Sevgilim beni terk etti ama barışmak için yanında gidiyorum, sizce ne olur?

5 aydır birlikteyiz çok aşk dolu evlilik düşünülen tatil planları yapılan sevip sevildiğinden emin olduğum bir ilişkim vardı ilişki boyunca hatalar yaptığın oldu affedildi ama hata yapanın gözünün yaşına bakmayan beni sevdiği için affeden bir insandı hayatta en nefret ettiği şey yalandı ve kendi söylediğine göre yalanlarımı ayrılmadan 1 ay ay önce diğerini de 1 gün önce öğrenmiş ama gayet iyi devam ettik. şu an şehir dışında ve bu sürede story atıp cevap vermeme mevzusunu 4. defa yağdık hepsine çok kızdı ve sonunda beni umursamıyorsun ben de umursamıyorum ilgilenmiyorum seninle dedi. Israr ettim zaman ver bana dedi bize iyi gelecek mi dedim evet ayrı ayrı değil bize iyi gelmesini umuyorum dedi akşamına nasılsın yazdım ve olaylar orada koptu zaten bildiği yalan mevzusunu söyledi önemsenmiyorum da cabası ve beni yalvarmama rağmen terk etti normal de yalvaran biri değilim ama histeri işte…Bu yalanlar asla ALDATMA VS DEĞİL BU ARADA KÜÇÜK ŞEYLER. Ayrıldık otel tatilimizi iptal ettiğine dair mesaj attı hemen hesabında fotoğrafımızı kaldırdı ama beni takipten çıkarmadı. Ertesi gün ezilen gururum da olduğu için ben de soğuk ve resmî bir şekilde otel ile ilgili para nereye yatacak tarzında mesaj attığım da kızdı ve hemen beni takipten çıkardı her yerden. Şehre döndüğünde Yani haftaya son bir defa görüşmeyi kabul etti ama ben dünden sonra dayanamadım yanına gidiyorum. Telefonda bitmesini istemiyorum bitsin de istemiyorum yaptığım hatalar ihanet değil ona önemsiz hissettirmek bunu düzeltmek istiyorum ama bitti diye kesin konuştu aşırı mantıcıyla hareket eden bir insan ama önce çıkmayıp ben resmîye dönümde çıkarmsı ve ortak arkadaşımız dün onunla telefonda görüşünce benim eski arkadaşıma noldu diye sorunca eski enerjik arkadaşının artık öldüğünü söyledi. Bana yanına gelmemi daha çok sinirleneceğini söyledi evet çok kızgın, üzgün değilim hayalkırıklığı diyor ama şunu biliyorum ki acı soğudukça unutur sıcağı sıcağına her şey daha iyi

Sevgilim beni terk etti ama barışmak için yanında gidiyorum, sizce ne olur?