Erkek bir kızı üzmüşse kırmışsa haftalar sonra özür diliyorsa ne anlama gelir? Sadece bir özür mesajı ama özledim vs devamı yok özür dilemek için yazdım dedi. Gurur falan yaparlar mı? En son konustugumuz zaman da özür dilemişti zaten ben haklıydım garip bir konuşmaydı o zaman. Sevgili falan yapmıştı ki hala var diye biliyorum. Ama dün gece beni geri eklemiş özür dilerim yazmış. Amacın ne ne, ne oldu diyince hiç sadece özür dilemek için amacım yok fslan dedi. Anlamıyorum cidden bir anda ne oldu 1 ay sonra?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hata yaptigini anlamjssa diler. ben eski manitama bana ne yasattinsa aynisini yasa demistim mesela sonradan pisman oldum dediğim icin yazık yani napim beni sevmemiş diyebiliyor insan bazen. oda demekki senin hakli oldugunu anlamis olabilir
En son konuştuğumuz zaman ds hep dilemisti. Sevgilisi var diye biliyorum o yüzden konuşmayı kestim bir anda aşık oldum fslan filan öyle şeyler oldu hani bende kullanılmış gibi hissetmiştim fslan yani neyse. 1 ay sonra neden tekrar özür dilerim dedi. İçini rahatlatmak için mi yoksa bunca zaman aklında miydim acaba anlamadım
aklındasindir orasi ayri belki şeyde yapiyo olabilir senden yüz bulursa bu konustiğu kiza yolverir bilemem ihtimal
Bilmiyorum hiç ya amacın ne hani neden diye sorunca sadece özür dilemek için yazdım amacım yok dedi başka bisey konuşmadık. Başka bir adım atmadı hani birbirimizde ekli kaldık sadece. Sonrasında bana bir adım atmak için mi yanaştı anlamadım ya ds cidden özür dilemek için mi bilmiyorum. Birde gece 2 de ekledi yazdı ona da şaşırdım sabah gördüm garip
evet bence manitadan soğumus belkide kavgaliydilar yakinda çıkar kokusu beklemede kal
Aynen neyse bakalım ben zaten ona bir adım atmam bakalım hayırlısı
hayirlisi gelse affedeceksin ama oyle gorunuyor 😂
Yok yani ben ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Ben cidden hoşlanmiştim umut verdi salaj gibi kullanılmış hissettim kendimi ve sevgili yaptı aşık oldum falan her yerden çıkardığı beni. Şimdi 1 ay sonra böyle yapması garip geldi. Yazıp yanaşmaya çalışsa bile eskisi gibi davranamam zaten anca peşimden koşarsan başımda onca dert var zaten unutalım derken yazıyor
valla adam gibi bi iliski yurutmuyor kimse ya hep bi taraf patlak veriyor sonra pisman olup geliyor falan imsanlar cok sacma ya umrunda olmicak yol verceksin engellicekdin ya da savaşacaksin yorulcaksjn boyle
Off bilmiyorum, adım atarsa ki beni çok üzdüğünü biliyor hatta hiçbir kızın ondw benim yazdıklarımı yapabildiğini zannetmiyorum. Ve hani istagrwmı falan dışarıdan o kadar egolu çevresi falan vs hani bana 1 ay sonra yazıp özür dilemesi bile şaşırmıştı bu yüzden
dur bakalim atım atacakmi onun harekrtlerine göre biraz pesinden kosturursun baktin çabaliyor direniyor ona göre bişeyler duşunursun kendini de simdiden geldi geldi diye kandirmamali
Yok umutlanmamaya çalışıyorum sabah bildirimi görünce bile şok oldum hani umutlanma falan mutlu olma dedim kendime ahabsjshse zor şeyler yaşıyorum zaten son zamanlarda hani üzüleceğim biseu yapmasın artık yeter
baksen mutlu olmussun bile kizım duşme bu numaralara ya 😂 üzcek yinr seni 😏
Ya mutlu derken mutlu olma sakın kendime umutlanma dedim mutlu olmadım şok oldum o an ahsbsjshsd sevgilisi varken bana ne yapsa mutlu olmam sadece o kızla beraberken benu unutamamış aklı bende kalmışsa iyi olmuş oh olsun daha pişman olsun çünkü ben onun yüzünden çok üzüldüm
valla benim tahminim o kızdan ayrilcak seninle simdiden bi yol yapmaya calisiyor gibime geldi bu son zmanalarda bidaha yazarsa eğer kesin öyle olacak diyorum ben
Valla yalan söylemiyim keşke böyle olsa çünkü çok üzdü ve sürünsün ahahdjwhd doğru düzgün bir tanışmadık hiç falan saçma sapan şeyler ama bisey için umutlanmıycam. Sadece o benim diğer kizlsr gibi olmadığımı artık biliyor. Bu yüzden ona çok kızıp üzülmüştüm biliyordu hani hafiften cinsellik falan konuşmuştuk sadece ki ilk defa onunla olduğunu biliyordu bu yüzden kullanılmak istemiyorum hep demist8m en son da bunun yüzünden Dr hep konuşup tartıştık özür o zaman ds özür diledi sonra aşık oldum başkasın fslan saçma saçma daha buluşamamıştık bile. Cinsellik için desem onun etrafında o kadar kız var ki bunun için bana artık yanasmasi garip olur ama beni beğendiğini de söylüyordu valla anlamıyorum garip şeyler oldu hep tek bildiğim diğer kizlsr gibi olmadığımı artık anlamıştır o son konuşmalarımızdan sonra
seni tertemiz goruyo demekki ciddi de olabilir erkekler oyle hicbise yasamamiz kızlari sever
Bekleseydi keşke o zaman ama buluşacaktik kamptaydi sonra ords kızla sevgili oldu kız şu an bizimle aynı şehirde gerçi önceden konuşuyorlardı bence ama bilmiyorum. Bu şekilde çok düşünse sevgili yapmazdı ya ds şimdi pişman bilemiyorum ama birdaja kimseye güvenemem bu konularda zaten o hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum
siz hiç buluşmadiniz mi
Hayır ama şeyden dolayı, basketçi bu bende öyle ama o milli takım kampindsydi çift idmanları oluyordu işte biz konuşmaya başladık sonrw o ara 3 kere falan da yurt dışına gittiler takımda maça işte sonra da Şampiyonaya gittiler o kız da oradaydı zaten oraya gittiğinden beri soğuk yapmaya başlamıştı bende stalk yapıp anlamıştım o kızı işte dönsün maçlar bitsin diye bekliycektim ama canım yerine konmak üzüyorfu açık açık biri varsa söyle fslan diye sordum buna söyledi sonra konuştuk o akşam işte kullanılmak istemediğimi söyledim falan filan özür diledi buluşmaya söz vermişti kampta olduğu için olmadı bulusacaktik falan. Bilmiyorum sonew zaten o gece konuştuk ben sorunca falan
konuşmaya başladik derken yazmismaya demek istiyorsun dimi reel hic konusmadiniz galiba
İlk konuşurken cinsellik konuları açılırken hep söyledim ama beni bunun için kullanma bunun için falan konuşacaksan söyle hani belli ettim kendimi hep hayır zaten buluşucaz falan bu yüzden baya kızdım ona üzdü o gün beni çok bilmesine rağmen bunları sonra konu uzuyor artık diyip çıkardı her yerden beni. 1 ay sonra dün gece yazmış işte
Yok mesaj yani bulunmamıştık aynı şehirdeydij
hm ama sen bağlanmişsin sanki ya bana öyle geldi demekki biriyle soyle bi 3 5 ay bulussan gezsen tozsan ayrilcaz olsa baya bi sürünür acı çekersin he duygusalsinda sanirim
Evet zaten öyle biriyim, sevgilim falan olmadı hani 2 günlük bisey için yapmadım. Ama dedim ya son konuşmamızdan sonra nas8l biri olduğumu anlamıştır bu yüzden mi pişman ya da bilmiyorum anlamadım. Bu konulara değer veriyorum çünkü ben biliyor bunu artık ki kendimce haklıyım herkesle her şeyi yaşamam cidden hoşlandıysam
Çirkin olmamdan falan ds değil hani o zaten beni beğenmiştim tip olarak falan karakter olarak diğer kızlar gibi değilim
bunun çirkinlikle bi ilgisi yok zaten ya senin herkesle herseyi yaşamaman zaten doğru olan yasin kactu bu arada ilk sevgilin bu cocuk sanirim 18 falansin galiba
18 evet ama sevgili falan olmamıştık zaten, sadece bu şekilde flört gibi de çok kimse ile konusmam cinsellik konuları sa girince benim için daha önemli olmuştu güvenmem için bu yüzden bu kadar üzüldüm
O çocuk daha ortamci şey biri biliyorum az çok eskilerden aynı ortamlardaydik benim eski arkadaşlarımla küçükken arkadaşlardı fslan
Sadece biz tanışmamıştık ben diğer bizim kızlar gibi değildim çünkü
nasil yani cinsellik konustun diye ciddiye mi aldin artik baskasi ile olmax konustuk bi kere bitti bu iş falan 🙂😂
Ciddiye almak derken ben kendim herkesle bu konuları şey yapan bir kız değilim o çocuk belki öyledir bilemem ama başta söyledim bilmesine rağmen bu şekilde davrandı sorun da buydu sonra her şey bir anda geliri diyerek o kıza gitti ben kendimi bok gibi kötü hissettim değer vermiştim ki da umut vermişti
cocuk biraz rahat yani ya ondan ama senin boyle durust temiz kalmis olman hoşuna gidiyor benceee
Bilemiyorum artık bunun benim farkında mı öyleyse güzel tabi hakkımda iyi düşünüyorsa
yani anlattiklarina göre öyle ben oyle dusunuyorum şu an seni kazanan erkek cok sansli bence
Teşekkür ederim:) O da böyle düşünseymiş keşke şanslı olabilirmiş belki
belkide akli basina gelmistir oyle dusunuyordur ya da oyle dusunmeye baslamistir erkekler genelde senin gibi kizlara artik ciddi bi iliskim olsun dedikten sonra ilgi duyarlar
Bilemiyorum bakalım görücez ya, bana göz göre göre o gün başkasına aşık oldum falan demişti dönmeye çalışırsa baya uğraşması lazım ki o kızla hala sevgililer diye biliyorum. Aralari nasıl onu bilemem tabi
bakalim ne olacak sanada aşık oldugunu soyluyormuydu sevgiliyken
Ya biz sevgili olmadık diyorum sadece konuşuyorduk arada flörtöz
anladimm bi flörtten bu kadar olay oldu yani 😂
Valla öyle demek sadece benlik değil 1 ay geçip özür dilemezdi onun da aklında kalmış demek ahahahahshd garip valla cidden sen söyleyince fark ettim şimdi 😅
dedim ya bence sen cocukta iyi bi iz birakmissin iyi bi izlenim almis aklinda kalmissin aferim len 😂
Ahahags valla öyleyse iyiymiş hemde sevgilisi varken:) neyse görücez bakalım umutlanmıyorum da sadece cok merak ediyorum
bi hoşuna gitti hemdensevgilisi varken falan 😂 bende merak ediyorum bakalkm ne olacak
Hoşuna gitmek de değil aslında bende vardım hani belki buluşmuş olsaydık daha farklı olurdu daha denk gelmedi o kızla sevgili oldu onu tercih etmiş gibi hissettim kendimi kullanılmış gibi hissettim o yüzden beni düşünmüş olması tabiki hoş
ya kullanilmiş hissetmen çok saçma geldi şu an bana
Tam anlatmadım olayı o yüzden, ona göre de öyle zaten kullanmadım falan dedi ki ne diyebilir bana o an zaten ama ben öyle hissettim şahsen konuyu boş ver tam
he bilmedigim seyler varsa birsey diyemem ozaman
Aynen genel konu anlattığım gibi ama zaten haksız olsam 1 ay sonra gelip tekrar özür de dilemez
aynen öyle hakliyiz gucluyuz kazanacagzzzz✊✊
😅😅 inşallah
insallah hadi ✊
Geri dönmek için yol yapıyor 😅
Ama sevgilisi var diye biliyorum hatta bu yüzden konuşmayı kesmiştim bir anda sevgili yaptı aşık oldum falan garip garip konuştu. Şimdi özür diledi başka biseu konuşmadık hani tekrar mı yazar? Amacı ne
Özür dilemek olsa takibi keserdi bence sevgilisi varsa şu an senden adım bekliyor bence 😅
Benden adım beklemesi saçma. Biz 1 ay önce konuşuyorduk soğuk yaptı fslan işte sonrw sevgilisi olduğunu fark ettim 1 haftadır falan hani öyle tartıştık ben üzüldüm baya hep kullanılmak istemediğimi söylüyordum ona çünkü sonra bu konu uzar fslsn diye çıkarmıştı beni. Hala o kızla sevgililer diye biliyorum ama neden yazıp özür diliyor onu anlamadım
Madem uzulmek istemiyorsun bence kestirip. at boşuna uğraşma. ama seni kullanacak sevgilisinden boşta kalan vakiyltlerde
Tamam da geri dönmek için bisey yazmadı sadece özür diledi. O zaman sonra tekrar yazıcak ya sa gerçekten özür dilemek için yazmış
Bak kendin bile cozmussun olayı 😅
Çözsem sormam ya zaten, erkek bir ay sonra neden özür diler hani soru o önemsemedigin biri 1 ay sonra aklına gelecek de özür dilemek garip ya da bunca zaman aklında miydim erkek görüşü belki diye bunu anlamaya çalışıyorum aslında sevgilisi de varsa garip oluyor
Ben bunu sana anlatsam da sen kendini mutlu görebileceğin şekilde yorumlayıp anlayacaksın ama açık kapı bırakıyor ve kararsız biri böyle birini beklemek aptallıktır
Beklerim demiyorum ki zaten, onun amacını anlamıyorum ama erkekler garip. O zaman aşık oldum diyip her yerden çıkarmıştı beni. Şimdi bunu yapması şaşırttı
Pişmanlık duyuyir olabilir
Sevgilisiyle ayrilsin o zaman ne diyim ne için pişmanlık duruyor o çocuk
Belkide seni yedekte tutmak istiyor
Bilmiyorum valla sevgilisi varken onunla bisey yapmam artık bunu çok iyi biliyor bence
İşte oda bunu biliyor
Eee niye yedekte tutsun ki o zaman
Sevglisi ile ayrılırsa o zaman sen var olacan o yüzden
Pff bilmiyorum görücez bisey yapacak mi
Ayrılmadan bişey yapmaz
Aşık oldum demişti valla bana ayrılırsa şaşırırım ahabsjsgs
Bilemiyorum orasını)
Banada 1 ay sonra yazdı ama cevap vermedim
Özür dilerim
Ben diliyorum
Diler
Dilermi