Ben oyunca olmasını, rol gereği de olsa başkasıyla sevgili olmasını istemem. Peki siz?
Sevgilinizin hangi meslekten olmasını istemezdiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben oyunca olmasını, rol gereği de olsa başkasıyla sevgili olmasını istemem. Peki siz?
Sevgilinizin hangi meslekten olmasını istemezdiniz?

Asker. Kahraman Türk askerimize minnetim sevgim sonsuz ama eski sevgilim askerdeydi inanılmaz psikolojisi bozulmuştu benimkini de bozucakti az kalsın ve ben o psikolojiyi kaldıramam asker karısı olmak istemezdim bilmiyorum herkesin psikolojisi onun gibi bozuluyor mu ama o harbiden gerizzzzEkalıydi
Cevap
17Cevap
Kadın kuaförü, oyuncu, sanatçı, fenomen falan olmasın
İnsan olsun da gerçekten işi önemli değil önemli olan içinde çalışmaya karşı bir heves olması.
@Redmancy xper yetmediği için bakirelikle ilgili soruna cevap veremedim. Ama sana şunu söyliyim evet mesele bir et parçası değil. Ama namus da iffet de önemli değil mi. Şimdi bir kızı kiz yapan da edebidir. Allahu teala yasaklamış nikah olmayan biriyle cinsellik yaşamayı zina yapmayı. Allahın yasakladığı her şey de bir hayır vardır.
Şeytan insanı yanlışa sürüklemek ister. Ama bir düşünsene bir gün bir şekilde öleceksin ve toprağın altına giriceksin. Ve kim bilir onun cezası ne kadar acı verecek. O acı o günahı işlemeye değmez insanlar böyle düşünmeli ve şunu da asla unutma bugün yaptığın güzel şeyler varsa. Allah bu dünya da da sana o kadar güzel şeyler nasip eder ki
Polis, asker, doktor, güvenlik, kuaför.
Meslek önemli değil
Kadınlarla fazla yakın temas içerisinde olan herhangi bir meslekten olmasını asla istemem.. Keyifli günler..
Hiçbir meslek sorun teşkil etmez benim açımdan. Ama dediğin gibi, rol gereği öpüşme sahneleri vs. hoşuma gitmeyebilirdi.
şahsen bir bar da falan çalışmasını istemem ya da gece hayatı olmasını. çünkü öyle birisinin iyi olacağını da düşünmüyorum
Sanatçı olmasını istemezdim. Manken olmasını da istemezdim. Asker, polis, denizci olmasını da istemezdim.
Dürüst ekmeğinin peşinde. mert birisi olsun. Ailesini korusun kollasin, helal kazançlı ne iş yapsa olur. O evde huzur vardır zaten
Nedenini bilmiyorum ama hemşire olmasıni istemezdim. Veya benden sonra gelebilecegi bir meslek de olsun istemem
İş adamı, öğretmen, polis, manken, kadın kuaförü olmasını istemezdim
Sosyal medya fenomeni olup para için kendini rezil etmesin yeter
Gece vardiyası olan bi işte olsu istemezdim. Ne iş yaptığı önemli değil ama gece evinde olmalı 🙈
Avukat olmasını istemem saçma sapan bütün müvekkillerinin muhabbeti dönebilir
Cidden ya oyuncu olmaz rol gereği ö*üşme falanda olur gerek yok
Jigolo hariç hepsine okeyim meslek ayırt etmiyorum
Sağlık sektörünün çalışmasını isterdim ortak noktamız olsun
abi ne yaparsaniz edin saglik sektorunden biriyle evlenmeyin. Geceleri calisinca evliliginizi hissetmiyorsunuz. Ben 7-4 esim 3-11 ya da 4-12calisiyor. Birbirimizi haftasonu goruyoruz sadece
Pavyoncu ve mafya vari bir tip olmasın yeterli sjs He bide üniformalı sevmiim o da olmasın
Oyuncu model asker jandarma polis olmasını istemem
Öyle kriterlerimiz yok.. İnsan olsun önceliğimiz var
Oyuncu
Kadın doğum doktoru. Asker subayvb
Helal kazancı olmayan saati düzeni olmayan herhangi bi işte olmasını istemezdim…
Mühendis doktor ve avukat olmasını istemezdim çok ukalalar
Sevgilim dövmeci keşke dövmeci olmasa ama dövmeci her gün sayısız insanla muhattap hele kızları demiyorum bile ay yine kıskançlık perilerim geldi gideyim
Kadın kuaförü, modacı gibi kadınların çok yoğun olduğu haşır neşir olabileceği bir meslek gubunda olmasını istemezdim. Hem konuşmaları ve uslubu değişir hemde kıskancım.
Oyuncuya bende karşıyım ama diğer helalinden kazandığı meslek farketmez kızlara sormasan iyiydi. Asgri ücretli çalışan kim varsa kabul etmezler.
Bende oyuncu kösun istemedim herkesçe öpüşüyoe ediyor boş
Her meslek olur da
Atanan bir meslek olmasın be
Bir orada bir burada yorar
Sağlıkçıysa , Kadın doğum , ebe , jinekoloji...
Özel sektörde , Kuaför
Sağlıkçı olsun istemezdim
Çalışmasın evde otursun ben bakarım
Bayan kuaförü, emlakçı.
Helal para kazandığı her iş olabilir sıkıntı yok
Mühendis olmasını istemezdim
asker ve barmen🤨
Tiktok çu olmasın yeter
Ünlü ve fenomen olmasını istemem
Her meslekten olur fark etmez
Fotograf sanatcisi hergun ceksin beni ayyyyyy
Essssssssssssscooooorrttt
Doktor en sinir olduğum meslek grubu.
Üroloji doktoru olmasını istemezdim
Yüz kızartıcı bişey olmadığı sürece sorun etmem
Anestezi uzmani olmasini istemem mesela
Öyle bir kısıtlamam yok.
Ögretmen olabilir.
Kötü işler yapmasını istemem anladınız siz
Asker polis öğretmen
Oyuncu kuaför olmasın
Doktor, polis, asker istemem asla
Aşkolog
striptizci, hayat kadını, barmen, sekreter...
Mafya anası
Mühendis olmasın
En iyisi degil mi
Meslek kriterim yok
Avukat
Manken
Bayan kuaförü
Jigolo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?