Aklım almıyor bile bile neden görüşe çıkmadı?

Merhaba. Yaklaşık 3 aydır erkek arkadaşım Kocaeli Kandıra Cezaevinde yatıyor. Henüz tutuklu hükümlü değil. Geçtiğimiz hafta salı günü kapalı görüşü vardi. Ondan önceki hafta da açık görüşü vardı. Gittim görüştük sohbet ettik bir sorun yoktu. Ta ki geçtiğimiz salı günü görüşe çıkmayana dek. Kaydımı yaptırırken görevli arkadaşımın görüş istemediğini onun yerine telefon hakkına yüklenmesini istemiş. Oraya kadar gitmişken çıkar görüşe dedim fakat çıkmadı. Yine de bekleyeceğimi söyledim ama gardiyanlar beni çıkarttı. Hem hiçbir sorun yokken bildiğim kadarıyla hem diğer görüş ve telefon haklarının da yanacağını bile bile neden görüşe çıkmaz ki? Ben İstanbul'dan bu sıcakta gitmişim hem de her hafta gidiyorum elimden geldiğince maddi anlamda birşeyler de yapmaya çalışıyorum ve kaldı ki açık görüşte her şey normalken beni orada öyle pic gibi bırakmış olmasını anlayamıyorum. En azından o gün çıksaydı gelme artık deseydi. Sizce neden böyle bir şey yaptı dersiniz. Ben kendi kendime kurmaktan kafayı yiyeceğim yoksa
Aklım almıyor bile bile neden görüşe çıkmadı?