Ruh hastasımıyım yoksa sadece aptal mıyım?

5 yıl boyunca sevgilim beni hep aldattı, bunun resimlerini gördüm, videolarını izledim, bi kere canlı gözümle gördüm, mesajlarını okudum. Yani elimde 1500 tane kanıt var ama sevgilim bana hep öyle bişey yok sen sadece ruh hastasısın dedi. Gittin onunla evlendim (çok aptalım biliyorum bin pişmanım) evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım, artık öyle hareketleri yoktu düzeldi sandım. Daha sonra işe giderken yüzüğü çıkarıp çantasına koymaya başladığını fark ettim, ben dört aylık hamileyken, gece eve gelmemeye başladı, telefonu kapatıp, kafa dinliyorum dedi, arabasında sarı saçlar çıkmaya başladı bende dedektif tutmaya karar verdim ve evet arabasına bi sarışın kız binerken fotoğraflar attı bana dedektif. İş yerinden bi yabancı kız, onuda gösterdim boşanmak istedim bana öyle bişey olmadığına sadece benim ruh hastası olduğuma inandırdı. Oğlumuz 7 aylık şu an, o olaydan sonra başka bişey olmamıştı, şimdi tekrar aynı şeyler yapıyor ve tekrar ben ruh hastasıyım. Ne yapacağım bilmiyorum artık psikolojimi mahvetti
Ruh hastasımıyım yoksa sadece aptal mıyım?