Kıskançlık, tartışma vs. Her neyse sorunları konuşup çözelim demek yerine ayrılıp kaçmayı seçen erkek sevmemiş midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğru olanı yapmıştır, bir kadını seveceğim diye bir çok sorunla uğraşmaya değmez. Neden zaman versin veya emek versin, problem çözülünce, sevgi artacak mı, aksine hayır artmayacak, başka problemler çıkaracak ve uğraştırıp duracak. Bu zamanda bir kadına tanımak için verilecek süre 1 ay fazlası israf.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ufak tefek sorunlar ise?
Soran+1 yılO beni kiskaniyordu veya ben onu ama hani bu ayda 1 falan olan tartışmaydi. Ama son zamanlarda en ufak şeyde sinirlenip duruyordu, buluşmak için bahane arıyordu yani resmen hevesmiş onun sevgili anlayışı.
- +1 yıl
Anladım biraz ilk heyecanın verdiği yoğunluk izlemimi veriyor ve tez canlı bir erkek, kıskançlık bir seviyeye kadar normaldir. Heves ise kötü bir şey, ayrılman daha iyi. Senden daha iyisini bulsa büyük ihtimalle hemen ayrılır, kafasındaki sen olmayabilirsin, emin olmaya çalış şüphe varsa direkt ayrıl. Zaman kaybı
Soran+1 yılZaten ayrıldık 2 gün önce durduk yere ayrılmak istedi kendi kendine tavır aldı. :/
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki sevmemiştir bir kere mantıklı düşünmek gerekiyor Eğer seviyorsan seven insan sorunları çözmek yerini ayrılıyorsa sevmeyen insan ne yapacak peki yani dediğim gibi sevmeyen insan en basit şeyler de ayrılır ve bana göre bir ilişkide ayrılıp bu kadar basit olmamalı kolay olmamalı ayrılığı şakası bile yapılmamalı bırak gerçekten ayrılmayı eğer senden bu kadar kolay bir şekilde ayrılıyorsa bu insanla bir yola çıkılmaz böyle bir insan sevgiyi terk etmez sen de daha fazla o tatlı güzel canını sıkma böyle bir insan için
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler ama aylarca sevdiğini düşünmüştüm. 6 ay az bir zaman da değil 🥲
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle test edilmez, seviyor mu gidiyorsa sevmiyor mu? Sevgiye sığınıp kimse kimseyi bu raddeye getirmemeli. Seviyor diye düzeleceğine dair inancı kalmamış bir yolda yürümek istemeyebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki ufak tefek sorunlarda bile kacmissa?
Cevap sahibi+1 yılAsıl ufak tefek sorunlar şurasına getiriyor insanın. Senin ufak tefek gördüğün meseleler bütünlüğü bozuyor sarsıyor
Soran+1 yılAma her ilişkide tartışma var. Kimse aylar boyu her gün iyi olamaz ki
Cevap sahibi+1 yılKendimsen biliyorum yoruldum. Sevgide bir yere kadar büyük sorunlar olur anlatım oturup konuşalım çözelim gerçek konular. Çocukca konulara gelemiyorum insanlar birileeini yorduğunu anladığı anda çeksin kendini geri, hakkı yok kimsenin bardaktaki son damlayı taşırmaya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Sorunlarınız bitmiyor ki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorunu çözmek yerine kaçıyorsa ya sevmiyordur ya da ayrılmak için kolaya kaçıyordur. Çünkü seven insan çaba gösterir, uğraşır ve konu her neyse düzeltmeye çalışır...
10 Yorumla
+1 yılSevmekten vazgeçmiş demektir. Yorulmuştur belki de herkes sonsuz sabır ile sevemiyor. Çözülemeyen sorunlar vardır ona göre
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmemiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sevmemiş olabilir bu bir ihtimal evet ama bazen sevdiğin halde de vazgeçmek zorunda kalıyorsun; artık çözüleceğine inancı kalmamışsa, çözmeye çabalarken çok yorulmuşsa, aynı şekilde çözüme ulaşmaya çalışırken hırpalanıp sevgisi de zedelenmeye başlamışsa bitirmenin daha doğru olacağını düşünmüş olabilir ki doğru olan da bu.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki ufak tefek sorunlarda bile sıkılıp ayrılmayı sectiyse?
+1 yılSorunların çözülmesine izin veriyor musun, dinlemeyi seçiyor musun? Yoksa, aynı konuyu uzattıkça uzatıyor musun?
Bazen insan kendisine de bakmalıdır, sorunların çözülmesine izin vermelidir, olayları fazla büyütmemelidir. Seviyor diye, ağzından girip burnundan çıkılmamalıdır
18 Yorumla
Soran+1 yılAslında çözmek isteyen adım atan bendim ama o istemedi ayrılmak istedi.
- +1 yıl
Güle güle diyeceksin yapacak bir şey yok... Şimdi sen O'na güle güle demezsen yarın ilk fırsatta O sana güle diyecektir
Soran+1 yılEvet ben zaten öyle diyince tamam diyip sildim. 2 gündür hiç iletişim yok.
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın, mümkünse O'nun hakkında ne soru sor, ne konuş... Bu durum bile O'nu önemsediğin anlamına gelir ki, hiç önemseme O'nu...
Soran+1 yılBilmem hak ettiğim bir şey değildi o yüzden üzülüyorum belki de. Çünkü aşılamayacak şey yoktu. Aramız gayet iyiydi. Ufak tartışmalar herkes yaşıyor. Ama o durduk yere gitti
- +1 yıl
Hiç kimse hak ettiğini de yaşamıyor ki, hepimiz hak etmediğimiz şeylere maruz kalıyoruz. Üzülmek sadece seni yıpratır, O'nun umrunda olmaz. Ayrıca, kimse durduk yere sebepsiz bir şekilde gitmez. Kimbilir, belki de başkası vardı, belki de çoktan gitmek istiyordu, bu olayda bir mazeret oldu
Soran+1 yılEvet ama kesin olan şu ki beni gerçekten sevmiş olsa gitmezdi. Ne olursa olsun birakmak istemezdi
- +1 yıl
Demek ki gerçekten sevmemiş
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çpk sebebi vardır kısa zamanda hemen ayrıldıysa umduğunu bulamamış ya da istediğini alamamıştır sürekli synı sorunlar sıklıkla tekrarlanıyorsa mantıklı olarak ayrılmıştır ilerleyen zamanlarda aynı sorun çıkacağını düşünmüştür uzun ilişkiden sonra her şey yolundaysa gitmek istiyorsa başkasına gitmiş ya da psikolojik olarak yalnızlaşmaya çalışmıştır
12 Yorumla
Soran+1 yıl6 aydir beraberdik. Aslında çözülemeyen sorunlar değildi ufak tefek kıskançlık vs. Ama o kaçmayı tercih etti
Ciddi bir sorun yoksa , sadakat güven vs. gibi ilk sorunda ayrılıyorsa ayrılmak için fırsat bekliyordur.
Şöyle de bir durum var , sorunlar konuşmuşsun sen tamam demissin sözlerini tutmamissin , o zman yapılmasi gerekeni yapmış.
Davranışlar sözlerden daha önemlidir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence sevmemiştir… artık öyle düşünüyorum… insan anlaşmak istedikten sonra temelde de büyük bi şey yoksa sağlıklı iletişim kurulur bi orta nokta bulunur…
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden barisrdik ama 3. Aydan sonra bir tartışma olsa hemen sinirlenmeye başlamıştı
+1 yılBöyle sorunlu bir ilişkiyle uğraşacak enerjisi yoktur her şey sevmekle bitmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelki çözmeyi teklif etmiştir senin davranışların aynıdır
12 Yorumla
Soran+1 yılÇözmeyi ben teklif ettim
- +1 yıl
hm ne dedi ya
Üzgünüm ama sevmemiştir. Tabi çözmeyi denemesine rağmen olmuyorsa bir şeyler değişmiyorsa başka
20 Yorumla
+1 yılSevmiştir ya da sevmemiştir bu kişiden kişiye değişir fakat bence önemli olan nasıl bir karakteri olduğu bu karakterin sorunlarla nasıl başa çıkabildiği bence başa çıkamıyorsa çıkamayacak kadar zayıf karakterliyse sevse dahi kaçmayı tercih edebilir
23 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden tartissak da barisiyorduk hep. Ama sonradan bir tartışma olsa susup tavır almayı tercih etti. Yine en son tartışmamızda sordum en son neden böylesin eskisi gibi olalım vs. Dedim o da bir sey hissetmiyorum dedi ayrıldı ama seviyordu guya
- +1 yıl
Tartışmalardan yorulmuştur çünkü geçmişte olan onca tartışmanın hala devam ettiği ve bir şeylerin düzelmediğini gördükten sonra size daha iyi devam ettirmek istememiştir
Soran+1 yılAma pek tartışma olmuyordu. Nadir yani.
+1 yılTabikide sevmemiştir elindeki sorunuda bahane olarak kullanıp ayrılmıştır çünkü tek derdi gönül eğlendirmektir
10 Yorumla
+1 yılSevem erkek sorunları cozemesede, göz ardı eder. Çözüm denemek yerine, sorun ureten ve uğraşmayan sevmemistir
10 Yorumla
+1 yılErkek hiçbir türlü sevmez. Her türlü soğur kaçar. Çok da şeetme, düşsün bir deliye de görsün ebesinin çarığını...
10 Yorumla
+1 yılBu da bir ihtimal. Yorulmuş da olabilir sorunlardan. Düzeleceğine inancı yoktur ya da ...
20 Yorumla
+1 yılKimseye kimsenin sorunu gönderdi ile uğraşmaz en güzel yol ayrılmak gitme Alem varsa gör derler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSevmemiştir, seven kişi çözüm odaklı olmalı, konuşmayı tercih etmeli sevdiğini kaybetmekten korkmalı
10 Yorumla sevmemiş ve ya bir şeyleri kaldıramıyor ya da sevgisinden emin olmayabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiştir ama bunu demen için önce sorunları anlatman gerekir
10 Yorumla Iliskisi icin ugrasmayan erkekle olmaz. Sevmemistir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel soru. Bencede mücadele etmesi sevdiğini gösterir. Çözülecek sorunlarsa en azından..
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilim her sorun da ara verelim ayrılalım diyordu 3 4 gün sonra özledim diye arıyor biliyor musun bence seninki de benimki de bizi hiç sevmedi
15 Yorumla
Soran+1 yılBizim daha 2 gün oldu. Ama donmez bir sorunda kaçıp gittiğine göre
- +1 yıl
Özledim diye ararsa haber ver benimki dün aradı gerçekten çok özledim seni dedi hı hı öyledir dedim 😅
Soran+1 yılBen trip attım diye tavır aldı bir şey hissetmiyorum sana dedi bir anda çekti gitti. Ama hesabımi stalkliyodu ayrılmadan önce falan
- +1 yıl
Sana bir şey hissetmiyorum dedi hesap şifresini bile vermedi seninle st atmadı gizledi sevgili olduğunuz böyle mi oldu?
Soran+1 yılYok hayır. Şifre falan istemedik hic. Ben buna trip atmıştım bu da bana tavır aldı sonra ne oldu falan diyince bir şey hissetmiyorum sorunlar çözülmüyor diyip ayrıldı
+1 yılsevmemiştir. aynısını yaşadım bi habeş maymunuydu kendisi kıçını kaldırdım kaldırdım sonra terk etti
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinirli bi yapısı varsa sinirden ayrılalım demiş olabilir ya da istemediği şeyleri sık sık yapıyosan senle anlaşamayacagını düşünmüş olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKanka manitalar birbirlerinin hayatlarını kolaylaştırır zorlaştırmaz çocuk doğru bir hareket yapmış sıkıntı çıkarmayacak hatuna yönelecektir
00 Yorumla Sorunu çözmek mi? Demek ki sorun çözebilecek seviyede değilsiniz ki ayrılmış. Mutlaka bir şey yapmışsınızdır.
00 YorumlaKendinizden ödün vermeye başladığınız an hep karşı taraf haklı çıkmaya çalışıyor. Belli bir süre sonra neden hep ben diyorsunuz? Kendinize olan saygınızı düşünün
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKorkaktır açık ve net
20 Yorumla
+1 yılSevmek demeyelim de bi anlik his diyelim ve böyle aptalca sorunlsri büyütüp kaçıyor ise ileride olacaklardan kurtulmuş sayılır kendini tebrik etmelisin
10 YorumlaYa yaşadıkları ağır gelmiştir ya da sorumluluklardan kaçmak istedi
00 Yorumla
+1 yılTecrübeleri sorunların çözülemeyeceğini söylediği için uğraşmak istememiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılKaçıp giden erkek, konu ne olursa olsun, sevmemiştir. Seven adam illa ki bir yolunu buluyor kalmanın.
10 YorumlaBelki sevmiştir ama çok da yorulmuştur. Belki de yeterince sevmediği için kolay yolu seçmiştir iki ucu b*klu değnek dediklerinden
10 YorumlaSadece erkek değil kadın da aynı sıfatı taşır. Sorun çözmeye odaklı olmayan kimsesenim sevgisine inanmam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen bazı sorunlar aşılamıyor aşırı zıt olmak gibi yani insan sevse de vazgeçmek zorunda kalıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öylece bırakıp gitmek siz kızların işi
00 Yorumla
+1 yılMevzular devamlı üst üste ise bunalmış olabilir ama ara sıra olup da bitiriyorsa sevmemiştir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle hiçbir şeyi çözmeyeceğini anlayıp ayrılmıştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Sevmemiştir çünkü seven insan çabalar
10 YorumlaErkek ayrılıyos ahiç sevmemiştir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmemiş
10 Yorumla
+1 yılSevmemiştir tabi ki var böyle erkek ve kız tipleri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılBelki sevgisi azalmistir
10 Yorumla Sevgiyi bulan kaybetmek istemez.
10 Yorumla
+1 yılsevmemis ki bu yolu seciyo
10 Yorumla
+1 yılYessss açıklamaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılSevmemistir seven insanin gecinmeye gonlu olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven gider. Mi gitmez
10 Yorumla
+1 yılŞerefsiz erkektir başka kapılar arıyordur öyle erkeklerin ya
00 YorumlaEğer çözüleceğine inanmıyorsa doğru yolu seçmiş olmuyor mu?
00 Yorumla
+1 yılSevmiş ama sonrasında devam ettirmeyi becerememiştir
00 YorumlaKolayı seçmiştir kaçmıştır
117 Yorumla
Soran+1 yılSeven insan kalırdı dimi
Soran+1 yılÖnceden böyle değildi tartissak da barisiyorduk. ilk 3 ay böyleydi sonra her tartışmada tavır aldı
- +1 yıl
Olayı böyle anlatsana o zaman
kendini kandırıyorsun
O yüksek ihtimalle seviyor
ama artık tartışmak istemediği için kaçıyor ayrılıyor sıkılıyor
Soran+1 yıl@oguzhannnn_2003 evet ama ben teklif ettim sorunu çözelim seni seviyorum dedim. O da ben bir şey hissetmiyorum sorunlar çözülmüyor artık dedi ki ortada sorun da yoktu kıskançlık hariç
- +1 yıl
Vaktinde benzer sebeblerden bende birinden ayrılmıştım
Sürekli kavga kavga kavga…
sonrasında seviyorum falan filan dedi
ama artık o kavgalarla insan hissizleşiyor bir şeyler oluyor
Sorunu çözdüğünü sanıyorsun yine aynısı oluyor
ayrılmıştım
Artık onun sabrı kalmamış
kesin bir hüküm seviyor veya sevmiyor diyemem fakat
ayrılığının artık bu ilişkideki kavgaların düzeleceğine inancı kalmadı ve sabrı tükendi bundan eminim işte
Soran+1 yıl@oguzhannnn_2003 aslında bizim nadir tartışma olurdu. Ayda 1,2 falan o da kiskanclik yüzünden. Genelde iyiydik hep :/ hani her gün her hafta tartissak neyse dicem ama öyle değildi. En son ben buluşmayi istemedi trip attım o da tavir aldı neden trip atıyorsun diye bile sormadı. Sonra da bir şey hissetmiyorum dedi ayrıldı işte. resmen umursamadi
- +1 yıl
Ya boş ver sen onu
ondan hayır gelmez o zaman
Katı ol böyle durumlarda
ne zaman ayrıldınız
Soran+1 yıl@oguzhannnn_2003 6 aydır beraberdik 2 gün önce ayrıldık :/
- +1 yıl
Açıkçası 6 ay ne uzun diyebileceğin
ne de kısa diyebileceğin bir süre
aradan biraz zaman geçsin
belki senin bilmediğin farklı bir olay vardı onun etkisiyle yaptı
ya da aldatıyor
ya da yanlış düşündü
birazcık bekle
sende onu seviyorsun biliyorum fakat
olumsuz bir durum olduğunda
kendini de alttan verip evet dese her şey olacakmış gibi davranma
kimseye muhtaç değilsin o yüzden duygularınla beraber olmak kaydıyla mantığını da işin içine sok öyle hareket et
Soran+1 yıl@oguzhannnn_2003 çok teşekkürler. Eğer seviyorsa geri döner değil mi?
- +1 yıl
Kendi açımdan bakarak diyorum
Sevsem de hayır gelmeyeceğini düşünüyorsam dönmezdim
Soran+1 yıl@oguzhannnn_2003 ama ortada ciddi bir sorun yoktu. O beni kiskanirdi veya ben onu ama bunlar her ilişkide var ki. Kendisi bence sevseydi durduk yere gitmezdi
- +1 yıl
Benim senin mutluluğun ve yardımına dokunmak için şu anda verilicek en sağlıklı karar
Hemen böyle kesin kararlar vermemeni tavsiye etmem ve derinlemesine düşünmen olur
Çünkü 2 günlük bir ayrılık ve ağırlıklı olarak duygusal yaklaşıyor olabilirsin
bence kendine biraz süre tanı 3-4 gün veya 1 hafta bu konu hakkında hemen karar verme
Soran+1 yıl@oguzhannnn_2003 seni takip ettim bana yardımcı olur musun😢 kafam çok karışık
- +1 yıl
Tabiki olurum
+1 yılİkinizin Burcu neydi
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ikizler o terazi
- +1 yıl
En uyumlusunuz
Soran+1 yılEvet aslında aramız iyiydi hep birlikte uyum vardı yani birbirimize benziyorduk. Ama hissim bitti diyip gitti bir anda
Uğraşmakda istemiyor olabilir benim gibi.
00 YorumlaSevdiği halde ayrılmış olabilir..
00 Yorumla
+1 yılsevmemistir seven insanin onunde dag durmaz
00 Yorumla
+1 yılsevmemiş
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı. Sevmemiş
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver gitsin
10 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sorunları çözmek yerine ayrılmayı seçen erkek. Sevmemiş midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler