Şu sıralar bazı sebeplerden dolayı birbirimize yeterince ilgi verememe durumundayız ancak korkuyorum o süreç içerisinde ya benden bağı yavaş yavaş kopmaya başlayıp bunu yaparsa? Bu konu da daha önce başıma çok kötü şeyler gelmişti o yüzden biraz paronoyaklaşmaya başladım bunu ona da söylemiyorum çünkü söylersem kendisine güvenmediğimi düşünebilir ve belkide asıl o zaman her şeyi berbat ederim ve korktuğum şey başıma gelir ancak benim problemim güvensizlikten ziyade korku, napmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seven aldatmaz, kendimden biliyorum. Aldatırsa da sevmiyordur
Max ayrılır seven insan
Alttaki kız aksini idda ediyor hepiniz farklı bir şey söylüyorsunuz ve beni ikilieme düşürüp aklımı kurcalıyorsunuz
Reis sen bu kızı seviyor muusn
Sevmesem bu kadar şeyi düşünüp yazma zahmetine girmezdim heralde değil mi
Sen konusur muydun baskasiyla?
şu an için hayır ama benim asıl korkumda birbirimizi unutmak zaten
E arada konuşun. İliskinizi canli tutun. Kız belli bi sure sonra seni seviyor bile olsa artik iliskinizin olmadgini dusunebilir. Yani illa bitti demene gerek yok. Davransilarindan onu sevmedigini ve bittigini dusunup baska biriyle konusabiir, gorusebilir
Aslında bu konuyu kendisiyle konuşmuştum ama böyle bir şeyin aklımdan bile geçirmemi söyledi
Geçirmememi*
Ama fazla olaya fazla duygusal bakıp ona inanıyor olma ihtimalinden bir de burada fikirleri alıp emin olmak istedim
Okey güvenmekten bsska yapabilecegin bir sey yok. Ama neden ilgisizsin onu merak ettim
Ya neden sadece ben ilgisizmişim gibi konuşuyorsunuz ndjxhdjdjxhj
Elimizde olmayan sebeplerden dolayı birbirimize vakit ayıramıyoruz benim vaktim olsa bile onun yok
Yani ben ilgi versem bile o yine veremeyecek muhtemelen
Eh o sana ilgi veremiyorsa kimseye veremicek demekki. Nasil seni aldaticak ki
Aa doğru
Ama ya olaylar faklıysa küçük bir ihtimal de olsa
Hani sen doğruyu söylediğini düşünüyor musun
Bilemezsin senin durumunda yapilacak tek sey kıza gunaydin-iyi geceler mesajlari atmak ve akişına birakmak
Seni aldatmam demesi mi? bunu mu soruyosun
Evet
Hatta ben ayrılma konusundaki korkumada değinmiştim
Dedi ki
Severek ayrıldıysak zaten hayatıma bir başkasını almam
Benim de bir iliskim var. Cok seviyorum ve ilgi gosteremeyecek olsa asla aldatmazdim cunku istedigim herhangi bir erkegin ilgisi degil sadece onun ilgisi sadece o. Eger kiz da benim gibj seviyorsa o da boyle dusunur
Peki sen ne gibi durumlarda ilgi gösteremezdin
Ben sevdigime her turlu onu sevdigimi belli ederdim. Eger ailevi sorunlarim varsa, psikolojik sorunlarim varsa bile en azindan gunaydin veya iyi geceler mesaji atardim ama asla beni unutmasina veya benim onu sevmedigimi dusunmesine izin vermezdim
Peki ona sorunlarından bahseder miydin yoksa onu üzmemek adına bahsetmemeyi mi tercih ederdin
Söylerdim büyük olasilikla cunku benim iliskim 5 yillık. Eger Allah korusun kanser bile olsaydim soylerdim. Cunku neden bana soylemedin yaninda olurdum diye küserdi eminim. Bu yüzden üzulecek bile olsa soylerdim. Cunku benn de onun bana soylemesini isterdim
E tabi kanser onu da ilgilendiren bir durum o ayrı
Büyük bir şeyse mecbur zaten
Peki bu gibi büyük problemler dışında?
Yani ilişkiye ara vermek istiyor olabilie, belki seni sevdiginden emin degildir ayri oldugunuz surede sensiz nasıl diye bi dusunucektir.
Valla kisiye bağlı bu ama 1 2 ay dayanır sonra sallar
1-2 ay minumum mu max mı?
Max bro
Bu arada kendinden örnek verip dürüst bir cevap verir misin çok seviyorsun ama birbirinizle pek ilgilenemiyorsunuz yine de sadık kalmaya devam eder misin yoksa salar mısın?
Benim durumum farkliydi uzun hikaye
Kısaca?
Sana bağlı olay kısacası bu
Sadece soruma cevap vermen yeterli olur ya da kısaca özetleyebilirsin istersen hikayeni bana faydası dokunur belki
Mesaj at bu saflikla isin zor zaten
Saf olduğumu nerden çıkardın neyse atıyorum (aslında biraz öyleyim sanırım kabul)