Bitmiş bir kadınla mezardaki bir kadın aynıdır benim için.
Gelirse eğer, gülerim ve kapıyı yüzüne kapatırım. İlişkiyi öyle çocuk oyuncağı gibi gördükleri için kadınlar, benim gibi erkeklerce çok iyi terbiye edilir ve benden sonra hiçbir erkeğe oyun oynamaması gerektiğini öğrenir.
Yani neden ayrılmışız? Araya ne kdar zaman girmiş? Bu kavramlar çok önemli ha ben döner miyim büyük konuşmak olmasın hayır ben bitmesin diye aşırı diretirim ama bitti mi tek seferde biter en sevdiğim huyumdur daha eskisi gibi olamam vakti zamanında attığı kazıkları şimdi daha net gördüğümden muhattap olmam. Bu durum kimler için geçerlimolur araya aile kavramları girer, zorlu mesafeler girer, maddi sıkıntılar girer arada sevgi bitmemiştir olabilir
Exten next olur. Asil exten olur bir seyler zaten mesela araya zaman girince insanlar bu zaman icerisinde olgunlasip, eski aliskanliklarini birakabilirler veya o iliskide o iliskinin verdigi psikolojiyle farkli davranislar sergiliyor olabilirler ve bu davranislara da son verebilirler. O yuzden bence yeni insanlar tanimak yerine exlerde devam olmak guzel ya da ben cok toxicigim hahshdjfkfk
Hepsi de iyi kızdı ama eskide kalınca geri dönmek pek mantıklı olmuyor, zaten kavgasız gürültüsüz ayrıldığımız için karşılaşsak kesin eskileri yad ederiz küslük sevmiyorum ben 🙂
Exten next olacağını hiç sanmıyorum belki ilk başlarda ilişki güzel gider ama ondan sonra yol hep defolu ilerler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben bir yıldır aynı kişiyi seviyorum, kavuşamayacağim o ayrı konu ama ondan önce kimi sevdiysem hepsi ölü benim için. Yanima gelseler yüzlerine bakmaya tenezzül bile etmem o kadar umurumda olmazlar.
Maalesef herkesin ortak ve tek sorunu güvendir ancak sen, seni sürekli tek eden ve sana geri dönen biri ile berabersindir üstelik güven sorununda var bunu anlamadım nasıl yapıyorsun ki?