Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir yaştaki erkekler cinsellik konusunda kendisini kontrol edemiyor. Akılları hep bel altına kayıyor, biz erkeklerde fabrika sürekli çalışıp üretim yapıyor. Fabrikadan dışarıya kamyonlarla ürün taşıyoruz arada bir kamyon devriliyor. Uzun lafın kısası erkeklerin amacı ürünleri bir depoya taşımak, evlenilecek biri olarak gorulmemende senin suçun 👍👍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynıyız canım yaaa. Ben de 27 yim. Tğm arkadaşlarım ciddi ilişkide. Evlendi kimisi hamile. Ben ise biri tarafından değer görülmeyi bekliyorum. Konuştuğum tipler de benden aşağı kişiler ona rağmen yine sevilmiyorum. Modum çok düşük. Bu yaşa kadar hiç güzel anım olmamış. Hiç gençliğimi yaşayamadım. Eskidrn hayal ederdim gelicek derdim. Daha kötü oldu istedikçe artık istemiyorum da herkese nasip olan güzellikler nedense benim istemem bile fazlalık dargınım artık her şeye.
28 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı senin gibiyim aynısı yoruldum valla merhaba
- +1 yıl
Unutmaki şafaktan öncesi gecenin en karanlık anıdır
Cevap sahibi+1 yıl@Tam4gunolmusdunn yıllardır bu şekilde avuttum kendimi
- +1 yıl
Bana mesaj atabilirmisin
- +1 yıl
Merhaba bana mesaj atarmısın
+1 yılSaçmalıyorsun 26 yaş daha çok küçük kimle nerde ve nasıl tanıştığın önemli sosyal platformlardan ciddi ilişkiler ummuyorsundur umarım 😉 bit kaç yanlış insana rast geldin diye de böyle sağlıksız düşüncelere girme enerjini doğru yönlendirirsen gerçekten doğru insana denk gelirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Bu devirde doğru insanla tanışmanın zor olduğunu düşünüyorum yaşıt bir erkek olarak benimde benzer problemlerim var yanlız değilsin yani, senle alakalı bi durum değil bunu bilmen için diyorum. Daha çok devir ve toplumla alakalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBu erkeklerin suçu sizin değil
00 Yorumla Eğer genelde sanaldan birileriyle tanışıyorsan sapık insanlarla karşılaşman daha yüksek. Ben sanaldaki insanların normale göre daha rahat daha cesaretli olduklarını düşünüyorum. Çünkü örnekle okuldan ya da işten falan tanıdığın biri sana ucuz davranışlar sergileyemez kolay kolay cesaret edemez. Birde mesela sanaldan tanıştığın biri evli çıkabilir ve bunu çok rahatlıkla gizler ruhun duymaz ama reelde tanıdığın insan evli olursa bunu bir şekilde öğrenebilirsin. Bu benim naçizane fikrim dilerim istediğin gibi birini bulup evlenirsin
40 YorumlaGüzelim bu senlik bir şey değil, artık insanlar evlilik sorumluluğunu almak istemiyorlar. Birbirlerinden sıkılıyorlar. Evlilik çok büyük sorumluluk. Dünya ebeveynlerimizin olduğu zamanki gibi değil. Değişen dünyanın koşullarına ayak uydurmak gerekiyor. maalesef toplumsal olarak ayrışmaya bireysel yaşamaya gidiyoruz. Artık her kadın her erkeği , her erkekte her kadını arzular hale geldi. Böyle bir ortamda evlilik yürütmek zor. İlişkiler sağlıklı değil insanlar bunun bilincindeler. Aylık, haftalık sevgiler var.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakası yok ben 21 im yıllardır cinsel yönden yaklaşıyorlar çok efendi kızsan bu sefer ciddi yaklaşır "gibi" yapıyorlar. Birkaç ay sonra gerçek yüzünü görünce yine kullanılmış oluyorsun 🤦🏻♀️
43 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapan insanlar gerçekten haysiyetsiz insanların günahına giriyorlar
Soran+1 yılmaalesef bıktım artık
- +1 yıl
Bende bıktım müsaitsen bana yazabilir misin
+1 yılÇoğumuz aynı durumdayız. İnan. Senden iki yaş büyüğüm. Bana da denk gelen çoğu kişi aynı. Erkeklerden tiksinti geliyor bazen.
Sorarsak düzgün kızlar aramış olduğunu derler ama niyeti çocuğunun bu. Boşuna demiyorum. Büyük çoğunluğu ne istediğini bilmiyor. Bir de en kötüsü düzgün birini arıyorum deyip kendine dönüp bakmayı bilmiyorlar.
31 Yorumla- +1 yıl
Çoğunun *
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlarda artık ciddi bir yozlaşma var aynı şekilde 2 senelik kız arkadaşımdan evlenmek istedim düşünmüyorum dedi ayrıldım. Diyorum neden bu kadar zaman beni oyaladın ne olacak takıldık insanlarda artık arayışlar çok farklı yerlere gitti insan bugünü gördükçe dünü geçmişi özlüyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27,5 yaşındayım. 1 yıl önce sevgilimden ayrıldım ve sonrasında kimse ile konuşmadım. Çünkü saf sevgi istiyorum, bir amacım yok beraber bişeyler paylaşacağım yaşayacağım biri değilse neden bağ kuralım diyorum ve uzak duruyorum. Senin bu bahsettiğinin aynısı kızlar için de geçerli. Kimse gerçekten sevgi istemiyor, sosyal medya ve çevresinde ne gördülerse onu istiyorlar.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@elitzmmmm buyur
Cevap sahibi+1 yıl@elitzmmmm neden
Cevap sahibi+1 yıl@elitzmmmm buyur sor bakalım
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendinden büyük, yetişkin ve olgun insanlarla tanışabilirsin ancak onlar evlilik düşünür. Yani senle bir alakası yok, konuştuğun kişiler henüz küçük, evlilik sorumluluğuna hazır hissetmeyen, hayatını yaşamak isteyen kişiler olduğu için. Yaş olarak senle yaşıt veya senden büyük insanlarla tanışmaya çalış.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın ile alakası olmadığını anlaman lazım. 26 YAŞ gayet normal geçmiş bir yaş değil. İyi olanlar, senin kalbinin güzelliğini görenler elbette vardır, denk gelmiştir ama onlar da belki senin istediğini gibi yanaşmayabilir sana..
10 Yorumla maalesef ki günümüzün kara vebası bu insanlar sevmeyi ve sevilmeyi bir kenara bırakıp mutluluğu iki bacak arasında aramaya başlamış durumda oysa ki bir insanı sevmek onun varlığını hissetmek sesini duymak ne güzel bir şey sana tavsiyem sana bu gibi yaklaşımlarda bulunan insanlardan uzak dur belki de tanışmak için doğru yerden insan secmiyorsundur
20 Yorumla
+1 yılİlla birilerini aramana gerek yok, ki karşına biri çıkacaksa da arayarak bulunmaz. Oluruna bırak, olacağı varsa olur zaten.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Maalesef beklentiler farklı, evlenmeden bunu rahatlıkla karşılayabildiklernden evlilik gibi bir sorumluluk almıyorlar, ağır geliyor. Devir kötü maalesef, senin suçun değil bu…
10 Yorumla
+1 yılvalla bende kimle konuşşsam ya paracı çıkıyor ya da farklı amaçlar için geliyor bende çok sıkıldım düzgün karakterli varda bize mi denk gelmiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılGizli üye sen yanlış insanlarla tanışıyorsun demekki. Ama yaşlı değilsin sadece yanlışsın yani biraz daha insanları incele evleneceğin kişiyi bulmakta "titiz" davran
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çokta şartlamayin kendinizi illa biri olsun hayatımda diye. Akışa bırakın bence biraz.26 yaş genç bir yaş. Doğru zamanda doğru insan olmalı insanın hayatında.
14 Yorumla- +1 yıl
Abla ideali kaç sence
- +1 yıl
@Tam4gunolmusdunn bence 30 yaşlar
- +1 yıl
10 yıl sonra 36 yaş genç bir yaş
10 yıl sonra 46 yaş fena bir yaş değil
10 yıl sonra 56 yaş daha vaktin var - +1 yıl
+1 yılYaşından kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Şu zamanda özellikle sosyal medyada çok erkek var o şekilde yaklaşan. Bence konuştuğunuz kişileri veya kendinizi bir gözden geçirin.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir devirdeyiz ki çoğu erkek kadına cinsel anlamda yaklaşıyor yani sorun sende değil onların karakterinde bekle nasibin senj bulacaktir.
20 YorumlaYaşla alakası yok milletin kalbi uçkurunda atıyor mk beyin yerine de yumurtalıklarını kullanıyorlar normal insan kalmadı artık
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aynen öyle 2 kelime konuşuyoruz 3 CÜ kelime cindrlik
31 Yorumla- +1 yıl
her şey yeri ve zamanı geldiğinde güzeldir
+1 yılcinsellik ya da flörtöz takılmayan erkek arkadaş bulmayı başardım ama sevgili bulmayı 20 yıldır ben de başaramadım
12 Yorumla- +1 yıl
zaten 20 yaşındasın kundakta mı aramaya başladın 😂
- +1 yıl
Millet 10 yasındayken sevgilileriyle story atıyo aw
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim konuştuğum da benden 2.5 yaş büyük ve hiç cinsel konu açmıyorum. O açana kadar açmam da ve açarsa bile uyarırım bu konulardan sonra benden soğumasın, uzaklaşmasın diye. Doğru kişiyi bulamıyorsun. Suç sende değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk önce kendinize öz guveniniz olsun sonra kendinize değer verin daima ulaşılmaz olun basit biri olmayin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef sanal ortamlarda bunlar çok yaygın. Umarım seni sevecek birini bulursun.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe 26 yaşındasın daha yaşlı olmak için çok zamanın var.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılsenin bedenini fiziğini sevenlere denk gelmişsinde o yuzden seven adam kadının gözlerini sever saçlarının kokusunu sever o mutlu olsun diye çalışır çabalar ama devir bozuk aşkın adı cinsellik sevginin adı menfaat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,6b cevap paylaştı. Evlilik ciddi konu. Hele ki medeni kanun erkekler alehine olunca, erkeklerin evlilikten kaçınması son derece normaldir. Ben bile oğluma bu konuda evliliğe mesafe koysun diye tavsiyeler veriyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen de benden küçük sun ona bakarsan bende sana öyle mi yanasmam gerekir çok saçma o seni bulanların ahlaki ile alakalı tabiki evlenecek birilerini bulmak zor ama bu zamana kadar tanıştığım hiç bir kıza cinsellik amacıyla yanasmadim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi çabanla düzgün insan bulamıyorsun maalesef.. aynısını bende yaşıyorum çevrenin bulduklarını da hiç begenmiyorum fazla sosyal da değilim biraz endişe ediyorum bu durumu
10 YorumlaCiddi düşünüp aşırı bağlanma, çok umutlaniyorsun ve hayal kırıklığı oluyor
10 YorumlaYaslı degilsin öncelikle zamanımız cinsellik devri olmuş erkekler her gördüğüne saldırır olmuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle düşünme yanlış kişilerle konuşuyorsun demek ki
10 Yorumla
+1 yılSenden küçükse zaten o anda bitir. Evlenmez ki onlar. Akraba ve arkadaşlarına söyle daha isabetli olur.
20 Yorumla
+1 yılYok evlenince me yapıyorlar sanıyorsun
Kibrit çübuklarından minare mi yapıyorlar sanıyorsun yatak odasında
03 Yorumla- +1 yıl
O farklı, bu farklı. Konuşma esnasında, daha bir şeyler oturmamışken cinsellik konuşan biri seni kâle dahi almıyor demektir.
Soran+1 yıl@Bihterizel 👏 👏 👏
- +1 yıl
Tamam haklılık payın var
+1 yılKonuştuğun erkekler yetişkin 30 yaş üzeri evli baraklı ya da boşanmış erkekler mi acaba.. çünkü bu yaş grubu genç erkeklerden daha abaza.
11 YorumlaSeni sadece cinsellik anlamında istiyorlarsa veyahut sana aşık oldum deyip evlenmeden cinsellik isteyenler olursa onlardan uzak dur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyetinin kötü olduğu gayet açık değil mi? Umarım en kısa zamanda hayatınızın aşkına kavuşursunuz ve evlenirsiniz daim olsun 🤲🏻
10 Yorumla
+1 yılKadın erkek farketmez düzgün insanı mumlar arar olduk.
20 YorumlaNe olsun istiyorsun onu anlamadım 😄 hem sevgilin oldun hem bana dokunmasın hem evlenelim hem birlikte olmayalım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlilik kadın çalışmıyorsa erkeği yiyip bitirmek bosaninca nafaka demek çalışan kadın avantajlı artık şahsen bu benim fikrim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce, tecrüben varsa ve bunu belli de ediyorsan ; herkes senden faydalanmak ister. Ben de isterim.. Ayrıca bu zamanda, bakire kızlar da evde kalıyor. Çünkü evlenmek, akıl karı değil.. Zir çok maliyetli ve çok sıkıcı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşım geçiyor diye hatalı bir evlilik yapma ,
Bir erkeğin Niyetinin evlilik mi eğlenmekmi olduğunu anlayacak olgunluktasın, sabredeceksin.00 Yorumla
+1 yılYaşından dolayı birini bulmak zorunda hissediyorsun ondan oluyor ben 29 yaşındayım baskıdan ben de arıyordum ama vazgeçtim oluruna bırak
00 Yorumla
+1 yılNasıl görünüyorsun acaba. Ama şimdiki insanlar bozuk sorun sende degildir
00 YorumlaYani direk evliliği aç sende onlara biraz red et kendini kaptırma
00 Yorumla
+1 yılSeçimler yanlış ortam amaç yaklaşım yanlış beklenti ifade tarzı yanlış
00 Yorumlabelki giyimin davranislarin hayata bakisin vs etkiliyordur bu durumu
kendini duzelt ki duzgun birinin ilgisini cekesin?
00 Yorumla
+1 yılNasip bu işler isyankar umutsuz olma bir gün karşına illaki çıkacak beklediğin kişi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizide öyle görüyorlar bu devirde normal senlik bişey yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki evlenmek olarak bakmalu diye kaide mi var ablağ
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzme kendini.
Biri çıkar karşına, çıkmasa da dünyanın sonu değil bu konu.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılYani burada yaklaşımlarınız çok önemli. Bulunduğunuz ortam ve iletişim ağı da öyle keza.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı. herkes cinsellik olarak yaklaşmaz ama insan duygusal bagı olunca arzular karşıdakini
00 Yorumla
+1 yılBu devirde evlilik zor yalnız da olmuyor libido da yüksek
00 Yorumla
+1 yılNeden yaşından dolayı olsunki mesela bir işin meslegin var mı daha önce ilişkin oldu mu birileriyle? Bunlar da faktör.
10 Yorumla
+1 yılSeksapaliten yüksek ise normal. Millet aç aç.
10 YorumlaOluruna bırak olacagı varsa olur devir kötü amaçlar zevklere dolu bir dönem olmuş
00 Yorumla
+1 yılBenim sevdiğim kız ile 4.5 5 yıl oldu üniversitesi
Bittikten sonra benim ile konuşmayı bıraktı bu basım a birkez Gelmiyor yani cinsellik ile ilgili birşeyde konuşmayı sevmediği için
Böyle bitmesi iyi olmadı benim için01 Yorumla- +1 yıl
Kendine göre birini seçebilirsin belki önemli olan seni sevmesi dir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurlardaysa normal
Sapik cok gerci Instagram fce de filanda cok sans bacim yaşitiz senle az cok anliyorum seni00 Yorumla
+1 yılKıtafetin duruşun konuşun etki ediyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSivasta yaşıyorsan tanışalım istersen. Yaştan dolayı kimseye cinsel yönden yaklaşmadım hiç.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sen gzekalı falan mısın
Cevap sahibi+1 yılYooo sadece öylesine yazdım. Ciddi anlama yani. 😅
Cevap sahibi+1 yılİnsanları trollemeyi severim. 😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana öyle yaklaşmadılar ama yinede yarım bıraktılar buna ne demeli
012 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptılar size özel değilse
Cevap sahibi+1 yıl@Tam4gunolmusdunn yarım kaldı işte bitti ilişki
- +1 yıl
Sağlık olsun Allah kavuştursun kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@Tam4gunolmusdunn saol. Bir şey sorucam diyelim kızın ilgisi var sana. Ama sen istemiyorsun ne dersin ona
- +1 yıl
İstemediğimi söylerim
Cevap sahibi+1 yıl@Tam4gunolmusdunn dese ki ilerde de olmayacak de istemiyorum de net konuş dese. Olmayacak der misin
- +1 yıl
Kafamda kesinse derim ama bana kızma sen bir avuntu istiyorsun ben sana avuntu vermek yerime önüne bak diyorum bu dünyada kimse vazgeçilmez değil
Cevap sahibi+1 yıl@Tam4gunolmusdunn avuntu değil de merak ediyorum o diyemedi çünkü bunu bilemem nasıl diyim dedi bu bana yaptığı en büyük kötülük bence
- +1 yıl
Bende aynı şeyi yaşadım beni takip edebilirmişim
- +1 yıl
Konuşalım dertleşelim
Cevap sahibi+1 yıl@Tam4gunolmusdunn aynısı derken benim başıma gelen senin başına mı geldi
- +1 yıl
Yazdım ne yazıkki benzete
- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım