+1 yılKıskandıracağım diye dışarıya çok yönelme de. Acayip uyuz oluyoruz. Hem bizimle hem başka adamların yanında bulunmasına. Misal aynı ortamda çalışıyorlarsa bile karşılıklı sadece konuşmaları dahi bizi küplere bindirmeye yetiyor. Yine de elinde tutmak istiyorsan. Ona dışarıyı aratmamalısın. Çok fazla ilgi gösterirsen baydı der kaçar. İlgi göstermezsen iplemiyor olursun yine kaçar. Biz böyle tatlı kovalamacaları seviyoruz. Biraz farklılık olsun istiyoruz belki de. Şöyle düşün bir hedefin var ona ulaşmak için çok çabalıyorsun. Çok emek veriyorsun. Ulaşınca da haliyle onu kaybetmeye katlanamıyorsun. Her şeyini ona endeksli yapıyorsun. Aslında demek istediğim diğerleriyle olandan farklı bir ilişkiniz olsun. Bu arada sen bir bayan olarak hep ondan bir adım önde ol. Mantık açısından. O iki düşünüyorsan sen üç düşün derim ben.. Ama ondan zeki olduğunu da belli etme. Öyle de olsan ayak uydur. Yeri geldiğinde de onu şaşırt.
01 Yorumla
Soran+1 yıldusunucem bunu sağol
En İyi Cevaplar
+1 yılGözü dışarıdaysa çok zor bağlamak kendine bir erkeği.
111 Yorumla
Soran+1 yılyine de bir yolu olmalı
- +1 yıl
Var aslında çok güz olmak 1. Sart vede ya her istediğini yapmak ya da diğer kizlardan farklı olduğu nu hissettirmek.
Soran+1 yılgüzelim ama çok güzel değil. farklı olduğumu nasıl hissettiricem?
- +1 yıl
Nazli olmak ve gözünün icine düşmemek gibi mesela ama sen bununla sevgilimisin yoksa etkilemeyemi calisiyorsun.
Soran+1 yılsevgili değiliz henüz. benden hoşlandığını söyledi ben de yeşil ışık yaktım
- +1 yıl
Sen bastan kaybetmissin pat diye yesil isik yakilirmi bunun once kirmizisi var sarisi var :) isin zor maalesef.
Soran+1 yılhadi ya :/ ama kırmizi sarı falan ugrastırsaydı hemen hevesi kaçardı
- +1 yıl
Biraz ugrasti diye hevesi kacanla birlikte olunmaz zaten siz kizlar hep bu yuzden kaybediyorsunuz ben ugrastiran kiza daha cok baglaniyorum mesela.
Soran+1 yılbundan sonrab da uğraştırabilirim ki çünkü sadece 1 defa konuştuk o da 2dk falan ve soğuk davranıyorum çocuga karşı
- +1 yıl
Hem yesil isik yaktim diyorsun hem soguk davraniyorum diyorsun ben bundan bir sey anlamadim simdi :) ama dedigim gibi pat diye yelkenleri suya indirme zorlu nazli kiz ol guzel sozler bir kulagindan girsin oburunden ciksin simdilik guzel sozler en guzel silahimiz ona gore :)
Soran+1 yıltamamdir :D
+1 yılAllah askina canim zaman gecmeden sevismem demissin ama oyle mi baglayacaksin kendine sen masum ol hanim efendi ol o zaten sen gibi birinibbulamayacagini ayrildiginda kimsenin sen olamiyacagni anlayacak sen sev ssadecekikiskan birakirsa cok sey kaybeder hersey gibi buda bir oyun geri gelmek yok gidene kal dersen sen kaybedersin bazen degerinin anlasilmasi icin birakman gerekir ki bilsin kimsenin onun yanina sennkadar birinin yakisamayacagini...
02 Yorumla
Soran+1 yılyapım geregi kimsenin peşinden koşamam zaten.
- +1 yıl
O zaman dedigim gibi.!
Uzak dur bence sonunda sen üzülürsün ama cok hoslanip aşık olduysan o erkekle ilk arkadas ol bence eger dedigin gibu gozu disardaysa senden vazgecmesi cok kolay olur ilk arkadas ayagina git onu anla takil sonra senin degerini anliycak herkezden sıkılcak birsure sonra ve sana iyice yakinlascak :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
benim profsyönel alanım bu :) bir erkeği kendime bağlamakta üstüme yoktur söylemesi ayıp :) kızlar tek sorun zeka zeka zeka ! ne kadar zeki ve gizemli konuşursan erkek okadar senin merak eder tribe girer. dış güzllikte önemli tabi bakımlı ve zeki ve kötü kızlar herzaman kazanır kankaaa
10 Yorumla
+1 yılEğer zaten gözü dışarıdaysa kednine bağlayamasın zaten seviyosa o kendine bağlanır erkeklerin geneli elindekşnin daha iyisini arzular elindekiyle yetinmeyi bilmezler yapmacık olma hafif soğuk davran o sana biraz da oda senin peşinden koşsun belki bağlanır oda belkş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol :D
Gözü Dışardaysa Degerini Bilemez O Yüzden Cok Zordur. Fazlada Şımartma Yoksa Sonra tepene Cıkar
Onu Kendine Baglaman Gerekir Elini Gözünü oynaşdan Cektirmen Gerekir. Ona Deger vermeli Merak edmeli arada Bir Yerli Yersiz Kıskanıp Kendini Belli edmelisin ama İşin zor
' Gözü Dışardaysa Gözünü Dışardan Cekip Kendin almalısın :)00 YorumlaAmacın ciddi bir ilişki yaratmaksa zor anlarında yanında olmalı ve onunla uzun yıllar geçirmek istediğini belli etmelisin. Bu tavır onun gözünde değerini artıracak düşüncelerini değiştirecektir. Şımartmak, ilgi göstermek, çekici görünmek gibi olaylar sadece belirli bir zaman haz duygusunu tatmin ettirir sonra tekrar başka rotalara yönelir. Ama amacın onunla birkaç aylık güzel hatıraları olan bir zaman geçirmekse dediklerin işe yarayacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yıluzun ve sağlam bir ilişki istiyorum zaten amacım bu. cinselliğe dayanan bir ilişkim olmasını istemem.
+1 yılZamanini bu kisilerle harcarsan zor. Madem oyle niye cikiyosun derim oglana. Yani tanidigim arkadaslarim var gozleri disarda ama akli herseye vizir vizir. Ugrasma bsver
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
o tipler sert kız sever. sert dediğimde böyle kıskanç değil. gerekli yerde cevabı yapıştrmalı hatta eyvallah bile diyebilirsin. ama zor yaşadım biliyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşarabildin mi :)?
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boyle yakalarsan sıkıntı olmaz ;)
www.34volt.com/.../...ama-operasyonu-2-254438.jpeg11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler :D
+1 yılBence gözü dışarda ise bağlamak zor ve bilimsel bir araştırma gözü dışarda olan adamların baktığı kadınlar eşlerinden hep daha çirkinmiş o yüzden salla geç ya adriana lima gibi bir kadın aldatılıyorsa bu dünyada çokta ciddiye almamak lazım erkekleri.
06 Yorumla
Soran+1 yıladriana işini bilmiyor o zaman :D saka bir yana isim cok zor ya
- +1 yıl
Ya bence böle bişeye yeltenme bile neden dersen değerlisin o aenn peşinde koşması gerekirken aen niye koşucaksın ki hemde gözü dışarda ise. Kendin ol ve sana ulaşamasın o zmn nasıl senn için çabalıycak ki zaten çabalamazsa ondan ne hayır gelicek sana? Allah çirkin bahtı versin diye boşuna dememişler ya güzel kadınlar hep bu olaylardan müzdarip malesef.
Soran+1 yılpeşinden koşmıcam ki cocugun. biraz cabalıcam sadece ama o farketmeyecek bile
- +1 yıl
Aynı kapı olucak inan bana
Soran+1 yıltesekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılŞöyle soyluyeyim kendine baglaman biraz zor olabilir ama kendime bagliyacam derken ileriye fazla gitme bu kez ona istedigini vermis olursun. Dolayisiyla ayrilmaniz daha cabuk olur
01 Yorumla
Soran+1 yılona istediğini kendime bağlamadan vermeme konusunda kararlıyım. basit bir insan değilim bunu göstericem ona
+1 yılKravat mi l*n bu kendine baglayasin bide disarida gozu var ne demek direk sevmiyor beni falan de bari yani sen haric kim olursa olsun gibi bisii mi bu disarda gozu olmak yoksa...
02 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla kızla çıkmış bu yuzden boyle düşünüyorum. bana karşı bir yanlışı olmadı daha flort doneminin en başındayız ve gösterdi kararlı oldugunu. yine de emin olamıyorum
- +1 yıl
Ciksin bu gözü disarda mi oluyo birinin sana karsi olan tavrini ve bagliligini senin durusun ve tarzin belirler sen adamin yanina g.. tunde etekle gider burada ki bir kac kizin yaptigi gibi binlerce abazanin oldugu yere bikinili foto koyarsan mesela diyorum o disarda gozu olduklarindan olursun sana tavsiyem mutasip ol kendine guven bol bol kitap oku gelistir kendini bir kadinin bir erkegi elinde tutmasi demeyelim de bir omur sevip sevilmesi icin seksi olmasi or... p kari gibi cilve yapmasi degil beyni ile hareket edip iyi bir kisilik ortaya koyması ile olur erkeginin or.. su degil arkadasi olursa olur findik kurdu bay
+1 yılGözü neden dışarda? Ne arıyor dışarda? Bu soruların cevaplarını bul. Sonra dışarıda aradıklarının benzerlerini yaşat. ( Yaşat deyince aklınıza illa cinsellik gelmesin ) Sorun çözülür :) Bol şans.
01 Yorumla
Soran+1 yılçook tesekkürler en işe yarayan cevaplardan biriydi :D
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılTemiz, titiz, hijyen olsur kendisine dikkat eder evine eşine bağlı olursa bağlanırım ona çok severim onu olmazsa olmazlarımdır bunlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Pardon olsun olucaktı.
Soran+1 yılteşekkür ederimm
+1 yılHayır ilgi gösterip simartmak ters teper basit kız olma. Zor kiz olman lazim gösterip elletmeyenlerden hani :D
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapıcam onu :D
- +1 yıl
Önce senden etkilenmesini saglicaksin hatta seni arzulamasini artik sinifta yerdekini almak bahanesiyle önünde egilir misin naparsin orasi sana kalmış :p :D Onu etkileyip seni arzulamasini sagladiktan sonra onu reddediceksin böyle biraz gülüp egleniceksin ama bu sirada seni asla elde edemicegi mesajini da çeşitli yollarla vericeksn. O zaman bak bakalim gözü senden başkasını görüyo mu seni elde etmek için her şeyi yapicak kudurcak senin için kudurcak :D Sen de süründür ne jadar sürünürse o kadar baglanir :D
Soran+1 yılbirbirimizden hoşlanıyoruz ve bunu söyledik ama :D
- +1 yıl
Afgsgsvsd kız bu şimdi mi söylenir :DD
Soran+1 yılne biliyim ya :D buna göre tavsiye ver :D
- +1 yıl
Kendine aşık ediceksin o zaman nasıl yapacagin çocuğun karekterine ve nelerden hoslansigina göre değişir ve basit kız olmicaksin zor olmalısın yani kolay elde edilebilir olma her şeyi yapmasina izin verme
Soran+1 yılben de oyle dusunuyorum sağol :))
- +1 yıl
Rica ederim ha bir de tatlı ve güler yüzlü ol erkekler böyle kızlara aşık olurlar hemen :D
Soran+1 yılsağol :D
Kskandrarak. Ona ihtiyacın yokmuş gibi davran umursama senin de gözün dsardaymş gibi davran. Diğer erkeklerle çok içli dışlı olmadan onu kskandrcak kadar muhabbet et bak bakalm nasıl koşuyo peşinden. Koşan değil koşturan ol benden sana tüyo ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılkoşturan olayım derken elimden kaçırmayayım çocugu? çok ince bir sınır çünkü
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılçok doğru teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence uğraşmak yersiz..
Eğer o doğru kişiyi bulmuşsa zaten seni sevecektir..01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
şımartma götü kalkar ben öyle düşünüyorum en azından
01 Yorumla
Soran+1 yıldozunu kaçırmadan?
sevgini belli et sonra açıkça konuş ben seniseviyorum sana emek veriyorum seninde bana emek vermeni istiyorumde hala baskalarına gidiyosa yolu açık olsun
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle demem neyi değiştirir ki tamam dicek sonucta
Öyle bişey yok malesef
O zaten sana karşı bişey hissediyosa kendiliğinden olur ama bir yolu yok bunun 😁00 YorumlaBir erkeği kendine bağlayamazsın. O isterse bağlanır zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılsen ot gibi durursan baglanmaz
Soran+1 yılnasıl yapıcam onu peki?
+1 yılGözüm dışarda, hiç bir kız beni kendine bağlatamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbağlamak kelimesi çok hoş görünmüyor gözüme de emin ol ilgi gösterip şımartırsan eğlendiği hiçbir kızdan farkın olmaz zoru oynamalısın ki sana takılsın
00 Yorumla Kavc ondan seviyosa kovalar sevmese birak gitsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsagol
+1 yılbir erkeğin gözü sonradan dışarı kaydıysa zor yani evli değilseniz zor
015 Yorumla
Soran+1 yılsonradan değil
Soran+1 yılen baştan ipleri elime alayım bana bağlansın diyorum
- +1 yıl
hmm erkek bunu hissederse gene olmaz çaktırmadan da çok kolay değil yapmak sevdiği şeyleri öğren mesela ve beraber yapın atıyorum sinema sever biridir süpriz yap sinema bileti al gidin vs vs
Soran+1 yılsağool
- +1 yıl
bu tür şeyler yap sen yokken yanında seni özlesin sen yokken seni hatırlatacak şeyler yap hem unutulmaz olursun hemde bağlarsın kendine çok
Soran+1 yılyanında yokken ne yapabilirim ki ya :(
- +1 yıl
unutulmaz bir buluşma geçirirsen aklında kalırsın dedim sevdi hobilerini öğren ve işe koyul
Soran+1 yılbasketbol ve lol manyağı bunları biliyorum
- +1 yıl
lol ne :) basketbol maçlarına gidiyormu
Soran+1 yılbir oyun ya :D hayır gitmiyor kendi oynuyor bir klüpte
- +1 yıl
hmm nasıl bir oyunmuş o ya bende oyun delisiyimdir duymadım :) sık sık izlemeye git o zaman hoşuna gider bu
Soran+1 yılleague of legends çok bilindik aslında :D
- +1 yıl
biliyorum da sen lol yazınca anlamadım zaten benim tarz değil o oyun ben genelde korku gerilim oyunlarını seviyorum
Soran+1 yılhiim
- +1 yıl
neyse dediğimi yap işe yarar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden kıyak bağlama büyüsü yapıyom size
(っ-●益●) っ ,︵‿04 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkurler sorun çozuldu :D
Cevap sahibi+1 yılehe ehe ehe siz uğraşmayın diye çabalıyorum efenm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana (҂⌣̀_⌣́) ᕤ
Soran+1 yıloldun :D
Cevap sahibi+1 yıl[̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅] dolar aliyim
hjsahjsahsjhashjashfshas
ʕ•ᴥ•ʔ
şaka şaka bendensizinz (>‿◠)✌
erkeği kendine bağlayamazsın erkek isterse bağlanır
02 Yorumla
Soran+1 yılbağlanmak isteyecegi bir kız nasıl olurum?
muska yaptır muska, nefesi kuvvetli bir hocaya da üflet, otursun dizinin dibinde :)
01 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun :D
bağlama büyüsü yaptır. yahu gözü dışardaysa uzatma eminim ondan kat ve kat daha iyisini bulabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılben bu çocugu istiyorum ama
Soran+1 yıltesekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılarada oynaş ama cinsel birliktelik yaşama. çok küçük şeylerle tatmin et yeter o sana bağlanmasına.
06 Yorumla
Soran+1 yılküçük seylerden ornek verir misin? açık konuşabilirsin :D
Cevap sahibi+1 yılahah söyleyemedim utandım ya :D ne bileyim öpüşmekten çekinme böyle tutkulu bir şekilde öpüşün. ellerinizi de kullanın yani vücudunuza dokunmak, tensel temas insanları birbirlerine çeker. öpüşürken ellerini vücudunda gezdir bir kendinden geçsin adam :D
Soran+1 yılo zaten olmazsa olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılha iyi o zaman sen işi biliyosun :D seksi giyin azcık da ya bak kış da geldi fırsatı değerlendir. elbise ve eteklerini siyah ince çorapla giy bu erkeği tahrik eder :D bir masada karşılıklı otururken falan ayağını onun ayağından başlayıp yavaşça yukarı çıkarak çok hafifçe sürtebilirsin ama yukarlarda fazla oyalanma adam fena olabilir :D
Soran+1 yıltesekkürler :D
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ama sevgilinin kişiliği de önemli yani böyle masa başında tahrik edilmekten çok korkan erkekler de vardır :D yakalanma riskinden korkan da var, yakalanma riskinin heyecanını yaşamayı seven de var :D
3 metrelik bir ip vede yanında bir tane yardımcı oldugunda bir erkeği kolaylıkla kendine bağlayabilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 metre yetmez o okuze :D
+1 yılGözü dışardaysa yapacak bir şey yok ilgi falan yetersiz kalır
00 Yorumla
+1 yıldefolup gideceksin. azıcık seviyorsa geri döndürmek için kendini düzeltsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılsebep yokken mi gidicem azicik mantık lutfen
- +1 yıl
gozu dısarıda diyorsun, bunu nereden anladın mesela? örnek ver
Soran+1 yılçok fazla kızla çıkmış bu yuzden boyle dusundum belki yanlıstır bilmiyorum. 2 sevgilisiyle 2 yıl falan çıkmış sanırım. beni istediğine çok inanmıştım ya çok kararlı duruyordu ama burdaki yorumlardan sonra cok dikkatli davrnıcam
- +1 yıl
eski sevgilileri gozu dısarıda oldugu anlamına gelmez. devamlı kızlarla hasır nesir oluyorsa millete habire mesaj atıyorsa vs. gozu dısarıdadır. ki taktıgım bu konuda işe yarar.
+1 yılÇok üzülerek söylüyorum ki cinsellikle bir erkeği çekersin
01 Yorumla
Soran+1 yılreklam yapar
+1 yılBir erkeği çok sıkarsan kaçar , samimi sıcak davran , fiziksel temaslardan kaçınma zamanla bağlanır.
06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılkesin çozum mu bu :D
- +1 yıl
Kesinlikle bu , erkeğin gözünün dışarda olmasının tek sebebi fiziksel temas istemesi zaten :)
Soran+1 yılfiziksel temastan kastını anladım fakat bunu yapınca beni orda burada reklam etmesi çok olası
- +1 yıl
Seni reklam edecek bir sevgiliyle olmamalısın :) cok ileri git demiyorum zaten ben sana :)
Soran+1 yıltamamdır sağol
+1 yılşımartırsan seni hep ezer, zaten gözü dışarıdaymış boş koy gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok zor bir is inş. basarirsin moralini bozmak istemem ama bu çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım
senden cacık olmaz önce suraya resmını koy belkı sana talıp cıkacak :D
01 Yorumla
Soran+1 yılgereksiz :D
niye bağlıyorsun bağlama gözü dışardaysa gitsin bırak. yarın bir gün ayrılırsın ahını alırsın adamın
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılmamak ve ahını almamak için bağlamak istiyorum zaten :D
+1 yılBir erkeğin kalbi miğdesinden geçer. fare zehiri koy ömöür boyu senin olsun :D
00 YorumlaGozu disardaysa birak onu sen ya vazgecilmez kimse yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce ilişkiye girmediyse beraber ön sevişme yapsanız bile sana deli gibi bağlanır
kendimden örnek :)03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler:D
Cevap sahibi+1 yılbunu ona yapma ama :)
Soran+1 yılyapmam zaten :)
+1 yılBuyucuye git digerleri gibi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaman yok :D
+1 yılBaglama buyusu yap anca oyle asdf
01 Yorumla
Soran+1 yılişim olmaz :DD
+1 yılOnun karsisinda en dogal halinlr dur
02 Yorumla- +1 yıl
işte cevap :D
Soran+1 yıltesekkürler
+1 yılUrgan ya da kelepçe işini görür
11 Yorumla
Soran+1 yılooof
Sana bir muska yazalım :-D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya :D
+1 yılIlgi göster ve seksi ol
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
Gözü disarda adamdan hayir gelmez kardes
12 Yorumla
Soran+1 yılbir şans?
+1 yılYol yakınken ayrıl derim
01 Yorumla
Soran+1 yılçıkmıyoruz henuz
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. sevişirsen bağlanır belki
01 Yorumla
Soran+1 yılzaman gecmeden olmaz
+1 yılFAZLA İLGİDE BOĞABLİR
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. keçi boku mu öyle bişi yedırıyorlardıı
01 Yorumla
Soran+1 yıl://///
Beni bir iki şey kıza bağlar. Gerisi hikaye
08 Yorumla
Soran+1 yılneymiş o bir iki şey?
Soran+1 yılanladım saol
Soran+1 yılne dövmesi?
Soran+1 yılgenel yapım bu ya kusura bakma :D
+1 yılBir ip kullanılabilir bunu için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok öyle bir dava :)
00 Yorumla100 $ a bağlayayım erkekliğini
00 Yorumla
+1 yılerken boşalma sorunu olan var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılofff
- +1 yıl
ne ofluyon kı sekerım mesaj lasalımmı
- +1 yıl
azcık ılgılen çocukla bak dışarıda gozu oluyomu
Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Genelde büyü felan yapıyorlar diye biliyorum ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılbuyu olmaz
Soran+1 yılbasketbol hastası. maclara gitmiyor. oynar bir tek ama ben oynayamam boyum çok kısa 155 :D
Soran+1 yılrezil olurum be :D
Soran+1 yılbir turlu beceremem potadan o topu geçirmeyi :D
+1 yılBüyü yap hahahah
01 Yorumla
Soran+1 yılyok sagol:D
+1 yılTam tersi ilgi gösterme.
05 Yorumla
Soran+1 yılhevesi kaçmaz mi? benden uzaklaşmaz mı
- +1 yıl
Önceden samimiyseniz ve sen ona ilgisiz davranırsan sana o ilgi göstermeye başlar
Soran+1 yılhayır hiç tanışmıyorduk birkaç gun oncesine kadar
- +1 yıl
O zaman işin zor sevdiği şeyleri yapmaya çalış çözüm olabilir
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılNe bağlamakla uğraşıyorsun ki vur tekmeyi gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılemek vermeden olmaz
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler