Uzun süreli ilişki yaklaşık 7 sene
bir sorun olduğunda ya engelleyip gidiyor ben derdimi anlatırken ya da görmezden geliyor ona göre bu yaptığı haklı doğru
daha büyümesin diye ama bu beni yoksaymak umursamamak ve hiçbir zman sorunlarımızı adam akıllı konuşup çözemiyoruz
hep halı altında kalıyor sinirlenip gitti ya bu arada sinirlenince çok gaddar oluyor böyle yaptığında yazmıyorum hiç
ilk yazan o oluyor bir hafta 10 gün sonra geldiğinde hiçbir yaşanmamış gbi devam etmemi istiyor gelip hala beni suçlayarak konuşuyor üstelik psikolojik olarak çok yıprandığımı düşünüyorum açık açık anlattım güvenimi sarsıyorsun bir varsın bir yoksun hiç olmayalım o zman beni suçluyor bahane bulma derdin ayrılık diye artık sinirden ne hissedeceğimi ne diyeceğimi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kadar tahammülü yoksa değer vermiyodur.
Bende aptal aşık değilim bunun farkındayım hatta dedim sevgi anlayışımız uymuyor hayatımda kendime yaptığım son saygısızlık olar ak kalacaksın dedim iletişimi orada sonlandırdık ama istemsiz içim acıyor neden ben bunları yaşadım diye kaç sene gitti güvenim gitti bunlar kendimi değersiz gördüğüm için değil ama tekrar güvenmekten tekrar birini sevmekten korkuyorum
Korkucak bişey yok. Tecrübe oldu daha iyi iliskiler kurman da yardimci olucak
Sorun şu karşıma çok insan çıkıyor doğuda öğretmenim ama hangisinin benim için doğru insan olduğunu anlamak zor insanlar ilk zamanlar farklı oluyor 7 senemi verdiğim insanda ilk başta kibar centilmen beni düşünen biriydi mesela ben bu ayrımı nasıl yapacağım bilmiyorum 🤷🏻♀️
7 senelik bir ilişki den sonra gerçekten bunun farkina varamadin mi?
Farkına vardım elbet ama insan konduramaz ya sevince bir de güzel günlerde var gerçekten dolu dolu geçen anılar üniversitede tanıştık her gün beraberdik öyle düşün artık birbirimize çok alışmıştık
İliskiler bir süre sonra monotonlasiyor uzun ilişkileri surdurebilmek marifettir evli olmayinca kolay ayrılıklar olabilir
Duygusal davranıp yaptığı hatalari cabuk affettiginiz icin boyle oluyor
Yine gelecek biliyorum tanıyorum artık affetmeyeceğim kalbimin bir tarafı seviyor ama saygının olmadığı yerde sevgi de bir yere kadar
Mutlaka gelicektir siz hic bisey olmamis gibi hayatiniza devam edin. Evlilik teklifin den aşağı da kabul etmezsin artik 😊
Onda o yüreğin olduğunu düşünmüyorum geçen böyle bir ayrılık yaşadık zaten şu an de gidip nikah basalım dedi ama gel gör yine aynı şeyler yaşandı 🤷🏻♀️
Bidaha yazdığı zaman beni bul iyice burnunu surtelim onun ben sana taktik veririm
Anlaştık teşekkür ederim :)
Rica ederim ne demek. burdaki işim bu zaten 😊
Hiç uğraşma yol ver gitsin
Verdim ama içim acıyor bazen neden ben diye kaç senelik ilişki olan arkadaşlarım hep evlendi o anlamda sorun yaşamadı ben niye yaşadım diye istemsiz sorguluyor insan bu değersizlikten değil bak insanın yılları güveni zedeleniyor
Evet ama anlattıklarına bakılırsa çok alttan almışsın yarın evlenseniz bu adam çok çektirir di sana bide bubuandan bak
Tabi ki öyle ama unutmak zor ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan başkasıyla aynı şeyleri yaşamaktan doğru insanı bulamamaktan korkuyorum bak çalışıyorum o anlamda önüme çok insan geldi bugüne kadar hep geri çevirdim bu da biliyor ve hep arkadaşlarım sen ondan daha iyilerine layıksın derdi her anlamda ama dinlemedim keşke dinleseydim diye pişmanlıkta var tabi bana daha kolay unutmak için tavsiye verir misin
Sil numarasını herşeyi sil işine odaklan kafan hep meşgul olsun kolay değildir illaki ama olması gereken bu yok sa kendine yaparsin
Engelledim bende başka çare bırakmadı kafamı meşgul etmeye çalışıyorum direniyorum bakalım :)
Bulmaca çöz oyun oyna
Deneirm teşekkür ederim 🙏🏻
Reca ederim