Sevgilim 3 gun oncr antalyaya 2 ay barmen olarak çalışmaya gitti ben istemedim gitmesini gitmesi taraftarı olmadığımı gösterdim fakat dönmek istiyo 1 haftaya dönücem dedi şimdide yarın dönücem diyo başlarım işine diyo gecede beni aradı sinirliydi yine sana bi şey versem kabul edermiisn falan dedi söz ver dedi bana para gönderebilir mısın ben geri vericem dedi bende donucen mi dedim zaten donsun istiyorum tamam ama çok fazla yok elimde olanı gönderirim dedim bide neden dönmek istediğini anlatırken ben gitme demistm sana dedim bana dedi ki bisey dicem kizcan ama dedi sole dedim normalde ben 2 ay durcam dedim ya o 2 ayın sonunda sana 6 ay daha kalcagimi soliycektim dedi ama geçen seneki gibi olsaydı dedi geçen sene ne vardı dedim insan gibi davraniyodu herkes kaldığım yer de iyiydi bu sene kaldığım yerde köpek yaşamaz hastalıktan oluyorum bana küfür ederek bi şey yaptiriyolsr dedi bana yalan solemesine çok kirildim resmen beni kandırdı yani o kadar ay ayrı kalmayı sorun etmemesi.. demek ki geçen sene kızlar ztn laf atıp duruyomus yeniden kızlarla öyle olsaydı durucakti yani..
Güncellemeler
+1 yıl
Uzayabilir kalma surem demişti ama kesin bisi soleemedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Para falan gönderme sen kızsın yakin arkadasi ailesi yok mu sanki bi de senden para istiyor. Yalan soylemesi hic hoş bir şey değil
Ya zoe durumda diye gönderiyorum dönmek istiyo gönderiyim dedim bi gun bende zor durumda kalirim bi sey olur paranin lafi olmz sevgilim sonuçta ama o yalanını soleyince hevesim kırıldı ben onun hiç gitmesini istemiyodum uzuluyodum arkadaşlarım sen uzuluyosun diye 2 ay demiştir zaten bana uzayabilir demişti ama kesin olcagini solemedi
Bende eski sevgilime para gondermistim zor durumda diye yaptigim en buyuk canım sonra beni aldatmisti okuyunca o aklima geldi tabi sen bilirsin ama bir iliskide yalan olmamali ayip yani
Aldattı mi🥺 ama para gönderdim diyede aldatmaz heralde yalan olmamalı evet gelince konuşucam bu konuyu onunla bidaha yalan solerse devam etmiycegimi belirtcem bi gelsin de parayı da ilişkimizin hatrına göndericem iyilik bende kalsın yinede
Bir erkek icin cok ugrasmayacaksin deger bilmiyorlar oyle olunca. Arkadasim bana para gönderdim diye cok kizmisti sen kizsin kendine gel bir erkek asla kiz arkadasindan ne olursa olsun para istememeli demişti sözünü dinlemedim arkadaşımın pisman olmustum ozamanlar
🥺🥺ya kafam karıştı şimdi şu zamana kadar her gittiğimiz yerde benden asla para çıkartmadi ama hep o ödedi saçmalama deyip bende demek ki gercekten atan biri yok diye atarım ben sana dedim şimdide nasil atamam dicem ki bide gelmesini istemediğini falan düşünür ya da başta atarım deyip sonra atmadı diye dusunur
Ee tabi atarim dediysen sozunu tutup atman gerekir ama o parayi baskasindan da alabilirdi bence erkek milleti bulur sorun para değil aslinda bunu senden istememeliydi olmus bir kere ama bir daha asla o olur ya da bir baskasi kesinlikle para gonderme
Zaten sonradan bu bırak ben bulurum hallederim falan dedi de ben seyapmadim bi kere aticam dedim bu seferlik iyilik bende kalsın bu iyiligimi suistimal edersede benim gibi onu seven bi insanı kaybetmiş olur ben onun için uğraşıyorum sonuçta
Öyle tabi ki boş ver seni kaybetmiş olur
Teşekkür ettim yorumların için 💕
Rica ederim 🥰
E herhalde. Barmen biriyle sevgili mi olunur sence?
Yazık lan, 2 taraf da mağdur
Öyle de bütün hevesimi kırdı ben onu mutlulukla karsilamayi isterken bi anda yalanıyla batırdı her şeyi
Ya iyi para alır o yüzden gitmiştir o da, öyle kötü düşüncesi yoktur tanımadığım için pek de emin olamıyorum fifti fifti diyelim
Zaten burası kuuck bi şehir orada geçen sene çok kazanmış parası için gitti ama olay o değil olay bana 2 ay durcam deyip aslında 8 ay kalcagi ve bunu bana solemesi bende beni kandırdın yani bana soleseydin zorla tutmazdım burada seni yalan niye sölüyosun dedim geçen seneki gibi olsa kalcak yani orada beni gormemeyi tercih edip geçen sene zaten hayatında ben yoktum arkadaşı bütün kızlar yanına geliyodu konuşmak için diyodu o yüzden bende aklıma taktim
Eee ortam orada çok olur, eğlenceyi sever bu arkadaşımız,
Ne diyim sence napmalıyım nasil konuşayım onunla
Bu çocuk ortamci sanırım, bundan olmaz
🥺kesin olarak geçen seneki ortam eğlence için kalmak istediğini bilmiyorum ben öyle düşündüm sadece ona sorduğumda herkes birbirine yardım ederdi abilerim vardı güzellikle solenir her şey kaldığım yerde güzeldi bu sene kaldığım yerde kötü calisanlarda kötü dedi
Cevresini bir araştır istersen, günahına girmeyelim adamın gece gece
Çevresini derken ordaki mi
Yakin arkadaşlarını sıkıştır, anlatmışlardır ona biseyler. Kolay kolay söylemezler ama,
Solemezler kiiii bide çok var hepsine sorsam gider ona solerler oda sen beni niye soruyosun derse
O zaman çok yakın arkadaşına sorma, onu tanıyan bı arkadaşına sor, o söyler
Yaparım ama zaten gideli 3 4 gün oldu kime ne anlatcak oraya gittiği bi arkadaşı var oda arkadaşı da oysa ona sorabilirim ama solemez ki ve çocuğu hiç tanimiyodum
Yahu bu senekini sorma, geçen senekini sor sen, o zaman anlaşılır ne bok ettigi
Hee onu zaten sordum been oda arkadaşı yemediğimiz bok kalmamıştı seninkinin yanına sürekli kızlar geliyodu hatta bi kız benimkini istemiş benimkide o kızı arkadaşına yapmak istemiş falan filan ona gitmeden bunu söylediğimde o zaman hayatımda kimse yoktu falan dedi bi diğer arkadaşı da aynı zamanda benimde arkadaşım kafanda kurma geçen sene çalışırken arıyordu konusuyoduk bazen hiç öyle şeyleri yoktu kızlarla alakası falan demişti
Biri yalan yapiyo ama ki.
Bilmiyorum bendee
Yalanciyi bulursan sorunun cevabı belli
Büyük ihitmal oda arkadaşı doğru soluyo ama ikiside yüz vermiuodu diyodu ama konusuyomus yinede o zamanlar hayatında ben yoktum bisey diyemem ama o geçen seneki ortam olsaydı işte duracaktı demek ki beni üzen kiran da bu..
Ve bu yüzdense eğer gerçekten yani onun donmesi için ugrastigim için kendime kızarım
Geçen seneki patronu ve iş arkadaşları mı (kız varmiydi bu arada iş arkadaşı)
Ya o kadar bilmiyorum orada geçen sene 6 ay durmuş arkadaşının söyledikleri de bunlar bu kadar hatırlıyorum gelen giden kızlar falan atmıştır laf o şekil şeyler olmuş olabilir yani
Parani geri gel tekmeyi bas
Bu sefer suçlu ben olcam ben sen üzülme diye 2 ay dedim dicek uzayabilcegini solemistim dicek
Y kizim al
Parani engelle gitsin isterse 6 asir kalsin orada.
Yazlik yerde barmen parasiz kalmaz unutma
2 gün çalıştı sadece bilet parası çıkmışmidir 2 günde? Yeme içme bunlarda var bide
Sanane ondan bulsun versin iste ne halt yiyosa yapsn.
Barmen kackiaiyi hadi ordan böyle
Ne
Ver parayı gerivdonsun
Vericem zaten de olay para değil ki
tamam işte hemen gelsin
Hoşuna gitmemiş ortam
Gitseydi bensiz 8 ay durabilcekti ama beni kiran noktada bu ilişkimizin ne olup olmayacağını düşünmüyo..
En son ayrilirsi
Para gönderme
Ben parada değilim aslında sevgilim sonucta yanında olayım ama o aslında 8 ay durmak için gelmiştim demesi çok üzüldüm ya beni üzmemek için belki 2 ay durcam dedi ama sonradan solemesi daha çok kırdı beni gelince konusucam bu konuyu onunla 🥺🥺 demek ki geçen sene ki gibi eglense kızlar falan durucak
Para gönderme ya
Parada değilim bi kere gönderiyim dedim sabah atacağımı biliyo ben sadece geçen seneki gibi olsa orada 8 ay bensiz durcagini göze alabilmesine üzülüyorum
İşte öyle yapan adamla işin olmasın zaten