Cidden ortada bir sorun yoktu bir anda bir şey hissetmiyorum diyip gitti. Ben de tamam diyip sildim.
Oysa benim için her şeyi yapıyordu, çabalardi, sürekli sevdigini söylerdi, sürekli konuşurduk vs. Bir anda ne olmuş olabilir?
Cidden ortada bir sorun yoktu bir anda bir şey hissetmiyorum diyip gitti. Ben de tamam diyip sildim.
Oysa benim için her şeyi yapıyordu, çabalardi, sürekli sevdigini söylerdi, sürekli konuşurduk vs. Bir anda ne olmuş olabilir?
Bende aynı şeyi yaşadım erkeklerin her dediğine inanma herkese seviyorum der onlar seninle niyeti baskaydi düzgün biri olduğunu anlayınca gitti işte düşünmene bile degmez
Evet cinselliğe karsi olduğumu anlayınca mi gitti diyorsun
Aynen öyle
6 aydır sevgiliydik güya demek ki bunun için beklemiş. Karaktersiz işte
Senin yine iyi ben 6 yılimi verdim
Oo senin baya cokmuş 😢
O yüzden şükret gittiğine ben kötü zamanlar geçirdim ve gerçek yüzünü gördüm
Şimdi her şey tiyatro gibi geliyor
Geçer sadece ondan uzak dur
Oysa benim için her şeyi yapıyordu, çabalardi, sürekli sevdigini söylerdi, sürekli konuşurduk
Peki sen onun sana verdiği enerjisini kazanması için ona yardımcı oluyor muydun?
Tatlı dilin olsun, enerjin olsun, güler yüzün olsun, anlayışın olsun?
Evet tabi ki. Ben de karşılık veriyordum.
ay hadi inş.
Cevap
9Cevap
Issız adamlar bu dünyanın en kaliteli insanları.
Mutlaka bir şey yapmışsınız ki gitmiş. Doğrusu da bu zaten.
Hayır nasil bu kadar eminsiniz? Belki de aldattığı için gitti
Son zamanlarda tartismamiz bile yoktu ama. Ben sandığınız gibi biri değilim
Ben kendimden örnek veriyorum. Erkeklerin kadınlara nazaran ilişkiye çok sahip çıkması aşırılık. Kadınlar ilişkiye emek vermiyor ve bu sebeple kolay terk ediyorlar. Bu durum artık tersine döndü, erkekler gidiyor, ya mutlu etmediniz, ya doğru davranmadınız, ya da cinsellik dahil bir şeyler istedi reddettiniz, adam gitti. Sonuç elde var sıfır.
Sen şimdi bu dengesiz geri dönsün diye her şeyi yaparsın demi
Ne yapıcam ki. Sadece kabullendim sevmediğini
Sürekli seni seviyorum diyen adam yalan söyler o kelimeler anlamını kaybetmiş sizin ilişkide
Bence her şeyi yalandı. Tek amacı cinsellik başka ne olabilir ki
Yaklaşım şekli o yönde miydi
Ayak fotoğrafı istiyodu, sürekli boynumu dudağımı opuyodu bacağıma dokunuyodu belli ddgil mi hatta özel yerlere bile dokunmak istemişti
Tabi istediği olmayınca kaçtı gitti izin veriyor muydun peki sende
Hayır elini falan çekiyordum hatta ileri gitme diyodum
Bence kurtulmuş sun sen bundan valla samimi birisin olurdu bu konuda içini dökmek konuşmak istersen yazabilirsin
Ekledim rose
Büyük ihtimal daha iyi anlaştığı birisini buldu yoksa bir erko asla bir jızı bırakmaz durduk yere
Evet ama ne ara buldu anlamadım ki. 3,4 günde oldu. Demek ki beni sevmiyormus
Çok mu önemli nude atması. İyi ve güzel bir sevgilin varsa ne gerek var ki
6 aylık ilişki ama bir anda bitmesi tuhaf değil mi işte:/
Bide bu belli etmese de cinselliğe meraklı biriydi. Ben de ileri gitmesine izin vermiyordum
Evet ama güzel beğenilen biriyim mesela, okuyorum, kişiliğim düzgün. Bunlar yetmiyor mu? Kendisi zengin ve yakışıklı değil sıradan bir tip neyin arayışına giriyor
Benim gibi birini bulacağını sanmam. Bu devirde iyi birini bulmak cidden zor çünkü. Herkes kullanmaya çalışıyor
Evet ben dış görünüm önemsemiyorum aşık olduklarim çirkindi. Ama bu adam bana aşık olduğunu söylüyordu güya yol, mesafe geliyordu. Yani demek ki hep tiyatro oynamış yoksa bir anda aşk sevgi biter mi
Yakında döner merak etme ama buna izin verme ozamann oyuncaga döner iliski
Neden döner dedin
Cünkü bisey yokken gitmis içinde kalicak kime giitiyse herseyde seninle kıyaslamaya baslicak
S*x konusunda olumsuz baktıysan başkasına gitmiştir :d
Cinsellik teklif etmedi ama karşı olduğumu biliyordu
Bende aynısını yaşadım o yüzden söyledim
Sevseydi bunu önemsemezdi dimi
Tabii ki. Sevmeyeni 40 halatla bile bağlasan yine de durmaz gider
Bide 6 ay sevgiliydik demek ki tek amacı oymuş
Senden fotoğraf falan istedi mi hiç
Ayak fotoğrafı istiyordu
İlk aylarda mı yoksa zaman geçtikçe mi
3. Ayda falan istemişti galiba ama ilk ayda bile öpüşmek istemişti bacağa dokunmak falan
Kuzum niyeti farklıymış işte boş ver
Öyle de işte insan kötü hissediyor. Baksana bir anda bitirip gitti. Hani çok seviyorum falan diyordu peşimde kosuyordu sevgili olabilmek icin
Aynısını yaşadım ve insanın zoruna çok gidiyor..
Seninki pişman oldu mu
Olmaz mı hala peşimde ama yine aynı konu için peşimde. Her yerden engel attım hala peşimde ama çabası boşa
Bu güya düzgün biri gibi duruyordu işinde gücünde ama içinde bir sapık varmış demek ki
Her erkeğin içinde var aslında ama doğru zamanda yaşanmalı bence
Evet herkesfe var ama sırf bunun için sevgili olmak istemek onu kullanmak oluyor. Beni sevdiği için istememiş ki obje olarak görmüş
Kullanıldık..
Senin kaç aylık iliskiydi
1 ay
Daha hoslandigi biri. geri dönmüştür
Demek ki sevmiyormuş
Hep yalan söylemiş demek ki
Vermemişsindir o yüzden gider
Cinsellik yasamadik
Tamam işte istemiştir sende vermemişsindır oda başka yere gitmiştir şansını denemeye😉
Demek ki beni sevmiyormus
Yani bunu anlaman zor oldu ama😂
Güzel ve iyi olmak neden yetmiyor erkeklere
Seni çok merak ettim ne kadar güzel olabilirsin ki sadece bununla kazanmak istiyosun
Sadece güzel demedim. Güzel ve iyi olmak dedim. Ben kişiliğimle öne çıkmak isterim
Demekki yetmiyo ama karakterde önemli karakterin güzelse kazanırsın
Benle aynı hikaye 🥲
yenisini bulmuştur
Birlikte olduysa
Olmadik
En fazla ne oldu
Öpüşme
Gördü mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?