Bir tek bana mı çekici gelmiyor, aşırı itici bence
Tamam eğlenmek güzel ara sıra gidilir eyvallah ama kız arkadaşım aşırı hevesli ve seviyor
Yani onun için max eğlence bence hahah
Ben sevmiyorum da gitmiyorum da. O arkadaşlarıyla gidiyor. Hoş zaten farklı şehirlereyiz
O da ara sıra gidiyor ama hergün olsa hergün gider bence 😅abarttım da biraz
Tamam eğlenmek güzel ara sıra gidilir eyvallah ama kız arkadaşım aşırı hevesli ve seviyor
Yani onun için max eğlence bence hahah
Ben sevmiyorum da gitmiyorum da. O arkadaşlarıyla gidiyor. Hoş zaten farklı şehirlereyiz
O da ara sıra gidiyor ama hergün olsa hergün gider bence 😅abarttım da biraz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkesin eglencesi farklı
Evet bunda çok haklısın aslında
Sonuçta o seviyor ama ben sevmeyebilirim. Anlayış göstermeye, saygı göstermeye çalışıyorum. Ama ara sıra tartışmalar, büyük kavgalar olmuyor değil
Umarim sevgiline güveniyorsndur Yani tabi eglenmek de icin biraz ama club sonucta Sürekli oraya giden birinin hic baskalarina bakmaması vakit gecirmemesi falann bilemiyorum Aldatmamistr umarım Senin kıskanclıgın falan olrsa da normal bence
Ya bi sekilde clubtan arkadas edinip ara sıra kız arkadasına caktırmadan baktırablr misin. Yani bence güvenilir bi dost edin Baksın kız arkadasların baskalarıyla bakısıyo mu yakinlasiyo mu
Ya kanka yapmak isteyen her türlü yapıyor
Yapmak istemeyen zaten yapmıyor
He içim rahat mı? İnan hiç değil. Ama elimden bi şey geliyor mu? Hayır
Ben çok güveniyorum çok şükür. Ama insanın içi rahat etmeyebiliyor. He ona güvenmediğimi düşünüp lafda ediyor orası ayrı bi şey ahah
Sürekli gitmiyor ya ortalama 3 ayda 1 falandır herhalde
Yani 4 yıldır sevgiliyiz bugüne kadar öyle oldu 😅arkadaşları gittiği için o da istiyor. Bana ds laf düşmüyor. He lafımı ediyorum etmiyor ds değilim de bazen tutmaya çalışıyorum kendimi
O kadar abartıya kaçamam kanka gahaha
Anladiim ben her hafta her hafta gidiyor diye düsündüm Ya dediğin gibiyse sıkıntı hic yok bence Olur o kadar gitsin eğlensin Sadece şu var içen biriyse dikkat etsin miktarina Veya içmeyen biriyse de yine iceceklere dikkat etsn alkollu olr anlamaz ne yaptıgini falan Bence hic bu konuda darlama üc ayda bi diyorsun Güveniyorsan da sıkıntı yok
Ya öyle de insanın elinde olmuyor darlıyor bazen
Bu sefer darlamamayı düşünüyorum
Her hafta her hafta gitse ben çok rahatsız olurum herhalde
Bilmiyorum niye ama olurum. Açıklaması yok ahah
Kanka çok sakat yerler hele sevgilin varsa 😂😂
Ya kanka yapmak isteyen her türlü yapıyor
Yapmak istemeyen zaten yapmıyor
He içim rahat mı? İnan hiç değil. Ama elimden bi şey geliyor mu? Hayır
Brocum ben olsam rahatsız olurdum ya seni de çok iyi anlıyorum kafayı yiyorsundur ister istemez takılır laf atan var sapığı var iti uğursuzu var o tarz yerlerde istersen beraber gidelim onun dışında böyle böyle kafama takılıyor de
Ya takılıyor biliyor
Ama şehir dışındayız öyle ha diyince olamıyor ki
Arkadaşları gidiyor
Eee gitme desen bi dert, sonuçta istiyor
He belirtiyorum zaten biliyor o da rahatsız olduğumu. Aksi gibi ama o da çok istiyor
Ah be kanka o zaman ona güvenmekten başka çaren yok gibi gözüküyor bu durumda
Aynen bro
Ama dediğim gibi
İlla kuluble alakalı değil. Yapmak isteyen yapıyor bunu biliyorum. Yapmak istemeyen de yapmıhor
He çok şükür öyle insanlar değiliz
Rabbim kimseye yaşatmasın da yaşattırmasın da inşallah