İstiyorum ama 26 yaşındayım. Komşum olur kendisi. Tek yaşıyor. Öyle kapalı teyzeler gibi değil kadını görseniz ünlü falan zannedersiniz. Saçları sarı makyaj yapıyor bakımlı biri yani. Buna rağmen evine gelen kimse yok. Onu mutlu etmeyi o kadar çok arzuluyorum ki konuşacak cesaretim olmadı. Komşu bide ters teperse al başına belayı. Nasıl hallolur bu iş?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Utan be kadin senin gibi sapıklar icin mi süsleniyor mal
Kıskanma
Sapıklık nee alaka fantazisi olamaz cahil
@Forkezkaz annelerinize sulansinlar o halde he nasıl? Ne fantazisi be sapkın sapık ruhlusunuz net.
Kadın tek yaşıyor diye boşuna mı yazmışım oraya kompleksli? Boş yapıyorsun
Tutturmuşsunuz sapık diye diye sapık nedir önce onu araştır yaş 35 bu yaşa kadar boş yaşamışsın kendini tabu kısıtlayarak
Defol be süsleniyor bakımlı tek yaşıyor yalnız diye sulanman mı gerekiyor kadına ustelik ninen yaşında deyyus. Seni torunu gibi gorecek belki de. Kusucam ya keşke bu sapkın ruhlulari bir yere yatirıp tedavi etseler hasta sapkın ruhlu mal.
Kapalı mısın
@Forkezkaz kadin tek yasiyor diye araniyor mu , ya da kadini garip kimseaiz gordun dalina mi bimmeye calisiyprsun.. yazik gunah.. Senin de annene ilerde aynini yaparlar..
@uu4uj3hko Kapalı misin
@Forkezkaz burada benim acik veya kapali olmam mi konu
@uu4uj3hko Müslim kafasıyla yaşıyorsunuz anlayacak kapasitesiyle yok
@Forkezkaz yanliz yasayan kadinin yalnizligina vurgu yapip, kimsesiz diye dalina binmeye calisan kisiyi elestirdim diye mi?
@uu4uj3hko ne saçmalıyorsun
@Forkezkaz senin diger yorumlarina da baktim.. hakaret dolu. cumlelerini daha dikkatli sec. Biri cikar gider sikayet eder tazminat odersin.
Bayramda el opme bahanesiyle yaklas. Elini optukten sonra. Madem bu kadar samimi olup ileriye gittik. Benimle evlenmen lazın. Yoksa sikayet ederim de
Bu zihniyet yuzunde bu ulkede kadinlar yalniz yasamaya korkuyor.. Belki kadinin cocuklqri vefasiz arayani sorani geleni gideni yok diye hemen sapiklik mi dusunuyorsun.. Yaziklqr olsun
Psikiyatriden randevu al bence daha önce yaşlı bir sevdiğini kaybetme durumu yaşadın mı onla da alakalı olabilir
Kendine alabilirsin. Boş yapma
Kötü bir niyetle demedim ama normal bir durum değil
Daha yaşın küçük. Biraz yaşa öğren. Bye
24 yaşındayım aramızda 2 yaş var ama normal bir durumda değilsin bozmak için demedim sadece yardımcı olmak istedim yanlış anlama
Bana da ayarla kanka 😂
bekle valodayim halletcem
başlıyorum şimdi önce sürekli ziyarete git samimiyet kur aranız iyi olsun zamanla yakınlaşırsin ahayat hakkında konuş samimiyetin olsun sonra hallolir
Ziyaret için beni davet etmesi gerek. O nasıl olacak?
kapıda karşılaş çoğu zaman bi ara bi kahve içelim de dertlesiriz de büyüğüm olarak de
Terslemesinden korkuyorum ama deneyeceğim bunu
ilk abla kardeş ilişkisi kur
yavaş yavaş olm yavaş yavaş her şey karşılaş ilk 3 4 gün selam ver ufak sohbetler et bir 2 şaka patlat ama anlayacağı şekilde sonra yakin olursun sana selam vermeye başlayınca sende konus bi ara gelicem abla bi kahve içelim diye bi espri yap zaten anlayışlı ise buyur gel der
anlayışlı değilse zaten şiiişşşt yaklasamazsin
Ya hep kardeş olarak görürse? İlk izlenim önemli değil mi? Ama sağol tavsiyen için. Bunu deneyeceğim
zaten insan belli yaştan sonra anlar düzgün bir dille hitap edersen zaten zaman geçtikçe isinirsa sana karşı bişey hissedebilir ama zamaninda tramvatik bir şey yasadiysa ozaman zor olabilie
abla de kardeş derkende o kadar değil yani
eline bardak falan kapıp şeker isteme git
Sonra? Büyülenip evine mi davet edecek sanki
Kadın ölmüştür olum napcan onu 😂
Yok ya detayı oku kadın taş gibi kendine bakıyor. Kilosu falan yok fit. Bildiğin ünlü gibi. Parfümler makyajlar saç şekilleri falan
Dışı öyle olsa bile içi ölür 😂
İçini bilemem ama 30 yaşındaki kadınlara taş çıkartacağı kesin
Abi senin nasıl kriterlerin var ya hiç mi kadın görmedin şey diyor parfüm kullanıyor evet sadece o parfüm kullanıyor kalan bütün kadınlar toplandık tütün kolonyası kullanıyoruz evet o dışında kadınlar makyajda yapmıyor saçınıda taramıyor tövbe tövbe insanlar yokluktan neye saracağını şaşırmış kadınların neye benzediğini unutmuş resmen parfüm kullanıyor diyor ya Allah seni kahretmesin
Kanka evine git oturmaya ya da davet et bayan azdırıcı at icecegine gerisi onda seni parcalar
Bayramda el öpmeye git
akılsızsın
Akıl ver o zaman aynştayn
değmez bakma
Neden?
taşlı yaa tip kalmamış
Sarışın, her gün makyaj yapıp parfüm sıkan, sürekli cilt bakım ürünlerini kullanan, giyimine dikkat eden, özellikle burası çokomelli 64 yaşında karnı düz olan kaç tane kadın tanıdın?
kadın dediğin sıfır makyaj sıfır tırnak olur
Abi bizi kalıplara sokmasanızmı acaba biz diyormuyuz adam dediğin 195 olur sakallı olur kumral olur diye lütfen saçma kalıplar kullanmayalım
@Anayyy 1.83
Grup girelim 😂😂😂
Öyle komşum vardı benim çok tatlıydı evinde ne yapılacaksa beni çağırır içeri davet eder fantezi gecelikle dururdu başımda gel zaman git zaman alkol alırmısın dedi uzattı viski sonra biz nasıl olduysa sevişmeye başladık ona bir yapıştırıyorum çok tatlıydı 3 yıl yapıştırdım sonra taşındım oradan elimde kalıcaktı kadın grup bile daldım