Annemin çocukluk arkadaşı sinem teyzenin kızı benden 8 yaş küçük şirin bi kız gerçekten severim onu oda beni çok sever sayar öz ablası olarak görür
Ama arada sırada canımı çok yakıyo ağlatıyo beni döverek seviyo beni biliyorum çünkü kötü niyeti yok belimin yanına çimdik atiyo benimde canım çok ama çok yanıyo acıdan bağırarak ve katılarak ve olduğum yerde sekerek ağlıyom bide ben balık etliyim o zayıf ben onun 3 katıyım biliyorum beni çok sever ama çimdik atarak sevme huyu var özellikle beni özellikle abiye kıyafetler ve prenses elbise giyince cimdikliyo
Geçen gün düğünümüz vardı ben kırmızı prenses elbisesi giydim kır düğünü neyse biraz zaman geçince benim yanıma geldi abla dedi yukarı gelir misin evin yukarısına bende tamam dedim işte odaya geldik ben anladım zaten beni yine cimdikleyecegini işte dedim sonra beni yine çimdiklicen demi dedim evet abla dedi özür dilerim elimde olan bisey değil güzel olmuşsun bende dedim ki tamam gel yine cimdikle nasil duruyum peki dedim abla dedi cilveli bi sekilde dur dedi sonra beni cimdikledi bende tabi acıdan aaaaaa diye bağırarak ağlarken 4 5 saniye katılarak ağlarken olduğum yerde 4 5 kez sektim sesim acıdan derinden be gür cıkıyo aglarken sonra belimin yanina cikolata sürdü cimdikledigi tarafa surdu sonra benden yine ayni ricada bulundu abla iki gun bu elbise ile kalirmisin sadece benim dediklerimi yaparmisin ve benim istedigim sekilde foto cekinir misin lutfen dedi bende tamam dedim kıramıdım cünkü kendisini sonra cikolatali belim goruncek sekilde cilveli ama foto cekindik sonra 2 gun boyunca her dedgini yaptim tabi bi çok tanıdığım kişilerle foto çekindim kendi nasıl poz vermemi istediği şekilde tabi bu 2 gün içerisinde 3 kez daha cimdik attı
Kıyamıyorum kendisine gerçekten iyi niyetli bi kız o yuzden katlanıyorum bu duruma dediklerini yapıyorum bu iki gun icinde oda biliyo bana çimdik attıktan sonra sarılıp özür diliyo gerçekten sever sayar beni öz ablası
Ne yapmam gerekir gerçekten kıyamıyorum kendisine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer