Sevgilim neden sürekli dudaklarımı izliyor?

Birbirimizi çok seviyoruz Evlenmeden dudağımdan öpmesini istemiyordum ama söylememiştim. Çok yakın durduk saçlarımla oynuyordu yanağımdan öpüyordu ve konuşurken sürekli dudağıma bakıyordu gözlerime bakmıyordu. Kendini kaybetmiş gibiydi. Niyetini anladığımda öpmesin diye yüzümü önünde tutmadım omzuma koydum. Öpebilir miyim diye sordu bende hayır dedim sadece yanağımı öpebilirsin dedim. Kendimi zor tutuyorum dedi. Tekrar konuşurken yüz yüze geldik ve birden dudağını dudağıma bastırdı 2 3 sn geri çekti. Bende haklı olarak tepki gösterdim. Bana sarılmasına izin vermedim dokunma bana dedim. Arabadan inecektim tuttu bırakmadı özür diledi. Kendimi tutamamış isteyerek olmadı dedi baya özür diledi artık yapmam dedi. Ama ben 1 saat kadar konuşmadım. Sonra gönlümü aldı fakat hala dudaklarıma bakmaya devam etti, ediyorda. Korkuyorum böyle bakma diyorum. Korkma artık olmaz diyor. Ama neden sürekli dudaklarıma bakıyor? ?

Güncellemeler
+1 yıl
Niye anlamıyorsunuz arkadaşlar sorun öpmesi değil ben istemiyorum dememe rağmen sınırlarıma saygı duymaması
Sevgilim neden sürekli dudaklarımı izliyor?