Cok kararsızımm?

Şu an cok iyi giden bir ikişkim var birbirimize gerçekten çok aşığız. Onu çok seviyorum. Ama ondan önce başka erkeklerle birşeyler yaşadım aslında öpüşmek ve dokunmak sadece ilerisi olmadı. Ama yine kendimi çok kötü hissediyorum karşımdaki insan bana sormuştu bende hayır demiştim. Okudugumuz sehirde kötü bir arkadaş sonucu biraz kendimi kaybettim kendi kişiliğimden çıktım. erkeklerle bulusurdu beni de çağırırdı sadece 2 kişinin yanına gittim biri zorla bana birşeyler yapmaya kalktı ama ben mudahale ettim aekadaşım başka odaya gitmişti erkekle yanıma aska gelmedi. Ama allaha şükür ben ilerisinin olmasına izin vermedim. Bu şeyker cok kısa sürdü yanlışımı anlayıp hemen o arkadaştan uzak durdum. Daha sonrasında sevgilimle tanıştım 1 ay sonra. Allahın bana gönderdiğini düşünüyorum. Sevgilim eski arkadasımı biliyor bana gecen ‘ onunla bir yerlere gitmişsin ama allahtan ileri bir şey yapmamışsın erkeklerle buluşmamıssın ‘ dedi bwnde hayır dedim kaybetmekten korktum. 1 seneye yakın ilişkimiz var. Evlilik düşünüyoruz. Sizce söylemem gerekir mi?

Cok kararsızımm?