? Bir kadın neden numaramı silmez hikayeme bakar ama yazmaz?

Ilk başta umursamadim kaçtım uzaklaştım biliyordum ona aşık olacağımı egoist biri olduğunu tahmin ediyordum sonra ögg olarak çalışıyoruz ikimizde aynı yerde bunun numarasını kaydettim wp den yazdım görevden sonra buyur falan dedi konuştuk ona komik videolar linki fala attım güldü Günaydın falan derdi iş yerine gelirken yolda neyse..

Bir gün ben buna sana bisey soyelyecem ama korkularım var dedim söyle dinliyorum dedi sonra ben başka konu ile devam edim aradan günler geçti ben aynı konuyu açtım söylemek istiyorum ama bazı korkularım var dedim mesajı geri sildim oda sabah gördü ama ben o mesajı görmeden silmiştim sonra sabah taniki söyleye bilirsin dedi uyuyordum mesajını görmedim dedi bende dedim sen mesajı görmeden sildim nasil gördün dedim ve görmedim diyorsun aynı anda dedim o söyleyecek misin soylemiycek misin dedi uzattım ben tamam söyleme sus falan dedi sonra ben sana ilgi duyuyorum ama susuyorum dedim o susmaya devam et benden daha iyilerine layıksın falan filan sevgilim var o bu mesajı görmesin dedi bende evet daha iyilerine layığım dedim ama ona sana ilgi duyuyorum demedin önce ne o ilanı aşk falan mı edeceksin dedi söyle ne söyleyeceksen falan dedi ama numaramı kaydetmiş o zamandan beri hala numaram onda kayıtlı silmemiş ve wp den haikayelerime bakıyor sizce yedekte miyim onu unutmalı miyim?

? Bir kadın neden numaramı silmez hikayeme bakar ama yazmaz?