Özledim diye kıza gönderme yapıp aynı zamanda bir diğer kıza bakışlar, gülüşler..
Abi nasıl böylesiniz ya
Özledim diye kıza gönderme yapıp aynı zamanda bir diğer kıza bakışlar, gülüşler..
Abi nasıl böylesiniz ya
Saçmalama. Genelleme yapma ve bu durumu cinsiyete atfetme. Bir erkeğin ömrü boyunca şahit olduğu kaşarlıkları bilsen. Sen belki başkasın bilmiyorum ama ortam o. ru. spu dolu. Bu kelimeyi en centilmen en beyefendi erkek ile erkek ortamında söyleyebilir. Yani erkekler de aynı şekilde kadınlar için senin düşündüğün gibi benzer şeyler dusunuyo
Cevap
12Cevap
Erkekler en fazla 3 kızı idare edebilirlen, kızlar 30 erkeği idare edebilir hatta gün inde 5 tanesi ile ayrı ayrı mekanlarda fuhuş operasyonu yapar sonra hepsine aşkım ilkim sensin yhaaa der skmsmsms
Erkekler doyumsuzluklarını cok rahat yansıtıyorlar. Kadınlar ise daha zekici hareket ediyorlar. Burada bu davranışların doğru olduğunu tabiki savunmuyorum
Aynı anda birden fazla kişiyle flörtleşen kadınlar nasıl ilgileniyorsa erkekler de öyle ilgilenir herhalde.
Kızlar nasıl ilgileniyorsa erkekler de öyle ilgileniyor
Açıkçası nasıl yapıyorlar ben de bilmiyorum. Ben duş almaya zaman bulamıyorum 😂
Ben bir kızla konuşurken diğer kızlar kuzen gibi geliyor
ne yapalım
ömür boyu senin kaprisinle mi uğraşalım
sana mı bakalım ömür boyu?
Kadınlar birden fazla erkeğe nasıl vurduruyorsa öyledir muhtemelen. Ben balkonda sigara içiyordum beni karıştırma
Aldatiliyorsun o zaman degilmi
Benimde karsima cikan kızlar böyleydi
Ruhumuz kaşar demekki 🤣
Yetenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?