Amaç ne hergun konuşuyoruz ama bunları görünce soğuyorum soylemekte istemiyorum hiç sevmem böyle konuşmaları ama sinir de oluyorum yeter yani
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İşte bu yüzden 4 yıldır sosyal medya kullanmıyorum oohh kafa rahat kim pok yiyorsa yesin saçma sapan ne giricem triplere benim gibi sosyal medya kullanmayan birini bulurum kafam rahat olur
Bende sırf bu yüzden biriyle sevgili olunca hesap kapatmasını isticem
En doğrusu sende kullanmayacaksın oda en doğrusu budur bu zaman da
Aynen öyle karşı taraf kapatınca bende kapaticam ilişkileri mahvetmekteb başka bi ise yaramıyor
Aynen öyle
Konusma o zaman, kimi denk getirirse onunla takilan bi serseri
Direkt muhabbeti keseyim mi ve bunu neden yaptigimi ona söylersem saçma mi olur çünkü şu an onunla sevgili değiliz yani bi kere buluşmadık internetten ekledi ama okul açılınca buluşmayı düşünüyorduk çünkü benim okuduğum yere çok yakın, yani sevgili değiliz ama flört gibi hergun konuşuyoruz karışmaya hakkım var dimi
Karismaya hakkin yok ama sen kendine olan saygindan konusmayi kesersin. Onada dersin acikca bana gore degil boyle seyler dersin. Her onune geleni ekliyosun, bende onlardan biriyim. Digerleriyle devam et sen de.
Doğru peki konuşmayı nasıl keseyim hergun yazisiyoruz bi kereden kesmem saçma olur mu bunu ne şekilde yapacağımı bilmiyorum soğuk yazınca da anlamamazliktan geliyor yazmaya devam ediyor yani sorsa neden böylesin diye soylicem de sormuyor onu ya da anlamıyor mu bilemedim, bazen diyorum ki sevgili değilsin önce vakit geçir birbirinizi görün ondan sonra bu konuyu ac ama işte bunları gördükçe buluşasım da gelmiyor
Oyle seyler yaziyosun ki sana bicok konuda aciklama yapma geregi duyuyorum.
Simdi sen bu cocukla ilerde sevgili olmak istiyosun. Belli ki hoslandin ama baktin ki cocuk senin gibi dusunmuyor. O zaman daha ileri gidip baglanmadan gerekeni yaparsin. Flortsun hesap soramazsin ama beklentini soyleyip onun yaptiklarinin sana ters oldugunu soylersin. Boyle biriyle bosa zaman gecirmek istemiyorum dersin. Vakit gecirip baglanirsan sonrada adam sana sevgili degiliz sadece konusuyoruz derse bisey diyemezdin. Cok bos erkek var bakinca muhabbet sariyor ama ici bos. Ciddi iliski yurutecek sadakat, sorumluluk duygusundan yoksun. Senin gibi nice kizda boylelerine baglanip aci cekiyor. Sende simdi onlem al ki boyle olma.
Kisacasi hesap sorma ama soyle yazabilirsin;
Seninle konusmayi seviyorum, bana iyi geliyor ama goruyorum ki sen hergun bicok kizi ekliyosun. Yani ayni beni ekledigin gibi. Yani benim gibi kimbilir kac kisiyle konusuyorsun. Ama ben bunu yanlis buluyorum. Sana kimseyi ekleme, konusma diyemem ama gorusmeye de devam edemem.
Tek değilsin bunu asla unutma
Biliyorum çoğu erkek yapıyor ama hoş değil ya arayışta gibi duruyor
Öyle kes iletişimi sende
Adam kulübeye yedek oyuncu topluyor. 😁😁
Direk bırak. Bunu buraya yazman bile hata.
Ciddi misin
Peki bunu ona soyleyeyim mi hergun konuşuyoruz çünkü bi kereden muhabbeti kesmek saçma olacaktır
Benim kız arkadaşım bir kız ekleyince sinir küpüne biniyor. Ben artık hesabı ona verdim beraber kullanıyoruz. Erkek dediğin kadına güven vermeli.
şu an onunla sevgili değiliz yani bi kere buluşmadık internetten ekledi ama okul açılınca buluşmayı düşünüyorduk çünkü benim okuduğum yere çok yakın, yani sevgili değiliz ama flört gibi hergun konuşuyoruz karışmaya hakkım var dimi
Yaş kac?
Benim 22 onun 26
Sen durumu anlat arkadaşına. Rahatsız olduğun konuları. Tekrar yaparsa konuşması kes.
Çocuk şimdi der mi acaba sevgili olmadığımız halde benim yaptiklarimi takip ediyor diye, bi keresinde laf arasında söyledim karşıda dikkat ettiğin şey ne demişti her gördüğü güzele atlamamasi sadık olması önemli demistim o da başka var mı😅 yazmıştı bu şekilde yani orada mesajı verdim saniyodum ama almamış galiba
Ne soylıyım peki sevgili değiliz nasıl karışıyor der mi
22 yaşında olduğuna eminmisin. Olgun dawran!
Tamam açıkça soylicem o zaman
Kandırılmaya açıksın. Artık düşün neden söyledim.
Nerden anladın kandirilmaya açık olduğumu o kadar belli mi cidden
Özelden yazarmısın
Bak mesaja
Arayışta benimde öyleydi yol verdim
Sevgiliyken mi yapiyordu? Biz şu an sevgili değiliz flört gibiyiz okula gidince buluşmayı düşünüyordum ama bunları gördükçe soğuyorum ya buluşmasam mi diyorum
Ya sen saf mısın çocuk arıyor işte flörtken böyleydi sonra sevgili olunca düzelir dedim aynıydı ayrıldım çocuk pç anla işte
Peki sen instagram hesabını kapat dedin mi hiç ona
Demedim ama kimseyi ekleme dedim oda devam et ti
Abazaaaaaa