedi🤣🤣
Üzdü 😓
Hemde nasıl😕
Var ama imkansız yaa😒
olmaz mı var tabi
evet var ve onunla yaşlanıyoruz
adriana lima kötü olmaz
Evet
Benim iki gözüm çiçek çiçeği var
Yok ama umarim olur
Ona deyecek biri olduğunu düşünmüyorum
Nasipte var ise olur inşallah ne diyelim.
Bu Zamana Kadar Çıkmadı Belki Çıkar Karşıma
Evet var
Olmazolur mu hiç başta Scarlet Jhonnson
Vardı o birisini buldu galiba 😏
Yok ama olsa harbiden severim
Vardı bir zamanlar sonra o istemedi
Henuz tanismadigim eşim.😁
Var o da benimle aynı fikirde :)
olmaz mıı ah ahhh
İstemesem de yastığım ile yaşlanıcam knk.
Var ama imkansız biri
Kanadımı kırdılar :(
Yaşlanıyorum şu an onunla
Kimse yok
Yalnızlığı seviyorum
Var keşke o kişininde ben olsam
İnşaAllah olursun kız ♥️
Nişanlım var
Allah tamamına erdirsin
Hayır yok 🙃
Gelecekteki o kişi
Yok henüz öyle biri ile karşılaşmadım