Bu kıza ve bu duruma ne yorum yaparsiniz?

konu eski komsumuzun kizi. annem vefat etmeden once ogluma alicam dedi. gorucu usulu olacakti. tanisacaktilar. kizla instada takiplesiyoruz. beni caya davet etti annem icin başsağligi dileyip. tamam dedim. gittim kiz beni gunesin altinda gelicem deyip 1,5 saat bekletti. suraya gidelim sunu yapalim falan dedi bana. ananenlere gidelim dedi tamam dedim. minibusle gidelim daha ekonomik dedim. yok benim araba daha rahat deyip benii kandirdi. bulusacagimiz gun yine 1,5 saat beni bekletti.1 saatlik yol. gidince benzinin yarisini ben odiyim dedim. olmaz dedi. odedim falan 250 tl. yolda bize ve ananemlere karpuz aldik yine benim paramla. ananemlere gittik yemek yedik. kiz 1 dk susmadi. sahile gittik lunapark vardi tutturdu gondola binicem diye. teyzem bilet parasi verdi. gitti uçan salincaga bindi. geldi utannadan yanimda bozuk yok bana bilet alsaniza gondola da bineyim dedi. neyse teyzem onuda aldi. dondurma aldi cay ismarladi gezdirdi baya bizi. guya kizi begenmeye goturmusum akrabalara. aksam yine 1 saatlik yolu donerken benzinciye ugradik. kredi kartim yanimda yok galiba deyip ufledi pufledi bulamadi.100 tl var bulamazsan veririz dedim. son paramdi bendede para yom. kredi cekmisim yanimda olsun diye. demez olaydim.50 tlsini alayim dedi giturdu. kartimda 180 tl vardi bulamadim hepsini verdim dedi. parani sonra vericemde demedi bana. karpuzlarimi da unuttum aldi goturdu. karpuzkarimdanda bi daha hic bahsetmedi. o gun o kiz bana nerdeyse 500 tl ye mal oldu. tatil planlari yapmistik artik anliyorum ki tum masraflarini ben karsiliycam zannediyordu. insanda biraz utanma olur. annem ölmuş yeni yeni disariya o da annemin hatrina ciktimparam yok calismiyorum. o gunden sonra bi daha gorusmedim. telefonlarini acmadim. annesi teyzeme telefon acmis niye telefonlarimiza cevap vermiyo diyee. kizimi size vermekten seref duyarim demis😃siz ne dusunuyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
ben kizim. kizi kardeşimle tanistiracaktim. kiz benim paraciklarimi sorgusuz sualsiz yedi
Güncellemeler
+1 yıl
anlasilan cogunuz alisiksiniz bu durumlara. yaa yiyicisiniz ya da enayi. yiyicilere soyluyorum yedikleriniz helal değil
Bu kıza ve bu duruma ne yorum yaparsiniz?