Aşk İlişkileri Şezlongda güneşlenirken unutmuşum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilim yanımdaydı neyse ben uyanınca bikininin üstünü çıkardıgımı unuttum etrafta baya kalabalıktı kalkınca üs tarafın çıplak olduğunu farketim ama 5 6 saniye gören gördü sevgilim hala tirip atıyor ben napayım elimde olan bişey'mi Sizce hakkımı tirip atmakta degilmi Şezlongda güneşlenirken unutmuşum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Komedi gibi bir durum tatile gitmişsin zaten memen kıçın hariç her yerin açık buna normal bak üzerinde ki minik bez parçası olmayınca trip at 😂😂😂 saçma sapan konuşmasın söyle de ver ağzına bir emzik ağlayacaksan oynamayalım de 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Millet gördügü için degil bu kadar salaqqk biriyle oldugu için üzülüyodur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden saygısızlık yapıyosunki adapli konuşmuyosun Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Sana böyle konuşmak istiyorum şu an çocuga üzüldüm teşhir etmişsin kendini ne beekliyodun Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam aferin sana seviye bu kadar işte kime ne anlatçan Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Evet dpgru hadi Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Uyku hali olmuş artık yapacak birsey yok, bjr dahakine daha dikkatli olursun olur biter 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Her yer açık meme ucu açıldı tribide ilginç. 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Millete emzirme isteğini gösteren bir hanım daha derim... 0 0 Yorumla
Zevk_bilmiş Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Alt kısım fotoğrafta ki gibiyse tepki göstermesi saçma her şey görünüyor :) Yani en başta kabul etmiş takma zamanla geçer 0 0 Yorumla
denizz5 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Tatil beldelerinde milletin çıplak çıplak gezmesi son derece çirkin ve medeniyetsizlik. Bir sürü yarı çıplak insan... Tam bir ilkel insan davranışı. 0 0 Yorumla
Sarıkek Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Memelerin mi gozukuyordu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Sarıkek +1 yıl Bende tatilden geldim bir sey sorucam Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Sarıkek +1 yıl Bir sey sorucm Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Çok haklı bence ama olan olmuş bikere 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uyuya kalmışım bi anda çocuk sesleriyle uyanınca afalladım napayım ya 🥺 Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Yani senin de suçun yok ki o da kendince haklı düzeltirsiniz bişey olmaz 😊 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. bence kimsenin umrunda değildir 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vayy bee olaya bakk 0 0 Yorumla
Sarah__ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Rezalet ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama yapacak bişey yok Yorumla