4 aydan beri flört ediyoruz ama bana bağlanmaktan, aşık olmaktan korktuğu için sevgili olmak istemiyor sadece şu an olmaz falan diyor. Benim ne yapmam lazım onun korkusu geçsin diye ya da nasıl davranmalıyım ona?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bağlanmaktan korkan erkek yoktur aldatan erkek vardır
o aldatılmış eski ilişkisinde o yüzden bnde aynı şeyi yaparım diye korkuyor aynı acıları yaşayıp bağlanmak istemiyor bana
Onun korkusu felan yok. Seni evlenilecek kız olarak görmüyor. Cinsel ilişkiye giriyormusunuz
hyr girmiyoruz
Hoşlanan ve seven erkek ciddi düşüür
hoşlandığını söylüyor ama işte sevgililik için hazır olmadığını söylüyor
Bahane? Sil onu
bugün zaten soğuk yaptım barışmak için her şeyi yaptı ve geri kandım ona sadece zaman ver bana falan diyor
korkusu falan yok sadece seninle evlenmek istemiyor. seni s*kiyor ve keyfine bakıyor vakti zamanı gelince de senden ayrılıp başka kıza geçiş yapacak
S**tiri çek. Bağlanmaktan korkmayi bahane ederek seni cepte tutmaya çalışıyor.
bende öyle düşündüm ama seni cepte tutsam bu kdr fazla konuşmam falan dedi başka kıza giderdim dedi bilmiyorum artık
Tabii oyle dicek. Oyle demese nasil cepte tutmaya devam etsin. Ayrica oyle olmasa da böyle kararsız depresif biriyle hareket edilmez. Muhtemelen eski iliskisinde yaşadıklarını söyleyip kötü hissediyorum kimseye guvenmiyorum falan diyordur. Iliskisi biteli 2 3 ay olmustur normaldir ama seneler gecmisse dedigi laf tamamem bahane.
ilişkisi üzerinden 3 ay geçti ve aldatılmış, sen dışında kimseye güvenmiyorum falan diyor bana
Dogru olabilir o zaman. Bir sure daha bekleyip sonra netlesmesini iste. Sakın 1 yıl falan bekleyeyim deme. Maximum 2 3 aya kararini vermiş olsun. Ayrica o kiz ona yaziyor olabilir. Konusmadiklarindan emin ol
Engellemiş kızı, kızda galiba engellemiş. Ben bugün soğuk davrandım sevgili olmadığı için şimdi nasıl davranmalıyım peki yine soğuk davranmaya devam mı etmeliyim?
Bak benim senin durumunda bir arkadaşım vardı. Cocugun 6-7 yillik iliskisinde ayrildiklarindan sonra kiz hemen nişanlanmış. Bu da tribe girmiş. Uzulmesi normal tabii buna bir sey diyen yok ama arkadasimla konusuyordu ve sürekli ben kötü şeyler yasadim kafami toplayamiyorum diyordu ama arkadasimla konusmayı da kesmiyordu. Bunlar 1 yila yakin böyle oyalandı. Sonra konuşmayı kestiler cocuk üni icin baska sehre gitti hemen sevgili yaptı. Arkadasim üzüldü bayağı. Beni o kadar oyaladı ama oraya gidince hemen sevgili yaptı diye. Cocugun yeni sevgilisiyle de iliskisi de 1 ay kadar sürdü. o ayrı.
Yani sana demek istediğim, cocuk dediginde samimi olabilir. Gerçekten üzülmüştür güveni kırılmıştır ama seninle konuşmaya baslamissa artik geride birakmali ve seninle ilişkisinin sorumlulugunu almalı. Eğer ben seni hep beklerim moduna sokarsan buna alışır ve sana saygı duymaz. Yani üstüne düşeni yapmazsa gidebilecegini cıtlatmalisin ona. Önce kendi çıkarlarını düşünmelisin. Benim eski sevgilim de ailevi sorunlarindan dolayı benim onu beklememi istiyordu ben cok sevdigim halde kabul etmedim. Çünkü yaptigi doğru değil. Herkes üstüne düşen sorumlulugu alir ve iliski öyle yürür. Yoksa ailevî sorunum var bekle güvenim yok bekle başım ağrıdı bekle demelerin sonu gelmez ve EMIN OL beklersen sana saygı duymaz
Ya zaten eski ilişkisinden sadece ben sorunca bahsediyor. Bende zaten benle sevgili olmak istemediği zaman Trip atıp soğuk davranıyorum. Yani her an ondan gidebilecek gibiyim ona öyle hissettiriyorum. Sadece işte zaman ver falan dedi yurt disina çıkacak şimdi sevgili olsak bile görüşemeyiz falan dedi o yüzden bekle dedi bende peki dedim konuyu kapattım
Bağlamayacaksın köru körüne diye bir sözü dinliyordur
Biri sana onun seni oyaladığını söylemeli
3 aydan beri de oyalamak olmaz ki? Neye inanacağımı şaşırdım
Bu durumda ya vardır ya yoktur, ortası yok
bilmiyorum artık. Yine de teşekkür ederim cevaplarınız için
Senden öncekini unutamadigi için olabilirmi
unuttum onu falan diyor sadece hazır değilim sevgili olmak için falan dedi ama benden de hoşlanıyor. Kafamı karıştırıyor davranışları
Mesafeli ol gelen her zaman gelir hoş gelir
teşekkür ederim cevaplarınız için
Nedemek rica ederim