Sizce nasil bi tepki göstermeliyim?

Sevgilim 3 gun oncr antalyaya 2 ay barmen olarak çalışmaya gitti ben istemedim gitmesini gitmesi taraftarı olmadığımı gösterdim fakat dönmek istiyo 1 haftaya dönücem dedi şimdide yarın dönücem diyo başlarım işine diyo gecede beni aradı sinirliydi yine sana bi şey versem kabul edermiisn falan dedi söz ver dedi bana para gönderebilir mısın ben geri vericem dedi bende donucen mi dedim zaten donsun istiyorum tamam ama çok fazla yok elimde olanı gönderirim dedim bide neden dönmek istediğini anlatırken ben gitme demistm sana dedim bana dedi ki bisey dicem kizcan ama dedi sole dedim normalde ben 2 ay durcam dedim ya o 2 ayın sonunda sana 6 ay daha kalcagimi soliycektim dedi ama geçen seneki gibi olsaydı dedi geçen sene ne vardı dedim insan gibi davraniyodu herkes kaldığım yer de iyiydi bu sene kaldığım yerde köpek yaşamaz hastalıktan oluyorum bana küfür ederek bi şey yaptiriyolsr dedi bana yalan solemesine çok kirildim resmen beni kandırdı yani o kadar ay ayrı kalmayı sorun etmemesi.. demek ki geçen sene kızlar ztn laf atıp duruyomus yeniden kızlarla öyle olsaydı durucakti yani..
Güncellemeler
+1 yıl
Uzayabilir kalma surem demişti ama kesin bisi soleemedi
Sizce nasil bi tepki göstermeliyim?