Sizce bu konuda siz olsaydınız ne tepki verirdiniz ya da neler yapardınız ya da bu konuda fikriniz neler aklıma böyle bi soru geldi sizlerle paylaşmak istedm hadi bakalım gelsin yorumlar👏🤷♀️
Sevgililerin birbirlerini aşırı bir şekilde kısıtlama ve kıskanma durumuna nasıl bakıyorsun?
Kıskanan tarafın kıskanılana, ilişkisine ve en önemlisi kendisine güvensizliğinden kaynaklı olup bir noktaya kadar hoş karşılanabilir ama dozu kaçtığında kesinlikle hayatınızı zindan edecek durumdur. Seven insan kıskanır doğru ama kısıtlamak, karışmak bambaşka şeyler.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kadar güzel söylediniz ki gerçekten yaşamış görmüş biri olarak tam nokta atışı oldu sözleriniz👏
Aynı durumu şu an yaşıyorum nefes alamıyorum ayaklarım titriyor her günüm diğer günlerimden nefret ediyor evden dışarı çıkmamı geçtim evde ailemle oturmamı bile sorun ediyor sürekli ona vakit ayırmadığımı söyleyip bana vicdan azabı çektiriyor siz siz olun bunları yaşatma potansiyeli olan her cinsten uzak durun ben bağımlı hale geldşm katlanmaya çalışıyorum
Aşırı kısıtlama olursa bu ilişki yıpranır ve her defasında kendinde bir sorun olduğunu düşünürsün halbuki kıskanan kişi rahatsız oluyor (sizi kaybetmekten korkuyor) biliyorki güzelsiniz...😉😅
Ben giyime çok karışan ve giyimime çok karıştıran birisi değilim. Aşırı bir şekilde kısıtlama ya da kıskanma olayları bana yanlış geliyor çünkü herşeyin aşırısı zarardır.
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok doğru dedin katılıyorum cok yıpratıyo ve yoruyo ne kadar sevmiş olursan ol fikir ayrılıgı yasıyosn bi süre sonra
Sevmek aşırı bir şekilde sevdiğin kişinin üzerinde olumsuz bir şekilde baskı kurmak değil sevdiğin kişi her çıkmazdayken her morali bozukken onu anlamak onun derdine derman olabilmektir. Sevgiyi hepimiz farklı tanımlarız ama çıkaracağımız sonuç bir kadını olduğu gibi sevmektir onu değiştirmek değil.
Orneklendirim en basitiyle nerde yasiyorsun bilmiyorum ama trenvayda metroda abazanin biri birkactanesi kadinlara surtunmeye yer ariyo bazi kadinlarin hosuna gitsede erkek kendi cinsini tanidigi icin diyoki kisa giyme elbisene dikkat et yani bu tiplerin varligini biliyoruz. Gerildim Şu an hayatimda biri olsa bunu yasasa kafayi yerm. Gecen gun trenvayda kadinin birini ittim bildiğin taciz etti diye. Aynısınj yapan hem cinsimde var
Ya herseyın dozunda olması bence cok normal ama bazende cok aşırıya kaçınca kavgalsr olusuyo kücük biyerde yaşıyorm öyle kalabalık digil bu soruyu da öyle bi sormak istedm ama haklısınız kötü insanlar cpk fazla
keşke bazı kızlarımızda bilinçlense kendi hayatları olduğu kendine ait bi yaşam tarzı olduğunu ve bunu karşı tarafa saygı duyması gerektiğini bildirmeli ben hiçbir şekilde baskıya gelemem hayatıma yaşam tarzıma karışılsın istemem sonuçta ben bir bireyim ne yapıp yapmayacağımı biliyorum herkes birbirine saygı duymalı
Aynen öyle sevgi bianda kör etsede sonradan bişeyleri yaşadıkca görüyosn ya bence hiçbi kız bir erkekte fazla kısıtlamaya ve kıskanclıga yer olmadıgını dile getirmeli bu tabi erkekler icinde geçerli her iki tarafta birbirine mutluluk vermeli yıpratmak digil
tabiki dediğim gibi konu sadece kıskançlık değil senin fikirlerine görüşlerine saygı duyuyor mu seni destekliyor mu yoksa benim dediğimi yapacaksın diyerekten dayatma mı yapıyor bunlar önemli hayatımda böyle bi kafaya sahip biri vardı daha flörtümdü sevgili olmadan yolları ayırdım evet bak değer veriyordu seviyordu beni fakat böyle düşüncelere sahip biriydi