Bu kadar büyük anlam yüklemeyin Sanırsın ailen öldü... Bildiğin devam edeceksin Biraz güçlü olun Kadın/Erkek farketmeksizin mızmızlanıp sevgili için dünyanın sonuymuş gibi davranmanız çok slkca ve itici
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet cok haklisin ama benim gibi ortami olmayan kismeti kapali biri icin buyuk bi kayip :(
Geçmiş her zaman geçmişte kalır ve asla geri gelmez ne kadar kafaya takarsan o kadar bedensel ve ruhsal olarak çöküşe sebep olur bunu unutma ne sonsuz mutluluk var nede sonsuz hüzün elbet biri biter diyeri başlar şimdi bunun farkına varır san hüzün başlamadan bitirirsin inan yıllar geçse unutursun ve kendine bunu dersin lan zaten geçiyormuş onda ay boyunca bana kalan sadece beden ve ruh çökmesi onun için o hayatına hiç girmemiş gibi yaşa sana destek olurum ne zaman sıkılırsan yaz
Rica ederim her zaman burdayım boş ver onu kendi hayatına bak elini sallasan ellisi kafaya takma bak ben 6 yıldan fazladır hayatıma kimseyi almadım evet biraz üzücü oluyor ama yine mutluyum canım sıkılırsa kendime flört ayarlıyorum takılıyorum daha iyi hissediyorum kendimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu kadar büyük anlam yüklemeyin Sanırsın ailen öldü...
Bildiğin devam edeceksin
Biraz güçlü olun
Kadın/Erkek farketmeksizin mızmızlanıp sevgili için dünyanın sonuymuş gibi davranmanız çok slkca ve itici
Evet cok haklisin ama benim gibi ortami olmayan kismeti kapali biri icin buyuk bi kayip :(
Saçmalama istersen büyük bir kayıp falan yok...
Bırak o senin kaybını düşünsün sen ne karalar bağlıyorsun...
Ve evet bu konuda son derece haklıyımdır.
O vicdansiz dusunmez ki
Vicdansız biri için kendini üzmeye değer mi?
Ilk askimdi tum ilklerimi onla yasamistim hikayemiz boyle bitmemeliydi cok uzgunum cok kalbim vok acio
Herkes ilklerini birilerinde yaşıyor...
Her ayrılan yaşayan ruh gibi gezseydi oOo
Alışırsın, hepsi geçer sadece zamana ihtiyacın var
Hepsi gecer evet zamanda.. bir kadin icin zaman cok onemli :(
Kötü bir evlilikten iyidir, hiç üzülme
Hayatına devam edicek sin yapıcak bişey yok o yokmuş gibi davranacaksın
Oyle yapiyorum ama harcanan zamanim yapilan serefsizlik unutzmiorum :(((
Geçmiş her zaman geçmişte kalır ve asla geri gelmez ne kadar kafaya takarsan o kadar bedensel ve ruhsal olarak çöküşe sebep olur bunu unutma ne sonsuz mutluluk var nede sonsuz hüzün elbet biri biter diyeri başlar şimdi bunun farkına varır san hüzün başlamadan bitirirsin inan yıllar geçse unutursun ve kendine bunu dersin lan zaten geçiyormuş onda ay boyunca bana kalan sadece beden ve ruh çökmesi onun için o hayatına hiç girmemiş gibi yaşa sana destek olurum ne zaman sıkılırsan yaz
Tesekur ederim beni yari yolda biraktigi icin onu Allaha havale ediorum. Allah korkusu olmayan beni mi uzmicekti sanki
Rica ederim her zaman burdayım boş ver onu kendi hayatına bak elini sallasan ellisi kafaya takma bak ben 6 yıldan fazladır hayatıma kimseyi almadım evet biraz üzücü oluyor ama yine mutluyum canım sıkılırsa kendime flört ayarlıyorum takılıyorum daha iyi hissediyorum kendimi
Evet ama florte de doydum artik ailem cocugum olsun istiyorum.. kadinlar belli yasi gecince bunlar zorlasior
O zaman yapıcak bişey yok mecbur evlenecek birisini bulman gerek
boş ver evlenme evlenenler mutlu mu sanıyorsun, ben hiç evlenmedim mutluyum
zor olacak ama unutacaksın. bu arada neden terk etti
Sorumuluk almayi yemedi
Maddi problemleri varmis benden gizlemis
Onun yetersizligiyle
sallamasyon olabilir. 3 yıldır nasıl gizlemiş. başkası da olabilir. ailesi ile irtibat kurdun mu
Evet. O zaman sevgisi bitti
olabilir
Bulursun yenisini boş ver 🤣
Bulamam ki :(
niyeki sanki 50 yaşındasın o yastakiler bile buluyor
Hersey zamaninda guzel artik kriterlerim hep dusecek ortamimda yok onlayken herseye kapatmistim kendimi oda gidince sap gbi kaldim
zaman değişiyor ayak uydurmalisin her yaşın kendine göre heyecanı vardır hayata kusersen hep olumsuz olur
Kusmek istemiyorum ama umudum da kirik
karamsar olursan böyle düşünürsün hayat suprizle doludur
Insallah rabbim bana bir kapi acar
Ve onu da ona havale ediorum
umitdini kaybetme ama suda gerçek olan durum evlilik hiç hayal edildiği gibi değildir gizli olmasaydın dinlemek isterdim
Niye degildir?
çok şeyler var gel konusalim
Geçmiş olsun. Adam hata yaptığını mı anladı ne
4 sene de anlayamadi mi
Anca basmış kafası
geçmiş olsun yoluna bak
Kaç yaşındasınız
28
Yaşınız geçmemiş gönlünüze göre birini bulursunuz sıkmayın canınızı
Bu soylediigne inaniomusun cidden 30 uma kadar birini bulmam imkansiz :(((
Benim sizin yaşında bekar tanıdıklarım var 30 yaşında evlenen kuzenimde var bu işler nasip hiç belli olmaz yani
Oyle de en guzel yaslarim bi vicdansiza heba oldu yediremiorum
Evet o konuda haklıısınıx
Yeni birinj tanıyarak