Babam vefat ettikten sonra yengem bize sahip çıktı baktı şu an ablamın evlilik kararına karşı?

Benim babam ben 2 yaşındayken vefat etmiş annemde başka biriyle evlendiği için bizi babaannem ve dedeme bırakmış. Bir tane amcam var o da ben 4 yaşındayken evlendi yengem bizi büyüttü desem yeridir kendi çocuklarından ayırt etmedi köyde bizi bırakıp kendileri şehirde yaşamadı bizi de aldılar soranlara hep kendi kızlarım diyip bizi tanıttı asla bize sesini yükseltmedi okumamızda, kendi hayatımızı kurmamıza destek verdi kendi aileside bizi kendi torunlarından ayırt etmedi bağırlarına bastılar ezmediler. Şimdi ise ablam 27 yaşında 2 senedir biriyle konuşuyor evlenmek istiyor fakat yengem çocuğu ve ailesini gördüğünde pek iyi şeyler hissetmemiş ablamın o kişiyle evlenmesine birlikte olmasına karşı. Annemle görüştüğümüzde annem sevdiğiniz kişiyle evlenin onun bunun lafına bakmayın dedi. Yengemi mi dinlemeliyiz annemi mi?

Babam vefat ettikten sonra yengem bize sahip çıktı baktı şu an ablamın evlilik kararına karşı?