Aşk İlişkileri Müstakbel sevgiliniz şu an ne yapıyordur tahmin edeyim mi? min-seo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Oummm hissediyorum, orada bi yerlerde 🧘♀️😂 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ciddi değilim sallıyorum, gelecekten haber getiremeyiz 😂 Müstakbel sevgiliniz şu an ne yapıyordur tahmin edeyim mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Eşim yok ama olur et 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Kitap okurken uyumuuş😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl İyi kitap en azından 😂
sakallidede Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tahmin et sana 1000 TL atmazsam namerdim. Sana ip ucu verecem. Alttaki kelimler cümledir.G. C. böl. Ağır. A. ol. E. Y. 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Gece, canikli bölgesinde ağırladığı arkadaşlarını oltasız evlerine yuvarladı 😂 Yorumla sakallidede +1 yıl Genel Cerrahi Bölümünde Ağır Ameliyat oldu.Evde Yatalak. 😭 1 dakika yalnız bırakmadım bırakmam da Yorumla min-seo +1 yıl Geçmiş olsun hep onun destekçisi ol 🤧❤️❤️ Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Müstakbeli bilmem sevdiğim kızı yine erkekle gördüm, nazarın değdi 😏 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Yaa git açıl dedim 😡 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Aşk için beklememek gerekiyordu şarkılar uyardı. Sende uyardın. Galiba sözlü artık benim ki 😏 Yorumla min-seo +1 yıl 🤧🤧🤧 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Buna hazırlıklıydım. Geçen gün söyledim. Öngörülerim yanılmadı. Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Oumm'dan sonra kesin hissettirmişsindir yerini 😅😅 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Brüksel'de dondurma yiyor 😂 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Seni kaçırıp kurtaracak bu hayattan. s Yorumla
ŞuTigin1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Hshdhdhdhdh Allah'ım nolur şu an sevişiyor olmasın amin 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Uyuyordur 😂 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Hadi et bakalım, ona göre karşıma çıktığında hesap sorcam 🤣 0 12 Yorumla min-seo +1 yıl Uyuyor yarın iş var sabah altıda kalkacak 😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Iyi bari işinde gücünde 🤣🤣 Yorumla zibidygonzales +1 yıl @isilll34 bişey diyim mi :D @min-seo yorum yaptığında uyuyordum ve sabah 6 da kalkıyorum :D Yorumla min-seo +1 yıl @zibidygonzales Hahahah manita mısınız😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Hayır değiliz 🤣🤣 Yorumla zibidygonzales +1 yıl @min-seo , @isilll34 bana bakmaz :D Yorumla Ksproff +1 yıl İsıl benim manita 😊 Yorumla zibidygonzales +1 yıl ooo hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :D Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @Ksproff benim bundan neden haberim yok Burak? Yorumla zibidygonzales +1 yıl @isilll34 açılamamış burada söylüyo anla işte :D Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @zibidygonzales adımı da düzgün yazmamış zaten Yorumla zibidygonzales +1 yıl klavyedendir o :D Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İpucu vereyim ona buna şuna yazıyordur dkdbskdk 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Karikatürist olduğu için bu haftaki çizimlerini yetiştirmeye çalışıyor 😂 Yorumla
TresanN Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Oumömmm benimkinide baksana napıyo niye hala çıkmamış sjajaja 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Babasıyla tavla oynuyor😂 Yorumla TresanN +1 yıl Vauv iyimiş djsjajsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu gece ritüel yaparsam 14 gün sonra enişten olacak ama yapmasam mı korkuyorum mk 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Yapma başına iş alırsın😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alicam gibi dkdjdj Yorumla min-seo +1 yıl Yapma kııız tamamı safsata ve enerji alanını düşürüyorsun Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Napiyor acaba;) 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Roman havası açmış oynuyor😂 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İyi tahmin et 🧘🏻♂️ 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Yeni uyanmış instagram storylerini geziyor Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Söyle kapatsın 😶 Yorumla min-seo +1 yıl Hahah😂 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Birileri ile sevişiyor olabilir 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Uyuyor😂 Yorumla Dêrvîş_feylesof +1 yıl Biriyle mi uyuyor 🤣 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Et bklmDoğru kabul edecegim 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Doğru olmaz 🤪 Arkadaşlarıyla halı sahadan geliyor 😂 Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sürtüyordur bir yerlerde 🙄 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Sana şiir yazıyor, müstakbel aşkıma diye😂 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hadi et bakalım💃 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Agalarla nargile tüttürüyor😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Hayır yaa 🤣 Bende daha kaliteli vakit geçiriyor sanıyorum, bi gelsin sorarım tüttürmeyi 🤣🤣🤣 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sevgili yapınca soruna dönüş yapsam olmaz mı :D 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Beklerim😂 Yorumla
açılınbengeldimhülo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle bakim dogru bilcen mi dndn 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Balkonda sazı elinde türkü söylüyor 😂 Yorumla açılınbengeldimhülo +1 yıl Ahahha :D Yorumla açılınbengeldimhülo +1 yıl Arkadaşiyla beraber :D Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hangi erkeğin elini tutuyon cani 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Aa ne erkeği 😂 Ama tam aşko kuşko biri, yarın kızlarla manikür partisi yapacaklar onu planlıyorlar💅 Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl Bu garı beni batırır baştan olmaz Yorumla min-seo +1 yıl Hahahah incir ağacı fidesiyle yanına geliyor, aşkım ocağın nerede diye 😂 Yorumla
tatlişşey Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Et bakım shdhdh 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Üzümleri sıkmış pekmez yapıyor😂 Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et bakalım kahine hanım 😂😂 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Arkadaşlarıyla kahve içiyor😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Muhtemelen başka karılara bakıyordur 1 1 Yorumla min-seo +1 yıl Aslaa😂 Tost yapmış 1 ekmeği götürüyor 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Et bakalım merak ettim 😁 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Yatakta uzanmış müzik dinliyor😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok şükür başka bişey yapmıyorsa ne dinliyo peki onuda görebiliyon mu 😁 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerede boynu kopa 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Agalarıyla halı sahadan geliyor 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoktur büyük ihtimalle kim ne yapsın beni 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Umutsuz bir şekilde senin onu bulmanı bekliyor 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anam babam bana zor tahammül ediyor el kızı ne yapsın beni başına bela olurum anca Yorumla
KralMidas52 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Horluya horşuya uyuyordur. 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Olabilir😂 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Napıyo napıyor. 😄 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Kardeşiyle lunaparka gitmiş story çekiyor😂 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur et 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Mars'ta kamp kurmuş nasa'nın uydularından kaçıyor😂 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Banada anca öylesi denk gelir 😂 bulamaxda beni şimdi sağğ yap dünyaya doğru Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Kitap yazmış yarın matbaaya götürüp bastırtacak, önsözünde de "gelecekteki eşime ithafen..." yazıyor😂 Yorumla Ofofofofofofof +1 yıl Sevgilin mi var 🥺 Yorumla cnrche +1 yıl Gelecekteki sevgilim Yorumla Ofofofofofofof +1 yıl Hmmm 😋 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Tahmin et 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Yeni uyanmış ayılmak için 5 tane ayvalık tost hazırlıyor 😂 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Ndjejdns ona başarılar Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. olur. 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Yeni telefon almış kurulumunu yapıyor 😄 Yorumla
Aishaidan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Et bari 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Kırmızı bir ceket almış yakıştı mı diye aynaya bakıyor😂 Yorumla Aishaidan +1 yıl Amannn kırmızı neeee 😄😄 sevdiceğim roman çıktı herhalde Yorumla min-seo +1 yıl Hahahahahah😂 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Tv izlerken uyuyakalmış, sinek de ısırıyor 😂 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Sinek mi 🙄 Kesin ab pozitif kana sahip Yorumla min-seo +1 yıl En tatlı kan o mu 😄 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Galiba o 😂 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. No sevgili 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Hiç miii Yorumla Mustzy +1 yıl Zamaninda haddinden fazla oldu şu an yok Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 🦁 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Saçlarını mısır örgüsü yapmış, nasıl yakışmış mı diye annesine soruyor 😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Allah Allah mısır örgüsü nasıl oluyor balık biliyorum 😂 Yorumla min-seo +1 yıl Mısır da çok şirin göstereyim mii örüp 😄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah olur 😃 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hadı et :d 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Son ses müzik açmış komşuların ahını alıyor 😂 Yorumla hARDER_ +1 yıl :d nerde kırık var bizi bulur Yorumla min-seo +1 yıl Hahahah 😂 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Dene bakalım. :D 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Saçlarını boyuyor😂 Yorumla carsngirls +1 yıl Uyuycam dedi ama. 😂 Yorumla
Korays01 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Evett 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Şarkı söylüyor ama detone oluyor hep😂 Yorumla Korays01 +1 yıl Uyuyor Yorumla
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Et bakim 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl 800 sayfalık kitabı bitirdi gözlerini ovuşturuyor😄 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Napıyomuş 😂 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Annesinin duasını almış çayını içiyor😄 Yorumla 35ksk96 +1 yıl Aferin ona canım müstakbel aşkım 😂 Yorumla min-seo +1 yıl Hahah Yorumla Nvcxdt +1 yıl Hemen aski oldu Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ne yapıyor 😂 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Erik reçeli yapmış, kavanozlara döküyor😂 Yorumla Drakula3584 +1 yıl İyimiş 😂 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Ediniz 0 3 Yorumla min-seo +1 yıl Saçlarını kestirmiş ama modelden memnun değil 😂 Yorumla Ksproff +1 yıl Hadi ya gidip guzel olduguna ikna ediyim Yorumla min-seo +1 yıl Hahahaha Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Olrr 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Mısır tarlasından mısır toplamış püsküllerinden saç yapıyor 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim yok 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl İleride olur😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemiyorum ki aptallık mk sevgili işleri Yorumla min-seo +1 yıl Değil değil 🤧😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parayla görüşürüm kızım ben zaman kaybetmem zaten herkes zikişiyor sevgililik bu değil mk seni seviyorum sözümün manası kalmadı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Et. Çok ihtiyacım var birine artık 0 4 Yorumla min-seo +1 yıl Acilen kavuşmanız işin dua ediyor 😄 Yorumla min-seo +1 yıl İçin* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden mi? Bende istiyorum kavuşmak bir an önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah dediğin doğru olur ya. Ciddi değilsin ama yaptığın şaka gerçek olur inşallah 😓😓 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi ki Hocam 0 1 Yorumla min-seo +1 yıl Tişörtlerini katlıyor dolabı dökmüş düzenliyor😂 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Etsene sana zahmet. 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Yağlı boya çizim yapıyor😂 Yorumla Sonasık24 +1 yıl Ooo çok iyi 😂😂 Yorumla
ibo454733 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Annesine sarılmış dua et de kocamı artık bulayım diyor😂 Yorumla ibo454733 +1 yıl O beni bulamaz bulsa da ben tanıyamam 🤣🤣🤣 Yorumla
Nvcxdt Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Et bebem 0 2 Yorumla min-seo +1 yıl Sandviç yapmış yiyor Yorumla Nvcxdt +1 yıl Ya iyi o bende Şu an inlio dersn die dusndm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Eşim yok ama olur et
Kitap okurken uyumuuş😂
İyi kitap en azından 😂
Tahmin et sana 1000 TL atmazsam namerdim.
Sana ip ucu verecem. Alttaki kelimler cümledir.
G. C. böl. Ağır. A. ol. E. Y.
Gece, canikli bölgesinde ağırladığı arkadaşlarını oltasız evlerine yuvarladı 😂
Genel Cerrahi Bölümünde Ağır Ameliyat oldu.
Evde Yatalak. 😭 1 dakika yalnız bırakmadım bırakmam da
Geçmiş olsun hep onun destekçisi ol 🤧❤️❤️
Müstakbeli bilmem sevdiğim kızı yine erkekle gördüm, nazarın değdi 😏
Yaa git açıl dedim 😡
Aşk için beklememek gerekiyordu şarkılar uyardı. Sende uyardın. Galiba sözlü artık benim ki 😏
🤧🤧🤧
Buna hazırlıklıydım. Geçen gün söyledim. Öngörülerim yanılmadı.
Oumm'dan sonra kesin hissettirmişsindir yerini 😅😅
Brüksel'de dondurma yiyor 😂
Seni kaçırıp kurtaracak bu hayattan. s
Hshdhdhdhdh Allah'ım nolur şu an sevişiyor olmasın amin
Uyuyordur 😂
Hadi et bakalım, ona göre karşıma çıktığında hesap sorcam 🤣
Uyuyor yarın iş var sabah altıda kalkacak 😂
Iyi bari işinde gücünde 🤣🤣
@isilll34 bişey diyim mi :D
@min-seo yorum yaptığında uyuyordum ve sabah 6 da kalkıyorum :D
@zibidygonzales Hahahah manita mısınız😂
Hayır değiliz 🤣🤣
@min-seo , @isilll34 bana bakmaz :D
İsıl benim manita 😊
ooo hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :D
@Ksproff benim bundan neden haberim yok Burak?
@isilll34 açılamamış burada söylüyo anla işte :D
@zibidygonzales adımı da düzgün yazmamış zaten
klavyedendir o :D
İpucu vereyim ona buna şuna yazıyordur dkdbskdk
Karikatürist olduğu için bu haftaki çizimlerini yetiştirmeye çalışıyor 😂
Oumömmm benimkinide baksana napıyo niye hala çıkmamış sjajaja
Babasıyla tavla oynuyor😂
Vauv iyimiş djsjajsjs
Bu gece ritüel yaparsam 14 gün sonra enişten olacak ama yapmasam mı korkuyorum mk
Yapma başına iş alırsın😄
Alicam gibi dkdjdj
Yapma kııız tamamı safsata ve enerji alanını düşürüyorsun
Napiyor acaba;)
Roman havası açmış oynuyor😂
İyi tahmin et 🧘🏻♂️
Yeni uyanmış instagram storylerini geziyor
Söyle kapatsın 😶
Hahah😂
Birileri ile sevişiyor olabilir
Uyuyor😂
Biriyle mi uyuyor 🤣
Et bklm
Doğru kabul edecegim
Doğru olmaz 🤪 Arkadaşlarıyla halı sahadan geliyor 😂
Sürtüyordur bir yerlerde 🙄
Sana şiir yazıyor, müstakbel aşkıma diye😂
Hadi et bakalım💃
Agalarla nargile tüttürüyor😂
Hayır yaa 🤣 Bende daha kaliteli vakit geçiriyor sanıyorum, bi gelsin sorarım tüttürmeyi 🤣🤣🤣
Sevgili yapınca soruna dönüş yapsam olmaz mı :D
Beklerim😂
Söyle bakim dogru bilcen mi dndn
Balkonda sazı elinde türkü söylüyor 😂
Ahahha :D
Arkadaşiyla beraber :D
Hangi erkeğin elini tutuyon cani
Aa ne erkeği 😂 Ama tam aşko kuşko biri, yarın kızlarla manikür partisi yapacaklar onu planlıyorlar💅
Bu garı beni batırır baştan olmaz
Hahahah incir ağacı fidesiyle yanına geliyor, aşkım ocağın nerede diye 😂
Et bakım shdhdh
Üzümleri sıkmış pekmez yapıyor😂
Et bakalım kahine hanım 😂😂
Arkadaşlarıyla kahve içiyor😂
Ne bileyiiim abiii
Muhtemelen başka karılara bakıyordur
Aslaa😂 Tost yapmış 1 ekmeği götürüyor 😂
Et bakalım merak ettim 😁
Yatakta uzanmış müzik dinliyor😄
Çok şükür başka bişey yapmıyorsa ne dinliyo peki onuda görebiliyon mu 😁
Nerede boynu kopa
Agalarıyla halı sahadan geliyor 😄
Yoktur büyük ihtimalle kim ne yapsın beni
Umutsuz bir şekilde senin onu bulmanı bekliyor 😄
Anam babam bana zor tahammül ediyor el kızı ne yapsın beni başına bela olurum anca
Horluya horşuya uyuyordur.
Olabilir😂
Napıyo napıyor. 😄
Kardeşiyle lunaparka gitmiş story çekiyor😂
Olur et
Mars'ta kamp kurmuş nasa'nın uydularından kaçıyor😂
Banada anca öylesi denk gelir 😂 bulamaxda beni şimdi sağğ yap dünyaya doğru
Et bakalım
Kitap yazmış yarın matbaaya götürüp bastırtacak, önsözünde de "gelecekteki eşime ithafen..." yazıyor😂
Sevgilin mi var 🥺
Gelecekteki sevgilim
Hmmm 😋
Tahmin et
Yeni uyanmış ayılmak için 5 tane ayvalık tost hazırlıyor 😂
Ndjejdns ona başarılar
olur.
Yeni telefon almış kurulumunu yapıyor 😄
Et bari
Kırmızı bir ceket almış yakıştı mı diye aynaya bakıyor😂
Amannn kırmızı neeee 😄😄 sevdiceğim roman çıktı herhalde
Hahahahahah😂
Et bakalım
Tv izlerken uyuyakalmış, sinek de ısırıyor 😂
Sinek mi 🙄 Kesin ab pozitif kana sahip
En tatlı kan o mu 😄
Galiba o 😂
No sevgili
Hiç miii
Zamaninda haddinden fazla oldu şu an yok
Et bakalım 🦁
Saçlarını mısır örgüsü yapmış, nasıl yakışmış mı diye annesine soruyor 😂
Allah Allah mısır örgüsü nasıl oluyor balık biliyorum 😂
Mısır da çok şirin göstereyim mii örüp 😄
Hahah olur 😃
Hadı et :d
Son ses müzik açmış komşuların ahını alıyor 😂
:d nerde kırık var bizi bulur
Hahahah 😂
Dene bakalım. :D
Saçlarını boyuyor😂
Uyuycam dedi ama. 😂
Evett
Şarkı söylüyor ama detone oluyor hep😂
Uyuyor
Et bakim
800 sayfalık kitabı bitirdi gözlerini ovuşturuyor😄
aldatıyodur 😅
Napıyomuş 😂
Annesinin duasını almış çayını içiyor😄
Aferin ona canım müstakbel aşkım 😂
Hahah
Hemen aski oldu
Ne yapıyor 😂
Erik reçeli yapmış, kavanozlara döküyor😂
İyimiş 😂
Ediniz
Saçlarını kestirmiş ama modelden memnun değil 😂
Hadi ya gidip guzel olduguna ikna ediyim
Hahahaha
Olrr
Mısır tarlasından mısır toplamış püsküllerinden saç yapıyor 😂
Sevgilim yok
İleride olur😂
İstemiyorum ki aptallık mk sevgili işleri
Değil değil 🤧😂
Parayla görüşürüm kızım ben zaman kaybetmem zaten herkes zikişiyor sevgililik bu değil mk seni seviyorum sözümün manası kalmadı
Et. Çok ihtiyacım var birine artık
Acilen kavuşmanız işin dua ediyor 😄
İçin*
Cidden mi? Bende istiyorum kavuşmak bir an önce
İnşallah dediğin doğru olur ya. Ciddi değilsin ama yaptığın şaka gerçek olur inşallah 😓😓
Tabi ki Hocam
Tişörtlerini katlıyor dolabı dökmüş düzenliyor😂
Etsene sana zahmet.
Yağlı boya çizim yapıyor😂
Ooo çok iyi 😂😂
Senin yaptığın herşeyi hissetmek isterdim
Et bakalım
Annesine sarılmış dua et de kocamı artık bulayım diyor😂
O beni bulamaz bulsa da ben tanıyamam 🤣🤣🤣
Et bebem
Sandviç yapmış yiyor
Ya iyi o bende Şu an inlio dersn die dusndm