Aşk İlişkileri Erkekler, Sizin nasil tip kiz sevdiginizi tahmin edim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazen tip bazende karakter yazacam Güncellemeler+1 yıl Gel vatandas gel Erkekler, Sizin nasil tip kiz sevdiginizi tahmin edim mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Et bakalım#Vesselam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kilolu kiz Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Nerden çıkardın? :) Yorumla Soran +1 yıl Öyle degil mi Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Balik etli diyelim :) Yorumla Soran +1 yıl Bildim yupi Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl mobile.donanimhaber.com/.../ Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. Ben bilmiyorum daha sen nerden bilecen kurmi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Zayif ince ebelli güzel fizikli ve cok erkekelerle samimi olmayan kiz seviyorsun Yorumla ByDemokraat +1 yıl Hiç erkek ile alakalı hiçbir şekilde ne samimi ne başka bişey olmalı.Yani zayıf da kiloluda sevmem normal olsun aslında fit severim mk bende spor yapan fit biriyim ince bel hayalim ama gelde denk gelsin. İri dik meme, yuvarlak çıkık popo Yorumla Soran +1 yıl Bildim dimi Yorumla ByDemokraat +1 yıl Yani tebrik ederim bende bilmiyor muşum Yorumla Soran +1 yıl Haha, ama ben dogru bildim dimi Yorumla ByDemokraat +1 yıl Yani öyle kısmen.Senin fizik tip nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Maalesef benm ki kötü bu tarif ettigim ben degilim Yorumla ByDemokraat +1 yıl Sana bu özelikleri taşıyor musun diye sormadım senin özelliklerin nasıl diye merak edip sordum lütfen. Yorumla Soran +1 yıl Iste bnde düz insanim Yorumla ByDemokraat +1 yıl Karşı cins ile diyaloğun var mı? Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla ByDemokraat +1 yıl Tanişak mi? Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Etbakım yaman ellerin güzel çicegi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl S0rekli trip atan Yorumla
Metin_BG Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Et bakalim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Genc kiz Yorumla Metin_BG +1 yıl maalesef sadece kiz dogru Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sisko kiz Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Tam tersi ben liseli seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Aa Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl Evet bide kırmızı lise eteği varsa üfff Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi düsünmeyen kiz Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi düsünen kiz Yorumla Bluuee06 +1 yıl 👍 Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli konusan cenesi düsüj kiz Yorumla Feza034 +1 yıl Hiç tarzım değil sevmem Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl tahmin edebilirsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Orta yasli kadin Yorumla sercanaslan99 +1 yıl doğru bildin Yorumla Soran +1 yıl Oh be bildim Yorumla sercanaslan99 +1 yıl baktım yorumlara da çoğu kişi öyle değil demiş fjfsd Yorumla Soran +1 yıl Ama yalan dimi Yorumla sercanaslan99 +1 yıl yok gerçekten doğru ben orta 30 lu yaşlardaki kadınları çok seviyorum Yorumla
charmming Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Edersen dondurma ısmarlarım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen güzel fizikli, kibar kiz ariyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hadi ver dondurmami Yorumla charmming +1 yıl Neli dondurma istiyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Mutlu, kavunlu, kirazli, limonlu, karamelli Yorumla charmming +1 yıl Mesaj at bakalım 😀 Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. muhatabım değilsin 0 1 Yorumla lacıvertkartal +1 yıl muhatabım değilsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl etme 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ha ha ha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana mı kalmış ben neyin ne olduğunu biliyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Dlvcem bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl döv kız sen döv Yorumla Soran +1 yıl Olur, önce ellerini baglar gözüne kalem sokardim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oha o ne laa Yorumla Soran +1 yıl Benim islence anlayisim bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu nasıl bi işkence korktum ya la iyi geceler sana Yorumla Soran +1 yıl Haha Yorumla
gaymakcocuk Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Soyle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Fakir kiz Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Öyle degil mi Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Bilmem Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Et bakalım
#Vesselam
Kilolu kiz
Nerden çıkardın? :)
Öyle degil mi
Balik etli diyelim :)
Bildim yupi
mobile.donanimhaber.com/.../
Ben bilmiyorum daha sen nerden bilecen kurmi
Zayif ince ebelli güzel fizikli ve cok erkekelerle samimi olmayan kiz seviyorsun
Hiç erkek ile alakalı hiçbir şekilde ne samimi ne başka bişey olmalı.
Yani zayıf da kiloluda sevmem normal olsun aslında fit severim mk bende spor yapan fit biriyim ince bel hayalim ama gelde denk gelsin. İri dik meme, yuvarlak çıkık popo
Bildim dimi
Yani tebrik ederim bende bilmiyor muşum
Haha, ama ben dogru bildim dimi
Yani öyle kısmen.
Senin fizik tip nasıl?
Maalesef benm ki kötü bu tarif ettigim ben degilim
Sana bu özelikleri taşıyor musun diye sormadım senin özelliklerin nasıl diye merak edip sordum lütfen.
Iste bnde düz insanim
Karşı cins ile diyaloğun var mı?
Yo
Tanişak mi?
Etbakım yaman ellerin güzel çicegi
S0rekli trip atan
Et bakalim
Genc kiz
maalesef sadece kiz dogru
Olur
Sisko kiz
Tam tersi ben liseli seviyorum