Gözlük takıntım nasıl geçer?

Benim ilk flörtüm gözlüklü bi çocuktu ve ben buna deli gibi aşıktım. Beni kendine mıknatısla çekiyodu sanki. Birkaç gün takıldık eğlendik ama fazla uyuşmamış olacağız ki konuşmayı kestik. Çok üzülmüştüm o gün. Sonra bunun çok benzeri bi adamla daha konuşmaya başladım. Boyu, saç, ten, göz rengi hepsi aynıydı bir tek gözlük takmıyordu. Ona o kadar benzemesine rağmen gözlük takmadığı için o beni kendine diğeri kadar çekmemişti bu yüzden onunla konuşmayı ben bitirdim. Ama aramızdaki çekim oldukça iyiydi. Sonra üçüncü sevgilim gözlüklüydü ve ilk flörtüme benzeyen tek yanı buydu ve boyuydu. Buna diğer iki takıldığımdan çok daha aşık olmuştum ve ilişkimiz uzun sürmüştü. Maalesef onun isteği yüzünden ayrıldık ve aylarca kendime gelemedim, hatta yeni yeni toparlanıyor sayılırım. Şimdi bi tane daha gözlüklü bi konuştuğum var. Daha iki gündür konuşuyoruz ama ben bunu öyle böyle değil deli gibi arzuluyorum. Onu gözlüksüz hayal edemiyorum. Gözlüksüz hayal edince gözümde bütün yakışıklılığı ve karizması bitiyor ki inanın bu gözlüklü çocukların hiçbiri ahım şahım çocuklar değildi. Bu gözlük takıntısından nasıl kurtulabilirim resmen fetiş gibi bisey oldu başıma. Gözlük takmayan erkeği gözüm görmüyor resmen ve bu bana sağlıksız geliyo
Gözlük takıntım nasıl geçer?