Selâmm 🧚🏻
Eski sevgilileriyle arkadaş kalmayı tercih eden biri sizin sevgiliniz olabilir mi?

Selâmm 🧚🏻
Eski sevgilileriyle arkadaş kalmayı tercih eden biri sizin sevgiliniz olabilir mi?

Böyle bir şey az kalsın bir zamanlar başıma gelecekti. Hayır olamaz. Büyük konuşmak istemem ama sanmıyorum.
Yani benim de vardı eskiden arkadaş kaldığım bir eski sevgilim. Öyle çok sık muhabbetim yoktu. Üniversitenin ilk yılında sevgili olmuştum. Sonra bizim bölümü bıraktı ve farklı bir şehirde farklı bir bölümü ve üniversite okudu. 8 yıl geçti aradan. Şu an o evli. Vaktinde eşiyle sevgiliyken ikinci defa kız beni problem edince ben eski sevgilimi engelledim. O da beni engelledi. Yani beni sorun ettiği zaman da ayrılalı 5 yıl olmuştu. Sevgilisiyle sevgili olmadan önce benimle de yine olmayı istedi ama onca sene turşusunu kurmadım. Yollarını gözlemledim arada telefondan konuşsak da. Boşlukta falan olduğunu düşündüm hatta askerde olduğu için. Vaktinde beni aldattığı için uzağımda daha rahat aldatır diye düşünüp arkadaş olmayı ben istedim. Ondan sevgili olmaz ama iyi bir arkadaş olur. Ki kararlı olduğum için bir süre sonra farklı biriyle sevgili olmuştum. Kız, yine de beni problem etti. Olsun, anlıyorum kafamda bitmiş de olsa. Hem farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bir şeyler uzaktan uzağa hem yaşayamam hem da evli biriyle hiç yaşamam.
Harici olarak eski flörtümle de arkadaş kaldım. Kendi arkadaş kalmak istedi. Onunla kalınmıyor. Bir kez aynı şehirde yaşıyoruz. Adamla arkadaş kaldık güya. Yine gelip elimden tuttu. Aylar sonra tekrar görüştük. Güya arkadaşız ama ağzımı aradı.
Yani demem o ki arkadaş kalınacak kişi var. Kalınmayacak kişi var. Eski sevgilisini tanımam ve arasını gözlem yapmam da gerek. Belki tanıdıkça fikrim değişir ama belki işte.
Eski sevgili ile arkadaş kalınmaz. Eğer eski sevgili ile arkadaş kalınıyorsa onun aklında hala onu kazanmak vardır. Eski sevgilisi ile arkadaş olan birisi benim sevgilim olmaz. Duygusal bir şey beslemiyorsam sadece arkadaşım olur. Ve yine eski sevgili ile arkadaş olmak çok zor bence çünkü ne olursa olsun senin hayatına müdahale edecektir. Eğer hayatıma (özel hayatıma) müdahale etmeyecekse ve buna dayanap katlanabilecekse arkadaş kalabilirim. Ancak benim sevgili olacağım kişi onun benim arkadaşım olarak kalmamı istermi bilemem. Eğer isterse zaten o sevgiliden de şüphe ederim. Eski sevgili ile arkadaş kalınmaz net sorun yaratır nokta.
O kadar geniş biri değilim. Sevgilimin karşı cins bir arkadaşa ihtiyacı olursa bunu ben karşılarım. Eski sevgiliden arkadaş falan olmaz. Dostane ve medenice ayrılabilirler ama dostluk kuramazlar. Araya aşkın ve cinselliğin girdiği bir ilişki sonra kayıtsız ve masum bir arkadaşlığa dönüşemez.
Eski sevgilisiyle, flörtüyle, eskiden hoşlandığı ya da bir şeyler yaşadığı kişiyle arkadaş kalan, iletişim halinde olan kadın hayatımda yer alamaz.
Sevgili olmayı geçtim, flört evresinde üçüncü gün yolu veririm. Gelemem böyle durumlara. Oldukça netim.
Cevap
18Cevap
Eski sevgiliyle arkadaş kalınmaz
Hayır olamaz
Çeşit çeşit insan var neden onca insan varken onlarla arkadaşlık... niye o bağı ismi değişmiş şekilde hala sürdürmek isteyip, arkadaş kalıyor ki? yeni sevgilim bir çeşit ne tam olarak? 😁 Shshs hayır ben yapmazdım o da yapmasin masumca değil bu.
Erkekler arkadaş olarak tutuyorsa kendine yedek biriktirmektir cunku onlarin kafasi farkli calisir. Kadin tutuyorsa gerçekten arkadas yerine koymuştur. Koyamadiysa duygusal olarak kopamamistkr zaten onu de sevgilisi anlar. O yuzden kadinlar bunu yapabilir ama erkekler yapamaz
canım saçma adetler çıkmaya başladı son dönemde yav eski sevgili ile arkadaş kalmak nedir ya duyguları vardır hâlâ ya da hiç olmamıştır ee hiç olmamıştır seçeneği mantıksız geleceğine göre sizce olur mu?
Hayır asla. Bu ne demek biliyor musun karşımdaki insan insanlarla arasındaki mesafeyi koruyamıyor demek. Böyle biri neden benim hayatımda olsun sorundan başka bir şey çıkarmaz.
Başka arkadaş olacak insan kalmamış mı şu koca dünyada sinir olurum. Düşman olmasını beklemem ama sürekli bir iletişim halinde olmasından da çok rahwtsız olurum huzursuzluk çıkartırım
Olamaz illa bir yerde patlarım, arkadaş kalmasını geç normal iletişim bile kurmamalı kurarsa beni gözden çıkarmış demektir. Zaten öyle geniş birinide hayatımda istemem
Olmaz tercih etmem böyle birini. Memlekette arkadaş edinecek kişi mi kalmadı da eski sevgiliyle arkadaş kalıyor😁
Hayır o arkadaşlık öyle kalmıyor eski anılardan ötürü bir samimiyet oluyor fingirdeşirler falan hiç giremem riske.
Dostane ayrılması medeni olduğunu gösterir, arkadaş kalalım farklı bir mevzu arasıra yoklarim belki demek. Kalan da maldır.
Evet, olabilir: Gerçekten "arkadaş" kalıyorsa-kalabiliyorsa...
Hayır olamaz. Benim mezhebim o kadar geniş değil.
Hayır olamaz o kadar hoşgörülü bir karakterim yok 😒
Eski sevgiliyle arkadaş kalınmaz. Ben bunu hoş görebilecek kadar rahat biri değilim.
Eski sevgilisi olan biriyle sevgili olmak istemem benimde eski sevgilim yok o benim ilkim olsun bende onun ilki oluyum istiyorum
Eskiye karışmam ama arkadaş olmasında izin vermem ya onları hayatından çıkaracak ya da beni
Asla en hassas noktam. Eski sevgililerini hiçbir yerde görmemeliyim
Boyle insanlar gram sevilmeyi hak etmiyorlar. Su kafayi hic bir zaman anlayamayacagim.
Olamaz böyle bir şey , benim sevgilim olmaz eski sevgilisinin arkadaşı olarak kalır. Bu arkadaşlığa da kendisi dahil kimse inanmaz zaten.
şöyle söyleyeyim açıksası doğru gelmez bana çünkü konuşuyorsa halen aklı onda olabilir. anıları canlanır ve benle olan ilişkisi kuvvetli olmaz.
😅😂
Neyse.. İmkansız..
Eski sevgiliden arkadaş olmaz.. Olmuşsa sayan hiç sevgili olamamissiniz demektir..
Kalabilir tek bir şartla. Mesafe korunmalıdır bana sorarsan.
Karışık ızgara almıyım.
Cok zor ben istemezdim
Fazla samimi değillerse olur
Hayır. Yüreğim kaldıramaz bunu.
Olamaz. Neyse büyük konuşmayayım.
Mümkünatı yok.. Cıksss😊
Hayır olamaz.
Arkadaş kalınmaz, ki olamaz
Hayır öyle biriyle sevgili olmam
O kişi kesinlikle hayatında olmamalı..
hayır maalesef böyle bir şey olamaz
Hayır, gidip arkadaşlarıyla eğlensin.