AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı dertten kadınlar da yakınıyor bilmeni istedim
Sexikadinsin başörtülüsun bu nasıl bir iş
Hep gelip geçici oluyor kız cinsi
@Naflaus sen beyin diye ne taşıyorsun o kafataının içinde merak ediyorum? Tesettürlü olunca Seksi olunmuyor mu? Kendini Seksi bulmak ne demek şimdi sana onu mu anlatayım o kadar mı kapasiteniz düşük algılamakta sorun yaşıyorsunuz ! Yeter ya bıktım sizden
Canım üstün zekalıyım boş yapma yedi sulalenin 7 sindende daha zekiyim , olunmuyor. Kendini seksi bulup gelip Seksi lakabı kendine koyamazsin. Yaptığın saçmalık boşuna kelime yarisinada girme uzun uzun sana anlatmak istemiyorum neden yanlış olduğunu
Keyfin bilir beni ilgilendirmiyor istediğini yap
Allah hayırsızından uzak tutsun. Başını ağrıtıp, ona buna tirip savuracaksa hiç olmasın diye düşün.
En son konuştuğum öyleydi ilişkilerde aldatma gibi bişi olmadığı sürece bırakmam ben boş yere soğuk yaptı bir olaydan dolayı konuşmak istedim yok çekti engelledim
Eee, sende hemen ne yaptın öyle?
Kızlar mı bırakıyor sen mi?
Soğuk yaptı görüldü atti tinlamadi akşama kadar bekledim sonunda yazdım arayıp konuşmak istedim yok dedi ben bırakmadım ki sonuçta
Konu ne bilmiyorum ama biraz anlayışta göstermelisin. Belki regl döneminde olabilir ki bizde de bu dönem çetin geçer. Kalbini kırsa, küfür kıyamet koparsa daha mı iyi olurdu bi' düşün. Yargısız infaz yapma lütfen hoş bi' şey değil...
Ya nur bana durduk yere soğuk yaptı bana niye hesap soruyorsun diye bende tamam zorunda değilsin yazdım bu kızla ciddi düşünüyordum ailesi ayrılma durumundaymıs ben hep destek olmak istedim yanında olacağımı söyledim sonradan hatam var mı bilmiyordum konuşmak istedim 2. Kez reddetti beni silmiş kafadan ama kendi kaybetti gerçekten bak benim hayattaki kurallarımdan biri biri varsa diğer kızlar silinir tek o sevilir hastalıkta sağlıkta bollukta fakirlikte yanımda olması Allah'a şükür durumumuz iyi ev var araba var karakter hele herkesin sevdiği birisiyim olgunum onuda bırakmak istemedim ama beni esgeçmesi üzdü 2 kez aramak istediğimi söyledim aradım açmadı yazdı sadece
Onun da durumu pek iç açıcı değilmiş baksana. Hak vermen de gerekir iyi bi' dönemde değil bu belli. Üstelemeyip; "sonra konuşalım biraz yalnız kal kafanı toparla" diyebilirken üstte çıkmışsın. Sende de suç var kabul et bunu.
Şimdi bi' süre tek tabanca takıl eğer kafanı kurcalayacak bi' şey çıkarsa kıza özür dileyerek belirt ve hâl hatrını sor. Bu konuda ciddiyim bak. Değer biçtiysen bunu yaparsın da eğer gelişigüzel takılıp, buna kendini inandırdıysan zaten gözün bile görmez.
Ben mecburi olarak geri çekiliyorum bu ilişkiden 2 kez yazdım sesimi duymayı bile istemedi hanımefendi birdaha yazarsam rahatsızlık oluşturacağını düşünüyorum istese 2. Teklifimi kabul ederdi beni silmiş şimdi yazsam yine red yedikten sonra ego kastirdiktan sonra ne anlamı kalıcak vazgecilmez oldugunumu sandı başka birisi mi var anlamadım bu ilişki onemsemedigi için bitti tiktoktan engellemiş kaldırmadı bende whatsaptan engellemememis ben engelledim sonuçta düşünüp o da yazabilirdi senin teklifini geri çektim diye suçum olduğunu düşünmemiştim ama baksana 2 kez dönüş yaptık tık yok
🤔 üzerine fazla mı düştün de boğuldu diyeceğim bilmiyorum da. Bunu da bi' düşün derim.
Düşmedim ama kendi kaybetti sağlık olsun teşekkür ederim ilgilendiğin için
Umarım verdiğin değer kadar karşılık görürsün. 🙏🏻
Amin senin içinde inşallah hiç yoktan bitirdi ona yaniyordum toparladım kendimi
Böyle böyle hayatına alacağın insanı bulacaksın işte. Hepsi birer tecrübe ve ders niteliğinde.
yaşım şu an genç mi sence evde kalmak istemiyorum 21 yaşındayım askerlik vs yaptım birini tanıyım felan derken 2-3 sene geçiyor çünkü hayat kısa
İnanmıyorum sana 😄 21 yaşındasın ve buna mı dert ediyorsun? Fazlasındır sanıyordum bilemedim. 🤷🏻♀️
Hayatını yaşa öyleyse elbet sevilir, güvenilr birini bulursun. Şu yaşta dert ettiğin şeye bak.
Anlıyorum sevilmek, değer görmek, sarılmak ve sevildiğini görmek istiyorsun herkes gibi... Sıra gelmeyen bi' şeyi olduramazsın bunu unutma. Onunda sırası gelecek ve bu dert yanmalarına gülüp geçeceksin emin olabilirsin. 🤗
Hahaha tamamdır
Böyle muhtaç davrandığın için.
Bende ciddi ilişki insanı bulamıyorum
Düzgün olanı s*kerler siz kızlar öylesiniz maalesef
Hep gelip geçici oluyorsunuz
Ne alaka? Her kız veya her erkek aynı mı?
Her kız aynı
Size köpek çekeni seversiniz siz
Git ötede konuş kim öyleyse
Hepiniz öylesiniz size seven değil s*ken fayda veriyor
TİP var mı ABİ
Abi o eksik kalmış olmaz mı? Kurtarmaz mi?
Evet yerinde Allah'a şükür hep gelip geçici ilişkilerim oluyor
araba varsa geçici olsn abi hadi ordan et sen yurt dışına açıl